Kati Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Cieszę się, że Boluś dobrze się czuje. Ale nie mogło być inaczej. Bolus jeszcze wszystkich zadziwi i jeszcze bardzo długo będzie w swietnej formie. :) Quote
madzia20sosnowiec Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 malawaszka napisał(a):hahahahaha zapomniałam chyba dodać, że mowa o kluczach od mieszkania nie od domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: hahahah dobra teraz sie nie wykrecaj :eviltong: a na powaznie to i w mieszkaniu mozna imprezke zrobic nic sie nie martw :drinking: Quote
PIKA Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='dbsst']kiedy Ty będziesz w tej wawce :cool3: [quote name='malawaszka dzisiaj']weekend za tydzień :p debilizm 10 znakow Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 mówiłam Wam już że bardzo Was kocham laseczki? :loveu: dziś byliśmy na wichurce - i wiecie co? Bolusiowi chyba dokuczało to dziadostwo w pycholku, bo teraz jest bardziej żywiołowy - brykał po łąkach aż miło :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 czy to będzie 17??? oby nie................. bo jak tak to zgadnijcie gdzie wtedy jestem :angryy: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 debest :placz: :placz: :placz: to właśnie ten weekend :placz: Ala Ozzulkowa nauczyła się robić ślcizne fotki bez uczenia się, a ja się oduczyłam :evil_lol: i cześć dzisiejszych fotek wygląda tak: psy widmo :evil_lol: pędzący Boluś :lol: :evil_lol: buuuahahahha chyba dostane bana za wstawianie takich zdjęć ale umarłam ze śmiechu jak je zobaczyłam - hahaha ależ jestem zdolnym fotografem :lol: :lol: :lol: przysięgam, że następne są lepsze :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 a niebo wcale tak nie wyglądało :crazyeye: przestawiłam coś w aparacie :evil_lol: a tu są też psy oprócz nieba :evil_lol: Quote
beria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='malawaszka'] pędzący Boluś :lol: Faktycznie, się rozpędził :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najważniejsze, że dobrze się czuje po zabiegu ;) Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 na początku spacerku nie było słonka więc aparat ciężko łapał ostrość :lol: potem na szczęście słonko wyszło, ale po kolei :lol: wszędzie tylko traawa i traaawaaaa czy aby ten Bolek nie ma tam czegoś lepszego ode mnie? Luna sznupiąca hej hej laseczki :loveu: akuku :p Quote
PIKA Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 pędzący Boluś :lol: Matko Wasia :crazyeye: Co pilas ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 i dalej nieostre zdjęcia :lol: dawno nie wstawiałam więc teraz wstawiam prawie wszystko co zrobiłam :evil_lol: :eviltong: hahaha PIKA tak sobie myślę, że to może jeszcze jakieś narkotyki krążą w mojej krwi z wczorajszego stresu??? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 trochę przyrody a reszta jutro :eviltong: ptok :p bliżej nie dał się podejść :evil_lol: i wygląda jakby nie miał dzioba :cool3: i najpiękniejsze kffiatki na łące :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='malawaszka'] Luna sznupiąca No kurna moja tak samo, jak wpadnie w trawę, to łba do góry nie podnosi :razz: Boluś prezentuje doskonałą formę :loveu: , nigdy bym się nie domyśliła, że wczoraj miał jakiś zabieg. Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 beria napisał(a):No kurna moja tak samo, jak wpadnie w trawę, to łba do góry nie podnosi :razz: hahaha a mnie to do szału doprowadza - dobrze, że na zdjęciach nie słychać odgłosów towarzyszących ich robieniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo byłyby niecenzuralne :evil_lol: i dobrze, że te łąki sa takie duże i nikt tam nie chodzi bo zamknęliby mnie w wariatkowie :evil_lol: Quote
beria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='malawaszka']trochę przyrody a reszta jutro :eviltong: ptok :p bliżej nie dał się podejść :evil_lol: i wygląda jakby nie miał dzioba :cool3: Hihihihihi, ja zrobiłam dzisiaj podobne zdjęcie sójki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='malawaszka'] i najpiękniejsze kffiatki na łące :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nietypowe macie kwiatki. Zdecydowanie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']Nietypowe macie kwiatki. Zdecydowanie:evil_lol: nietypowe ale za to jakie fątastyczne :loveu: O! a tu rosną kępką :evil_lol: i te dwa po bokach takie dorodniejsze :loveu: :p PS w tym jeden kwiatek wędrujący Quote
beria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='malawaszka']nietypowe ale za to jakie fątastyczne :loveu: O! a tu rosną kępką :evil_lol: i te dwa po bokach takie dorodniejsze :loveu: :p Bukiecik :loveu: Quote
Vectra Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Waszka widze że Boluś ma się dobrze :loveu: :loveu: (uffff)Strasznie się ciesze :lol: :lol: Fotki faktycznie strasznie udane :evil_lol: :evil_lol: znaczy że nie tylko ja mam problemy z aparatem :diabloti: Quote
aga1215 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='malawaszka'] moje ulubione :multi: Quote
Gosiek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :loveu::loveu::loveu: ech- roślinki śliczne... a te ulubione Agi to chyba są złocienie - miałam w zeszłym roku w ogródku :cool3: Quote
AlKil Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Te kwiatki są boooskie... Waszka, a Twoje rozmazane zdjęcia to miód na moje serce...nieraz juz miałam ochotę grzmotnąć aparatem o ziemię... powstrzymałam sie jedynie dlatego, że to aparat TZ-a...:angryy: Quote
Recommended Posts