Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ojj to prawda, chociaż i tak spędziłam dzień o paczce fajek i coli :shake:[/quote]

[B][I][FONT=Comic Sans MS]I brzuch Cię już nie boli ? :evil_lol: [/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS]Ja wiedziałam, że będzie ok - nasze staruszeczki są z dobrego materiału. Nic ich nie zmoże[/FONT][/I][/B] :multi:

Posted

Ja Wam mogę powiedzieć że widziałam Bolutka około 18-tej i nigdy bym nie zgadła że miał jakikolwiek zabieg :multi: :loveu: A Boluś nie szczeka wiele więc myślę że poradzisz sobie Wasiu z tym :)

Posted

[quote name='Pysia']Ja Wam mogę powiedzieć że widziałam Bolutka około 18-tej i nigdy bym nie zgadła że miał jakikolwiek zabieg :multi: :loveu: A Boluś nie szczeka wiele więc myślę że poradzisz sobie Wasiu z tym :)[/quote]

tylko Pysiu nie wiem czy wiesz, ale brak podniet to również brak spacerków z Szelmą bo Zmorkę chyba Bolutek jakoś łagoniej przyjmuje :roll:

Posted

Ja odbierałam Bolusia z Waszka z lecznicy i moge Wam powiedziec ,ze chłopak siwetnie sie czul i wygladał!!!!!!Ogolnie bardzo przystojny facet z tego Bolusia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .
Nawet na mnie nie nawarczal pieknis !!!!!!
Malawaszko ,Pysiu dziekuje Wam za pomoc!!!!!!!!!!!!!!

Posted

a ja Ci dziękuję kochana, że zniosłaś moją całodzienną depresję połączoną z drgawkami :oops: :loveu:

a i zapomniałam Wam napisać - Luna jest na mnie śmiertelnie obrażona :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']
a i zapomniałam Wam napisać - Luna jest na mnie śmiertelnie obrażona :shake:[/quote]

[B]a tej co znowu? :evil_lol: [/B]

[B]Boluś zuch chłopak, czy już dostał tak długo wyczekiwaną miskę?[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]a tej co znowu? :evil_lol:[/B][/quote]

no jak to co? pojechałam z Bolusiem na cały dzień, wróciłam przynosząc na sobie zapachy psów Ress i z Bolusiem - przecież tyle FAJNYCH rzeczy ją na pewno ominęło :placz:

[quote name='Maga100'][B]Boluś zuch chłopak, czy już dostał tak długo wyczekiwaną miskę?[/B][/quote]

michy nie dostał - pokarmiłam go troszkę z ręki, żeby dzioba nie moczył całego :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']
michy nie dostał - pokarmiłam go troszkę z ręki, żeby dzioba nie moczył całego :roll:[/quote]

[B]czyli chłopak nada cierpi :shake: [/B]

[B]A Lunie opowiedz ze szczegółami, co ją ominęło :evil_lol: [/B]

[B]Aczkolwiek gdzies czytałam, że nasze psy "myślą", że jak gdzieś wychodzimy to na pewno po to, aby biegać z innymi psami, przynosić patyczki wąchać cudownie pachnące trawniki :evil_lol: [/B]

Posted

Waszka strasznie się ciesze że wszystko jest oki z Bolkiem.
Puszczam kciuki bo prawie 24h z zaciśniętymi :diabloti: to troszke mnie paluchy bolą :evil_lol: :evil_lol:

Ugłaskaj Bolka i tą obrażalską pannice :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Maga100'][B]czyli chłopak nada cierpi :shake: [/B]
[/quote]

michę dostał wysmarowaną mięskiem dla samej przyjemności wylizywania bo on to UWIELBIA!!! a resztę z ręki więc żołądeczek się zapełnił :loveu: i synuś spokojnie poszedł już spać :loveu: bo przed jedzonkiem była massakraaa - dreptał, piszczał, obijał się o szafki w kuchni :shake: normalnie kocham dra Aleksiewicza za to, że mu wypalił a nie wycinał te dziadostwa z pysia :p

aaaa no i narkozę miał nie wziewną, bo przy jego płucach to by go chyba zabiło - miał tą dożylną dozowaną stale

Dzięki Vectra za kciuki :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czekam na klucze i ja :eviltong:[/quote]

hahahahaha zapomniałam chyba dodać, że mowa o kluczach od mieszkania nie od domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Bardzo się cieszę, że Boluś pomyślnie przeszedł zabieg i możesz odetchnąć z ulgą po godzinach pełnych napięcia. Mam nadzieję, że u nas również wszystko odbędzie się bez komplikacji, w każdym razie dzięki wam poziom mojego optymizmu wykazuje tendencję rosnącą. Dziękuje i pozdrawiam.

PS. Może wspomnij o udanym zabiegu w wątku na weterynarii.

Posted

Dzięki dzięki :loveu: ja też się bardzo cieszę, że jest ok, te płucka mnie jednak martwią, ale to nic nie pomoże więc żyjemy sobie dalej tak długo, jak długo będzie nam przeznaczone :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']Dzięki dzięki :loveu: ja też się bardzo cieszę, że jest ok, te płucka mnie jednak martwią, ale to nic nie pomoże więc żyjemy sobie dalej tak długo, jak długo będzie nam przeznaczone :roll:[/quote];)[I]oby jak najdłużej[/I]

Posted

Wasia jak Bolek dzisiaj ?

Zjadl coś konkretnego ? :razz:

[quote name='malawaszka']hahahahaha zapomniałam chyba dodać, że mowa o kluczach od mieszkania nie od domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:[/quote]

a jak w domu goście będą informowac o swoim przybyciu ? :razz: :evil_lol:

[quote name='malawaszka']Dzięki dzięki :loveu: ja też się bardzo cieszę, że jest ok, te płucka mnie jednak martwią, ale to nic nie pomoże więc żyjemy sobie dalej tak długo, jak długo będzie nam przeznaczone :roll:[/QUOTE]

Bolej to silny chlop i zadbany to jeszcze nie jednego z nas przezyje :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']żyjemy sobie dalej tak długo, jak długo będzie nam przeznaczone :roll:[/quote]

[B][I][FONT=Comic Sans MS]I pomyśl Malawaszka, że Boluś mógłby siedzieć teraz gdzieś w schroniskowym kącie ... Albo lepiej nie myśl ![/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS]Cieszę się, że Bolutek w formie .[/FONT][/I][/B] :loveu: