asher Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='malawaszka']ratusz chodzi Ci o UM czy Pałac [size=1]braku[/size] Kultury?? :lol:[/quote] To wy macie własny pekin??? :o tez wam go dał Stalin w ramach bratniej pomocy? :wink: A chodziło mi o UM. Strasznie wielkiiii! :o Pewnie krewni decydentów nie narzekają na bezrobocie :wink: Quote
Justi0022 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 CZymamy kciuki już od teraz za pomyślne wyekspediowanie Bolkowych dzwoneczków :D Quote
daga10011 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 my tez 3mamy :D .i cieszymy sie,ze Bolus ma serce jak dzwon :D .Sliczne foteczki-Lunka z jogurcikiem i Bolus na swoim poslanku :P Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [quote name='asher'][quote name='malawaszka']ratusz chodzi Ci o UM czy Pałac [size=1]braku[/size] Kultury?? :lol:[/quote] To wy macie własny pekin??? :o tez wam go dał Stalin w ramach bratniej pomocy? :wink: [/quote] heheh nooo miał być taki na wzór warszawskiego hahah i teraz stoi taki jakby nie skończony bo niski :lol: :lol: :lol: a o UM to szkoda gadać!!! 0X Quote
asher Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='malawaszka']heheh nooo miał być taki na wzór warszawskiego hahah i teraz stoi taki jakby nie skończony bo niski :lol: :lol: :lol: [/quote] :o No proszę, cżłowiek się uczy całe życie :wink: Masz jakieś zdjęcie dąbrowskiego pekinu? :wink: Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 a takie znalazłam bo ja osobiście nie obfociłam go :lol: [url]http://www.dabrowa-gornicza.pl/pub/img/galeria/galeria_miasta/44.jpg[/url] a to bardziej aktualne z Bobrem Dąbrowiakiem przy fontannie :lol: [img]http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2004/20040709_24_pldg_superjednostka_plac-wolnosci_pkz+.jpg[/img] [img]http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2001/20010920_05_pldg_pkz+.jpg[/img] Quote
asher Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 O rany, faktycznie jak niedokończony PKiN :lol: A przy tej fontannie to, przepraszam, kto??? :hmmmm: I gdzie on jest, bo patrzę, patrzę i go nie widzę... :-? Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [url=http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna_artykul/15025.html]Bóbr Dąbrowiak[/url] przy fontannie jest jego "pomnik" z mosiądzu czy z brązu :oops: :hmmmm: wstyd nie pamiętać i nie mogę znaleźć jego zdjęcia :-? a na tych fotach go niewidać tylko ja wiem że jest :lol: :lol: :lol: Quote
arima Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 :multi: dopiero doczytałam o Bolusiowym serduszku :multi: :D I będe trzymać jutro :kciuki: z całej sily Będzie napewno wszystko dobrze :wink: Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 czymcie czymcie te qciuki bo mnie już brzuch boli ze strachu :roll: [b]asher[/b] :calus: masz boską Helgunię w Avatarku :klacz: żebyś jej przyniosła szczęście :kciuki: Quote
PIKA Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Waszka :multi: super, ze Boluś ma serce jak dzwon :multi: my tez trzymamy kciuki za jutrzejszy wielki dzień :kciuki: Quote
asher Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 :eek3: No kto by pomyślał, że gwiazda telewizyjnego serialu o paście do zębów, sam Pan Bóbr we własnej osobie, jest... dąbrowiakiem... Wow. Cóż tu więcej powiedzieć. Wow. :wink: Quote
anushka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 no to za [b]Bolusia[/b] :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: a tamte foteczki to ja już widziałam tylko czekałąm na następne :lol: :lol: Quote
Justi0022 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ciekawe jak Boluś? I jak Waszka, bo ona pewnie ledwo żywa z nerw :D A my tu kciki ściskamy :wink: Quote
daga10011 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 no-nie wyobrazam sobie byc na jej miejscu-na zawal bym zeszla nic :roll: .Waszka-jak tylko wrocisz pisz jak Bolek :P Quote
PIKA Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Waszka jak tam Bolek? :D .. bo mnie już palce bolą tak kciuki zaciskam :D Quote
malawaszka Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Dziękujemy za kciukaski :multi: już jesteśmy w domku - Boluś ma się świetnie :D nawet zamroczony letko próbował mi gdzieś wędrować na dwoerze :lol: teraz chłopaczyna odpoczywa opatulony kocykiem :fadein: No a szczegóły - to zrezygnowaliśmy z narkozy wziewnej na rzecz minimalnych dawek dożylnej ponieważ wet zajrzał mu do paszczy i powiedział, że KONIECZNIE musimy oczyścić zęby bo były w fatalnym stanie a rura od wziewki by to skutecznie uniemożliwiła :roll: a drugą narkozę mu potem dawać żeby zęby oczyścić to sami wiecie - lepiej za jednom razom załatwić wszystko :D najważniejsze, że się UDAŁO i jest OK! Nie wiem jak on przecierpi że dziś jeść nie może, ale będzie musiał jakoś dać radę :lol: looknęłam na ząbki - nooo i teraz jak młodzieniaszek jest :D bialutkie i może nie będzie już takiego odour wydzielał :lol: ufff ale mi ulżyło :drinking: :drinking: :drinking: :calus: dla Was Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 :laola: :multi: :laola: Ufff, a jak nam ulżyło! Nic nie pisałaś i ja się już martwic zaczęłam :roll: Katastrofistka ze mnie :oops: Quote
arima Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 :multi: superaśnie :multi: czyli wszystko co najgorsze już za Bolusiem,teraz będzie już tylko lepiej :D :D Quote
Justa Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ojjjjj cieszem sie z Galuśką bardzio ze z Bolusiem wszystko w porządeczku!!! :angel: :angel: :angel: Ucałuj piesiulka odemnie :calus: Quote
malawaszka Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 NO :D teraz już będzie coraz lepiej - w piątek na zastrzyk, a w przyszłoą środę kontrolka i może ściąganie szwów - zależy czy będzie się goić jak na młodym czy jak na starym psie :wink: oby jak na młodym :P a po tym już zajmiemy się tylko suplementacją hormonów i być może zaczniemy porastać pięknym bujnym włosem :lol: Quote
Tara Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Calusy dla przystojnika :buzi: :gent: ciesze sie ze wszystko dobrze poszlo! Quote
Recommended Posts