Maga100 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Leon też ledwo zipie w ten skwar, ale ... w byciu wiecznie głodnym mu to nie przeszkadza :roll: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jeja jaka śłiczna kropkowata postać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Wooow, brawo dla Lunki, zuch dziewczyna :-o:multi: Quote
malawaszka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='PIKA']Ale dzielna Luna :loveu: tylko jej wolno gnębic Bolka :evil_lol: Szczerze powiem, ze ja nie mam zaufania do dalmatynow :oops: A Bolkowi chwilowa ścisla dieta to za bardzo nie zaszkodzi ;) hahaha chyba masz rację z tym gnębieniem :lol: ja dalmatów tyżn ie lubiam :shake: a Boluś już zjadł :evil_lol: a oto historia pewnej miłości :lol: Quote
Hanna R. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Waszka piękne zdjęcia Bolutka z Malutką ! :loveu: Domeczek też piękny ! Quote
malawaszka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Miłosz był w kąpielówkach :diabloti: mówi się, że brudny pies to szczęśliwy pies - z dziećmi jest tak samo :diabloti: :evil_lol: leceee i bach!! kontemplacja przyrody :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jeeeeeeeeeeeeeeeeja jakie słodki zdjęcia dziecie ;) no dobra dzieci też słodkie ;) :lol: Quote
beria Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='malawaszka'] a oto historia pewnej miłości :lol: Oliwka patrzy na Miłosza z wielkim zaintersowaniem :cool3: Piękną masz modelkę :loveu: Quote
mrowka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 O jeju jaka Oliwcia już duża!! :-o Matko kochana jaka ona słodziutka... :loveu: Przepiękne zdjęcie! Gratuluję modelinki ślicznej :loveu: :cool3: Quote
Vectra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Powiem uczciwie że za dziećmi nie przepadam :cool3: ale ta fotka strasznie mnie się podoba :loveu: :loveu: znaczy ta pannica na niej :loveu: :loveu: te figlarne oczęta , uśmieszek :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Witaj Waszko :) Dzisiaj ważny dzień ...Musisz mnie trzymać za ręke bo inaczej padne z wrazenia:razz: Oliwka taka śliczniasta :loveu: Ten jej rozbrajający uśmiech mnie powalił :loveu: Lunka jednak potrafi się zachwać - to szkoła Zmorki ;) Bolutek pewnie dyszy jak moje Zmoroszelmy:placz: Normalnie serce mi się kraje :-( Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Waszko :) Dzisiaj ważny dzień ...Musisz mnie trzymać za ręke bo inaczej padne z wrazenia:razz: A ja mogę na odległość trzymać Cię za rękę ??? Zresztą nieważne pozwolenie - będę Cię trzymała i tak ! :kciuki: Quote
LAZY Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wow, wow, wow! Ale tutaj u Was jest letnio i pięknie. Twojej chrześnicy to niedługo nie poznam tak wyrosła. Psiaki jak zwykle pięknie w Twoim obiektywie wychodzą, a chalupy to zazdraszczam:oops: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A ja mogę na odległość trzymać Cię za rękę ??? Zresztą nieważne pozwolenie - będę Cię trzymała i tak ! :kciuki: Dzięki Haniu :loveu: Wszyscy mnie trzymali więc nie padłam ;) Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Witajcie - właśnie skończyła się fantastyczna burza :multi: jeszcze grzmi :cool1: A ja padam na pysk od tego upału :shake: i w dodatku pół dnia w samochodzie :placz: bez klimy :angryy: Nie miała baba kłopotów to pojechała do schroniska - no i zabrałyśmy dwie połamane bidy :shake: dramat mówię Wam - gips pozakładany byle jak na nienastawione złamania, bez rtg - jeden spoko, będzie chodził - ma założony nowy gips porządnie bo tamten był przyklejony do sierści :angryy: ale Sunia w bardzo złym stanie :-( w gipsie ma przednią łapę, ale wogóle nie nastawioną - na rtg widać że obie kości są złamane i nasunięte na siebie :placz: miednic albo tylne łapy połamane bo sucz nie staje wogóle - nie wiemy kiedy się to stało, nie wiemy nic, a na znieczulenie i rtg miednicy sucz jest za słaba :placz: więc dalej się wszystko przeciąga - beznadzieja:shake: Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ojej, Malawaszko, jak przykro :shake: a dokąd je zabrałaś? Quote
Maga100 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ojej, Malawszko jak przykro :shake: a dokąd je zabrałaś? Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Waszka to strasznie nie ciekawie z tymi psiakami :-( :-( :-( trzymam kciuki żeby jakoś się wylizały z tego Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Psiak - mix sznaucerka chyba, straszny oszołom, wesoły i młody - tylko ta łapa w gipsie - jest w hoteliku w dąbrowie, a sunia połamana u koleżanki - niezawodnej missieek :loveu: tylko codziennie musimy jeździc z nią na kontrole z Bukowna do dąbrowy - masakra w tym upale :angryy: wkleję jakieś fotki bo moje buraski się obrażą Spacerowy Boluś aaa zabierz mnie stąd :lol: mam dość Bolek sięze mną świetnie bawi prawda?? on sika dużo więcej niż nasza Skala :crazyeye: ejj zaczekajcie na mnie dadzą mi wreszcie spokój?? :mad: chyyyba nie ;) ja się schowam to może mnie ominie :diabloti: o rany Bolek nieee gdzie Ty leziesz?? aaa masz Ty draniu za zdradzenie mojej kryjówki :mad: i zmykam - paaa jestem umówiona nawet o tym nie myśl :mad: odejdź pókim dobra :cool1: Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jejku jakie bidy :shake: co oni za weta w tym schronisku mają? :mad: odejdź pókim dobra :cool1: a czego Lunka tam pilnowala? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 PIKA napisał(a):Jejku jakie bidy :shake: co oni za weta w tym schronisku mają? :mad: takiego co to tylko z morbitalem przyjeżdza raz na jakis czas :angryy: :angryy: :angryy: PIKA napisał(a):a czego Lunka tam pilnowala? :evil_lol: siebie :diabloti: Quote
Recommended Posts