Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
FALKOR :loveu:

wielkie dzięki za przypomnienie :evil_lol: :evil_lol: bo bym miała noc z grzywki na myśleniu jak się nazywa ten cudak ;)

Posted

Ale piękna Złośnica !
Wogóle to piękne te Twoje zdjecia sa ostatnio. NIe żeby przedtem były nie teges, ale teraz są :loveu:
Waszka, zaraz pokażę Ci koniki. Po tych Twoich osiedlowych porzygodach estetycznych może Ci sie spodobają ....

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Waszka, zaraz pokażę Ci koniki. Po tych Twoich osiedlowych porzygodach estetycznych może Ci sie spodobają ....

Dzięki Haneczko :evil_lol: koniki są :loveu:

ahhh Ty jedna doceniasz moje fotki - bo te inne to tylko gadajom i gadajom :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

Lunka nawet w locie nauczyła się pozować, śliczna zdolna dziewczynka :loveu:

A co do lejącego faceta, kiedyś szłam z Tztem i taki dziad lał przy chodniku, sporo ludzi przechodziło i nikt nie zareagował, a mój TZ zaryczał na całe gardło "ej, ty, wyrzuć to świństwo z łapy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']A co do lejącego faceta, kiedyś szłam z Tztem i taki dziad lał przy chodniku, sporo ludzi przechodziło i nikt nie zareagował, a mój TZ zaryczał na całe gardło "ej, ty, wyrzuć to świństwo z łapy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
o swoim tez tak mówi? :evil_lol:

a ta co się w wianek przystroila ? :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']
Waszka, jak wychodzisz z dzieckiem na spacer to nie wstepuj do pubu :shake: :evil_lol:

buhahahaha, dokładnie o tym samym pomyślałam :evil_lol: :evil_lol:

a zdjecia jakieś takie... ładne? świetne? :hmmmm:
czyżbyś ty też poszła za stadem? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:shake: nie mam lustrzanki :shake:

a więc tym bardziej gratulation!!!!!

PS historia z obnażającym się SBekiem bomba :evil_lol:

Posted

Dzięki Magdaleno - wiem, że Ty tak tylko dlatego, że i ja przy Tobie byłam, jak robiłaś fantastyczne czarne zdjęcia :loveu: :evil_lol:

Dobranoc moje kochane :loveu: idę spać bo jutro o świcie wstać mi trza :placz: mój wspaniały Tato zapomniał sobie odebrać nowego prawka więc muszę go jutro zawieźć na zajęcia do Żywca :angryy: :mad: ale może wezmę burki i czas oczekiwania sobie umilę nad jeziorkiem żywieckim :p

Posted

[quote name='malawaszka']

Lunce grzywka dęba stanęła :cool3:

[quote name='PIKA']o swoim tez tak mówi? :evil_lol:

Nie odpowiem :eviltong: Nie to forum :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']mój wspaniały Tato zapomniał sobie odebrać nowego prawka więc muszę go jutro zawieźć na zajęcia do Żywca :angryy: :mad:

ale przecież to nie przestępstwo :cool1: Jeżeli go skontrolują to dostanie mandat za niemanie przy sobie (50zł), a nie za niemanie w ogóle (bo sobie sprawdzą w bazie)
Lepiej nawet powiedzieć, ze się zapomniało niż pokazywać stare.

Posted

[quote name='Maga100']ale przecież to nie przestępstwo :cool1: Jeżeli go skontrolują to dostanie mandat za niemanie przy sobie (50zł), a nie za niemanie w ogóle (bo sobie sprawdzą w bazie)
Lepiej nawet powiedzieć, ze się zapomniało niż pokazywać stare.

WIEM! i mówiłam mu to - bo nawet jakby go złapali to mandacik malutki i dostaje świstek na którym 7 dni może jeździć :angryy: ale jak on się uprze to już koniec - nie przegadasz :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']WIEM! i mówiłam mu to - bo nawet jakby go złapali to mandacik malutki i dostaje świstek na którym 7 dni może jeździć :angryy: ale jak on się uprze to już koniec - nie przegadasz :angryy:

hm :cool1:
ja ciągle zapominam prawa jazdy (mam wymienione od dawna, ale jakoś mi wypada z portfela, więc jak zmieniam torebkę, to nie mam) i parę razy juz miałam kontrol, gdy nie miałam i panowi policjanci - patrząc z politowaniem, gdy wysypywałam zawartość torebki sobie na kolana - zawsze mnie tylko pouczali (sprawdziwszy uprzednio przez komputerek, że mam) :p

Posted

[quote name='Maga100'] panowi policjanci - patrząc z politowaniem, gdy wysypywałam zawartość torebki sobie na kolana - zawsze mnie tylko pouczali (sprawdziwszy uprzednio przez komputerek, że mam) :p

zobaczyli blondynke to jak mieli patrzeć :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']a może tata Waszki też blondynka? :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gołębia blondynka :diabloti: powiedział mi, że mogę nie jechać, ale jak go złapią to ja płacę to 50 zł :placz: :angryy: :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
powiedział mi, że mogę nie jechać, ale jak go złapią to ja płacę to 50 zł :placz: :angryy: :mad:

to daj mu te 50 zl i się wyśpij :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']to daj mu te 50 zl i się wyśpij :evil_lol:

Ja bym się nawet nie zastanawiała :evil_lol: Sen to rzecz święta, a pieniądz nabyty