Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
cześć Monika :multi::multi:

A nie myśleliście by Oliwke na jakiś casting posłać :razz: kurcze idealną ma bużke do reklamy czy inszego twora telewizyjnego :loveu::loveu:

koniecznie !!!!

Oliwkowa ma cudna buziunię :loveu: i jest bardzo ale to bardzo fotogeniczna :loveu:

cześć Monisiu :p

Posted

ja też jestem za tym ,żeby Oliwkę pokazać światu:multi:

śliczna, niewinna , naturalna , bardzo fotogeniczna bużka :loveu::loveu::loveu:

Moniko, widziałam Bolusia na filmiku :multi::multi:

Posted

mi tez sie zaladowal ale cos krociutki 6 sekund chyba.... za to ja nakrecilam filmik o fidze i rozwazam gdzie mam go wstawic i moze galerie zaloze figowa? tylko nie wiem jak sie zaklada nowy temat.....

Posted

Kasia jak jesteś w galerii to masz na górze guzik New Thread - klikasz i zakładasz wątek, ale jak chcesz to i tutaj możesz wstawić :razz: :loveu: lubimy sznaucerkowych gości :loveu: :multi:

a filmik krótki bo dłuzsze sie nie chciały załadowac :angryy:

Posted

Właśnie się zastanawiam od czego to zależy, że niektórzy wrzucają filmiki po 3 minuty, a ja mogę maxymalnie 8 sekund? :-( JAK WY TO ROBICIE?

To jakos od aparatu zalezy czy co?

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahaha a jak na bolutka mowi?

Bobo :p

olcha napisał(a):
Właśnie się zastanawiam od czego to zależy, że niektórzy wrzucają filmiki po 3 minuty, a ja mogę maxymalnie 8 sekund? :-( JAK WY TO ROBICIE?

To jakos od aparatu zalezy czy co?

pewnie od wielkości filmu - tamten film co wrzuciłam miał 9 MB, a teraz wrzucam 29 MB i ładuje się już 1h40 min :-o jeszcze 3% i będzie gotowe :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Udało Ci sie wrzucic taki duży? :placz: Jaaaak? Zaraz ogladam :cool3:

no własnie trwało to prawie 2 h :lol:

olcha napisał(a):
A jak ty się za nim bezszelestnie poruszasz :lol:

:eviltong: jakby było bezszelestnie to by nie uciekał bo by nei wiedział że idę za nim :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie trwało to prawie 2 h :lol:

:eviltong: jakby było bezszelestnie to by nie uciekał bo by nei wiedział że idę za nim :eviltong:

No nie wiem, na filmiku wyraxnie za nim suniesz :roflt: buahahaha

Ale mi takie duże filmiki się ładuja te 2 h po czym wyskakuje informacja, że jest za duży :watpliwy: