Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: kogo? a kogo byś chciała? to rozbierzemy go dla ciebie :cool3: Quote
Vectra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):a pamiętacie to? :loveu: ta sama pościel , ten sam pies tylko dziecko siakieś insze :razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):podziwiamy, oceniamy, przeglądamy, omawiamy, rozbieramy... Tak, tak, tak !!! Jesteśmy FANTASTYCZNE !!!! :laola: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):a kogo byś chciała? to rozbieżemy go dla ciebie :cool3: :hmmmm: Keanu - ale rozbierzcie go z takiego stroju jak był w matrixie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra napisał(a):ta sama pościel , ten sam pies tylko dziecko siakieś insze :razz: :evil_lol::evil_lol: hahha podmienione :eviltong: no dobra - urosło na koksie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):a kogo byś chciała? to rozbieżemy go dla ciebie :cool3: jezu, jak ja mogłam coś takiego napisać???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: internet ogłupia :shake: no bo przecież nie towarzystwo :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: RozbieRZemy cię Keanu aż do stringów :evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a): było już sporo :lol: musiałabym wstawiać jeszcze raz te same bo nowych narazie niet :shake: :oops: :oops: :oops: przepraszam ... tak to jest jak się ma zaległości ... Jutro przejrzę całą galerię :smile: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):RozbieRZemy cię Keanu aż do stringów :evil_lol: podła :obrazic: ON nie nosi stringów :shake: :placz: nie nosi słyszysz??? :placz: Katerinas napisał(a)::oops: :oops: :oops: przepraszam ... tak to jest jak się ma zaległości ... Jutro przejrzę całą galerię :smile: hihihi nie musisz całej - tak od 19 kwietnia wystarczy :evil_lol: a jak nie dasz rady to jutro wybiorę jakieś najfajniejsze i wstawię - jakoś strasznie dużo ich nie było, bo dziewczyny się nie od tak dawna kochają :loveu: w sumie to w tym roku latem jakoś się zaczęło :lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):podła :obrazic: ON nie nosi stringów :shake: :placz: nie nosi słyszysz??? :placz: Nosi :diabloti: Nosi piekne RÓŻOWE stringi :diabloti: :diabloti: różowiutkie różowiusieńkie i różowe skarpetki do tego :p żeby pasowało jedno do drugiego, przecież ma klasę i styl :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 postanowiłam być ponad to i zignorować post podłej Magi :obrazic: i jeszcze to - pamiętacie?:loveu: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):postanowiłam być ponad to i zignorować post podłej Magi :obrazic: tralalalalalalala! :hand: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 qrcze no coś nikt się nie odzywa w mojej galerii :shake: Quote
Paula Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :loveu: Pieknie wyszedl. A love story do kory super :multi: malawaszka napisał(a): a tak dziś odpoczywały moje dziewczyny :loveu: Oliwka chora, ja chora, a Luna sie byczy :p Mam nadzieje, ze dzisiaj juz lepiej :razz: Super :loveu: malawaszka napisał(a):to prawda, ale jak ktoś bierze szczeniaka to wiadomo, że może niszczyć jak będzie wymieniał zęby :angryy: :angryy: Brak slow na takich ludzi. Kazdy kto chce wziac szczeniaka, powinien przeczytac "Psa-niszczyciela" ;) Mordeczki kochane :loveu: malawaszka napisał(a):podła :obrazic: ON nie nosi stringów :shake: :placz: nie nosi słyszysz??? :placz: Hahahha :grin: :grin: :grin: Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 malawaszka napisał(a):polecam :p na sprzedaż chusta - bez psa :evil_lol: Ja tam bym wolała z psem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to chyba chusta z zeszłorocznego zlociku dogomaniakó:razz: Quote
mila_2 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Powiem jedno - Oliwka jest cudna...podrosła troszkę, al mina niewiniątka pozostała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 malawaszka napisał(a): hihihi nie musisz całej - tak od 19 kwietnia wystarczy :evil_lol: a jak nie dasz rady to jutro wybiorę jakieś najfajniejsze i wstawię - jakoś strasznie dużo ich nie było, bo dziewczyny się nie od tak dawna kochają :loveu: w sumie to w tym roku latem jakoś się zaczęło :lol: Nie szukaj. Przejrze Galerię :smile: bo chcę zobaczyć wszystkie ;) Quote
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ja tej foty nie widziałam :oops: cudna !:loveu: Quote
Katerinas Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Waszka Biorę się za Twoją galerię w poszukiwaniu miłości Oliwkowo-Lunkowej. :jumpie: A praca sobie poczeka .... ;) Quote
olcha Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ooo ja też tej foty nie widziałam :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Ale wyrosła :crazyeye: Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 cześć Monisiu ależ pięknych zdjeć przybyło... i znów nie bedę cytowac :eviltong: bo mi sie za duzo ich spodobało :evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 malawaszka napisał(a):i melduję że cała i zdrowa z Zebrami dotarłam do domu :lol: było baaardzo fajnie i baaardzo dziękuję za spotkanie :loveu: :multi: i lecę szukać fotek tylko nie wiem gdzie :p Waszka.... zaczęłam na 700 stronie... jestem na 860. I wiesz co? Byłaś w Waie, było spotkanko :placz: I nikt mi nic nie powiedział? :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Vectra napisał(a):jak nikt , a JA ? :placz::placz::placz: ajjj no nie zrozumiałaś :evil_lol: paula_z napisał(a): Mam nadzieje, ze dzisiaj juz lepiej :razz: już lepiej :multi: bigos napisał(a):A to chyba chusta z zeszłorocznego zlociku dogomaniakó:razz: no były chusty na zloie, ale robiła je Diana14 trochę wcześniej i nie tylko na zlot - była taka akcja na dogo mila_2 napisał(a):Powiem jedno - Oliwka jest cudna...podrosła troszkę, al mina niewiniątka pozostała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mina niewiniątka a w środku diabołek :eviltong: Katerinas napisał(a):Nie szukaj. Przejrze Galerię :smile: bo chcę zobaczyć wszystkie ;) :multi: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Alka napisał(a): ja tej foty nie widziałam :oops: bo nas wtedy nie odwiedzałaś :eviltong: olcha napisał(a):Ooo ja też tej foty nie widziałam :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Ale wyrosła :crazyeye: ty też :eviltong: Gosiek napisał(a):ależ pięknych zdjeć przybyło... i znów nie bedę cytowac :eviltong: bo mi sie za duzo ich spodobało :evil_lol: cześć Gosia :multi: cieszę sieże się podobają :loveu: Katerinas napisał(a):Waszka.... zaczęłam na 700 stronie... jestem na 860. I wiesz co? Byłaś w Waie, było spotkanko :placz: I nikt mi nic nie powiedział? :placz: :placz: no widzisz :placz: było na dogo trąbione ale nie bywałaś wtedy za często :shake: Quote
Katerinas Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 uffff.... :mdleje: Obejrzałam 300 stron. Od 700 do 1000 ... I muszę zrobić przerwę i trochę popracować. ;) Ale znalazłam takie cuda :loveu: Przepraszam, że wygrzebuję starocia ale nie mogłam się oprzeć :oops: :p Aż schrupać :loveu: Podłogówka, nie? Super sprawa :smile: :loveu: :lol: Cudny portrecik Lunki :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts