Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='malawaszka']no właśnie ona już nie ma tych romantycznych falbanek :p :cool1: :cool3:o masz ...załamka Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o masz ...załamka odrosną :eviltong: kiedyś :p u wszystkich jesień to ja jeszcze latem pojadę:evil_lol: Quote
kasia124 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Malawaszka a jakiej maszynki uzywasz do swoich kudlaczkow? Quote
KaRa_ Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Jak ślicznie Luna tutaj wyszla:loveu: a jaka juz obrosnieta jest, na zime ja strzyzesz?:cool3: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='kasia124']Malawaszka a jakiej maszynki uzywasz do swoich kudlaczkow? mosera1245 [quote name='KaRa_TC'] Jak ślicznie Luna tutaj wyszla:loveu: a jaka juz obrosnieta jest, na zime ja strzyzesz?:cool3: no kilka postów wcześniej napisałam że wczoraj ostrzygłam :eviltong: a to starsza fotka :p Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Aleś mnie tą letnią fotką rozmarzyła....A tu zima i odśnieżanie za pasem :placz: A ja tak kiedyś lubiłam śnieg .... Masakra ;) Jak to się zmienia punkt widzenia w zależności od miejsca siedzenia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Pysia napisał(a):Aleś mnie tą letnią fotką rozmarzyła....A tu zima i odśnieżanie za pasem :placz: A ja tak kiedyś lubiłam śnieg .... Masakra ;) Jak to się zmienia punkt widzenia w zależności od miejsca siedzenia :evil_lol: jak zobaczysz jak jest zimą u mnie na wsi to Ci ulży, że jednak nie masz tak najgorzej :lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 mocznik 104 (a był 5 października 27 :placz: ) kreatynina 2,4 (było 2,1) ALAT 110 (był 108 ) AspAT 35 (w normie) fosfataza zasadowa 616 (było 19, a norma 150) a takie są aktualne Bolusiowe wyniki :shake: Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='malawaszka']mocznik 104 (a był 5 października 27 :placz: ) kreatynina 2,4 (było 2,1) ALAT 110 (był 108 ) AspAT 35 (w normie) fosfataza zasadowa 616 (było 19, a norma 150) a takie są aktualne Bolusiowe wyniki :shake::shake:kurde nieładne.... a ta mnie rozbroiła Quote
beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Nadrobiłam:razz: [quote name='malawaszka'] Boski zachód słońca :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='malawaszka']a wogóle to ogoliłam moje buraski wczoraj :loveu: przy Lunie chyba stępiła mi się maszynka i musiałam się trochę namęczyć, żeby ją skończyć :placz: ale jakoś tam się udało, a potem wzięłam się za podcinanie falbanki :evil_lol: i tak równałam i równałam aż doszłam do samego brzuszka :evil_lol: i mam teraz Lunę w wersji sportowej na wysokim zawieszeniu :lol: :loveu: fajna jest teraz - jak szczeniaczek wygląda :evil_lol: No tak :razz: Zrobiłaś Lunce fryzurkę brzuchołysą, bo pozazdrościłaś Gertrudzie :mad: Już się nie tłumacz, że tak równałaś i równałaś :mad: Bolusiowi dużo zdrówka życzę :loveu: Na filmikach zasuwał, aż miło :cool3: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 beria napisał(a):No tak :razz: Zrobiłaś Lunce fryzurkę brzuchołysą, bo pozazdrościłaś Gertrudzie :mad: Już się nie tłumacz, że tak równałaś i równałaś :mad: :evil_lol: hihi noo dobra - przyłapałaś mnie :eviltong: a z Bolusiem to własnie mnie cieszy i trzyma jakoś że on się tak dobrze czuje - zmieniłam eukanubę na royala renal i narazie (tfu tfu odpukać) wcina aż miło, nie muszę dosmaczać więc może będzie lepiej Quote
Elitesse Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 beria napisał(a): No tak :razz: Zrobiłaś Lunce fryzurkę brzuchołysą, bo pozazdrościłaś Gertrudzie :mad: Już się nie tłumacz, że tak równałaś i równałaś :mad: ja ostatnio z rozpedu obcielam Tess i Zadrze prawie caly wlos na przednich lapach :evil_lol: :evil_lol: Tess to tam nic bo ona na ringi wraca dopiero na wiosne ale Zadra pokazuje sie juz za tydzien :diabloti: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 malawaszka napisał(a):jak zobaczysz jak jest zimą u mnie na wsi to Ci ulży, że jednak nie masz tak najgorzej :lol: Ależ ja wiem jak jest na wichurce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to baaaaardzo dobrze ;) I wiem jak tam było x lat wstecz ;) Wtedy to dopiero było....:evil_lol: Quote
beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Elitesse napisał(a):ja ostatnio z rozpedu obcielam Tess i Zadrze prawie caly wlos na przednich lapach :evil_lol: :evil_lol: No masz, następna podrabia Gertrudę :mad: Ona ma wygoloną łapkę po wenflonie od narkozy :razz: Ale tylko jedną :cool1: Proponuję asymetrię :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Waszeczko zasmuciłaś mnie tymi wynikami Bolutka:-( Ale na filmiku wcale nie wygląda na chorego:lol: Silny z niego chłopsiak:diabloti: - nie to co mój Gordon histeryk, który z byle powodu piszczy jakby mu wycięli jego klejnoty:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Witaj Weszko mała :loveu::loveu: :hmmmm: a to tak te wyniki badan mogą się zmienić :crazyeye: może coś w labie mieszają nie tak :shake: Dawaj foty sportowej wersji Lunety :cool3: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 beria napisał(a):No masz, następna podrabia Gertrudę :mad: Ona ma wygoloną łapkę po wenflonie od narkozy :razz: Ale tylko jedną :cool1: Proponuję asymetrię :evil_lol: aa wygoloną łapkę to ma Bolo :p Quote
beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 malawaszka napisał(a):aa wygoloną łapkę to ma Bolo :p I jak tu mieć orginalnego psa :razz: Quote
Doginka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 A te foteczki poprostu rewelacja:lol: Lunka jaka happy:diabloti: Obie dziewczynki - i ta ludzka i ta psia są fantastyczne modelki;) Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='beria']I jak tu mieć orginalnego psa :razz: nie da się :evil_lol: [quote name='Doginka'] A te foteczki poprostu rewelacja:lol: Lunka jaka happy:diabloti: Obie dziewczynki - i ta ludzka i ta psia są fantastyczne modelki;) dzięki Doginko :loveu: :multi: przekażę dziewczynom :p Quote
Maga100 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='malawaszka']jak zobaczysz jak jest zimą u mnie na wsi to Ci ulży, że jednak nie masz tak najgorzej :lol: u ciebie pada więcej śniegu? Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Weszka- Perła rodziców ( ta poprzednia) miała od 10-go roku życia okropne wyniki a dożyła 17 lat..... To starość... Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='Maga100']u ciebie pada więcej śniegu? no :p :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Vectra napisał(a):Witaj Weszko mała :loveu::loveu: :hmmmm: a to tak te wyniki badan mogą się zmienić :crazyeye: może coś w labie mieszają nie tak :shake: Dawaj foty sportowej wersji Lunety :cool3: oj dopiero zauważyłam post :oops: w labie nie mieszają - przy nerkach tak może być - jak śledzę wątek nerkowy to tak niektóre psy mają, chociaż faktycznie u Bola te wahania są duże :shake: Quote
Recommended Posts