PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A coś tam przecież namieszały dziewczyny od nas - Agnieszka i Ksera i P. Prezes ostatnio. I to podobno skutecznie... :roll: No wlasnie PODOBNO :roll: [quote name='malawaszka'] więc fotek nie robiłam bo i nic ciekawego siew samochodzie nie działo :angryy: A to powód do zlosci? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 nie powód do złości że w samochodzie sięnic nie działo, tylko powodem do złości jest to że byliśmy TYLKO w samochodzie :angryy: Nasza połamana suńka jest coraz mocniejsza :multi: dziś wstała i odeszła powolutku kawałeczek zrobić qpkę :multi: :multi: :multi: na pewno ma coś nie tak z miednicą, ale ważne że ma czucie w łapach, kręgosłup nieuszkodzony, kontroluje potrzeby fizj. a to największy sukces :loveu: :multi: :multi: :multi: narazie zbieramy na operację bo na pewno będzie śrubowana albo płytkowana przednia łapa i tył pewnie też będzie składany :-( a z drugiego połamańca zrobiłam prawie sznaucera :evil_lol: panikował przy goleniu że jest z deka powygryzany i łeb nie zrobiony bo sobie nie dał, ale co tam - nie będzie my tak gorąco przynajmniej - no i pojechał do Krakowa do hotelu :-( :-( :-( bardzo było mi ciężko się z nim rozstawać, ale tu nie dałybyśmy rady czasowo i kasowo :placz: Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='malawaszka'] :multi: narazie zbieramy na operację bo na pewno będzie śrubowana albo płytkowana przednia łapa i tył pewnie też będzie składany :-( kochana, czy potrzebny jest jakis pieniądz, bo ja chętnie wspomogę Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Madziu kochana - tu jest podany nr konta Alarmowego funduszu - więc jak możesz to wpłać na to konto z dopiskiem "połamane psiaki" :multi: WIELKIE DZIĘKI!!!! tam są też fotki tych pięknisiów :loveu: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 TO BARDZO DUŻO!!! każda złotowka się liczy :multi: a ta cudowna mordeczka się odwdzięczy przecudownym uśmiechem :loveu: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='malawaszka'] Jaka słodziutka ta mordeczka:loveu: Quote
beria Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='malawaszka'] Sunia ma już jakieś imię :razz: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 haha z tym imieniem to mamy problem - ponieważ imię wymyślają missieek i Jej Rodzina ja się nie wtrącam, ale one narazie się nie mogą zgodzić co do więc czekam na ostateczną wersję ;) Quote
Vogue Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jutro ide na poczte i wysle pieniazki dla pieskow. To jedyna forma pomocy jaka moge wam udzielic Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Vogue napisał(a):Jutro ide na poczte i wysle pieniazki dla pieskow. To jedyna forma pomocy jaka moge wam udzielic ooo jejku jak strasznie dziękuję :Rose: :Rose: :Rose: i przysięgam, że jutro wstawię foty moich burków bo się obrażą :oops: aaaa ja chyba oszaleję zaraz - LUNA SIĘ WŁAŚNIE NAPIŁA WODY Z MISKI BOLKA!!!!!! boszzz to MUSI być miłość Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 moje już poszło :p buziak dla połamańców jak coś to daj znać, bo ja na PwP nie zaglądam :oops: Quote
beria Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 malawaszka napisał(a): aaaa ja chyba oszaleję zaraz - LUNA SIĘ WŁAŚNIE NAPIŁA WODY Z MISKI BOLKA!!!!!! boszzz to MUSI być miłość To one nie mają wspólnej miski na wodę :crazyeye: U rodziców psy piją z jednej, tylko na jedzenie mają oddzielne :roll: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Dzięki Maga :loveu: Beria - coś TY??!! przecież całej miłości :diabloti: jaką Luna obdarzyła Bolka to on przecież ŚMIERDZI :evil_lol: i nie da się pić ani jeść z tej miski którą on dotknął :evil_lol: poza tym ona piła tylko i wyłącznie z kubeczka :roll: :oops: po tym jak przez kilka dni nie wypiła ani kropelki z miski :roll: Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 żarcie to u mnie każde ma w oddzielnej misce , ale woda :crazyeye: :crazyeye: koryto mają wspólne .Trzy wiadra z wodą to już by była przesada. Waszka to ta Twoja Luna to niezła hrabianka :evil_lol: :evil_lol: też wpłace jakiś grosz na te bidy :-( :-( Quote
olcha Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :lol: :lol: :lol: Moje też mają wspólną miskę z wodą (jedną na dworzu, jedną w domu na dole i jedną w domu na górze :oops: ) Quote
PIKA Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='malawaszka'] aaaa ja chyba oszaleję zaraz - LUNA SIĘ WŁAŚNIE NAPIŁA WODY Z MISKI BOLKA!!!!!! boszzz to MUSI być miłość Milość to będzie jak Luna pozwoli się napic Bolkowi ze swojej miski :evil_lol: Waszka, czy missiek to Andzelika N?? bo jak tak to mam jej konto, a jak to nie ona to wyslę kasę na Twoje ;) Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='PIKA']Milość to będzie jak Luna pozwoli się napic Bolkowi ze swojej miski :evil_lol: Waszka, czy missiek to Andzelika N?? bo jak tak to mam jej konto, a jak to nie ona to wyslę kasę na Twoje ;) hahaha niedoczekanie :evil_lol: a tak - missieek to Angela więc wysyłaj do niej :loveu: :multi: dziś byliśmy na wsi i ogoliłam Lune :crazyeye: niemal na zero bo się frania wierciła i mi maszynka zjechała i potem to już trzeba było :diabloti: ahhhh odrośnie :mad: Quote
PIKA Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 malawaszka napisał(a): dziś byliśmy na wsi i ogoliłam Lune :crazyeye: niemal na zero bo się frania wierciła i mi maszynka zjechała i potem to już trzeba było :diabloti: ahhhh odrośnie :mad: dawaj zdjęcia gołej Luniastej :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 PIKA napisał(a):dawaj zdjęcia gołej Luniastej :evil_lol::multi:dawaj , dawaj Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 o jezu masakra zachciało mi się robić rameczki :evil_lol: luniasta jest łaciata :crazyeye: widać teraz gdzie udało mi się dokładnie wyczesać podszerstek :diabloti: Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :shake:wcale nie taka łysa ;)fajnie wygląda , a Bolutek teraz przy niej jak Yeti wyglada :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 noooo ale Bolutka się boję tak pod włos zjechać bo jeszcze prześwity wyjdą :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts