malawaszka Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 coż za bardzo zachwalałam Lunę :-? szczeka i burczy jak Oliwia płacze :roll: Quote
adda Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='malawaszka']coż za bardzo zachwalałam Lunę :-? szczeka i burczy jak Oliwia płacze :roll:[/quote] Malawaszka, myślę, że najlepszy sposó, to żeby mała Oliwia nie płakała :D A tak poważnie, to może Luna po prostu woła Was, żebyście zareagowali, bo myśli, że małej coś się dzieje? Znaczy taka opiekuńcza jest 8) Quote
malawaszka Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']coż za bardzo zachwalałam Lunę :-? szczeka i burczy jak Oliwia płacze :roll:[/quote] Malawaszka, myślę, że najlepszy sposó, to żeby mała Oliwia nie płakała :D A tak poważnie, to może Luna po prostu woła Was, żebyście zareagowali, bo myśli, że małej coś się dzieje? Znaczy taka opiekuńcza jest 8)[/quote] :shake: spina się cała i warczy :-? Quote
Justi0022 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='malawaszka'] :shake: spina się cała i warczy :-?[/quote] Może zazdrosna? Jak mała płacze, to inni się nią zajmuja :-? A może nie ten poziom decybeli dla Luny. Cioteczka Waszka, nie martw się, na pewno się Lunka przyzwyczai :D Dziś przed wystawą z samochodu widziałam podobnie ufyzowane sznaucie, jak Luncia :D A czy Luna jest wystawowa, jak tak, to czemu Was nie było? Quote
malawaszka Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 nie nieee - Luna nie ma nawet papierów - jak ją kupowaliśmy to poziom mojego wykształcenia kynologicznego był mniej niż zeroooo :-? i wtedy uważałam jak większość niestety Polaków - po co mam płacić za ten papierek :oops: na szczęście trafiłam potem na dogo i zostałam uświadomiona, a z Luną mi się udało że wygląda jak sznaucer, a nie np mix jamnika :lol: i że jest zdrowa :roll: Quote
Katerinas Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='malawaszka']No Lunka zareagowała bardzo fajnie, ale potem ja poszłam do TZ i dziś mama mi mówi, że jak Oliwia zaczęła płakać to Luna się rozszczekała :-? i co z tym zrobic?? :niewiem: [/quote] Ja myślę, że Luna przyzwyczai się. Nasze sukałki już wogóle nie reagują na płacz Michała. Będzie dobrze, zobaczysz :D [quote name='malawaszka'] [img]http://img207.echo.cx/img207/8279/p42800351uv.jpg[/img] [/quote] Ta jej grzywka jest rewelacyjna :D Quote
Justi0022 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Widzisz, Waszka, nie będzie źle. A Katerinas z nas najmądrzejsza, bo z praktyką :wink: Quote
malawaszka Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 a jakis czas temu byłyśmy z Pysią i Zmorką na poczcie :lol: wcale nie musiałam na Pysię czekać i czekać i czekać, ale przynajmniej zrobiłam kilka fotek :angel: malutko bo koleżanki nie chciały pozować :roll: co dwie głowy to nie jedna :lol: [img]http://img222.echo.cx/img222/4746/p42800439wb.jpg[/img] [img]http://img98.echo.cx/img98/4111/p42800457xl.jpg[/img] i śliczna Zmorka z delfinkiem na języku :D :P :angel: [img]http://img149.echo.cx/img149/6659/p42800470cw.jpg[/img] Quote
daga10011 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Lunetka jak zwykle cudna :lilangel: :lilangel: ..a widze,ze ze Zmorka to juz dobre kolezanki :D ..Lunetka na pewno przywyknie do Oliwki -po prostu nie zna dzieci i pewnie placz ja wytraca z rownowagi-nie wie co zrobic wiec na wszelki wypadek szczeka :lol: Quote
malawaszka Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 taaa koleżanki - Luna jak zobaczyłą Zmorkę to taaaakim kołem ją omijała i nie chciała iść z nami :-? musiałam ją na smycz wziąć i szczekała całą drogę na pocztę :roll: potem się uspokoiła i mogłam nawet Zmorkę głaskać :D Quote
Tora Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Obejrzałam fotki... urocza psinka :D I ładne imię ma ;) Quote
dbsst Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 malawaszko ale Lunetka jest slicznie obcieta :D i w ogole jest sliczna i ma przyjaciol swojego kalibru ;) Quote
Justi0022 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 waszka, powiedz no Pysi, aby trochę zadbała o Zmorkową galerię - Zmorka jest śliczna :D A Lunka już chiba odrasta i nie jest łysolem, prawda? Quote
dbsst Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 wlasnie Zmorki cosik brak :( a my nie lubic brakow :( Quote
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Hihi masz z ta Lunką, masz :D Ale kochana psina jest, tylko troszku narwana ;) Słodkości już odrasta, odrasta ;) A moje czarne to już nawet za bardzo :-? Quote
malawaszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 nie świruj mała :lol: Boluś jest z nami od dzisiaj :D jest tak brzydki że aż piękny :lol: nie robiłam dziś fotek bo jakoś nie było czasu - może jutro porobię, Boluś szczególnie fotogeniczny nie jest - narazie :D - bo maluuutkooo ma włosków :( Quote
arima Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 nie ważne,jesteś boska :multi: Już sie doczekać nie moge :D A jak Luna? Boluś nic nie widzi?Ma zaćme? Quote
malawaszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 a to Boluś - jakiś czas temu - teraz wygląda chyba gorzej bo włoski poobcinane na łapkach i brodzie - ale damy radę :wink: [img]http://img57.echo.cx/img57/4127/image3934jk.jpg[/img] Quote
arima Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 :iloveyou: on jest prześliczny :P wygląda jak szczeniak czy to jest szczeniak? Quote
malawaszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Luna burczy nawet przez sen teraz :roll: ale nie jest źle Bolek ją olewa więc jest ok 8) ona na niego ujada jeszcze ale myślę że przywyknie szybko - narazie Bolesław :lol: zamieszkał w pokoju rodziców :o a oni nie chcieli :hmmmm: właściwie to nie wiedzieli że Bolesław przyjedzie dzisiaj :evilbat: ale jak przyjechał i usłyszeli jego historię to serducha zmiękły i ma swój kocyk u nich w pokoju dopóki Luna nie uspokoi się bo nie może szczekać w nocy przecież :-? Boluś to aniołek (tfu tfu żeby nie zapeszyć) drogę z Wawki przespał spokojniutko, kąpiel też zniósł stojąc jak zaczarowany :D musiałam go wykąpać bo inaczej rodzice marudzili :roll: Boluś ma zaćmę chyba ze starości :( był u Garncarza ale tam dostał kropelki na ropienie i to wszystko A teraz jest z deka grubszy niż na tej focie :-? wypasiony Bolo - dobrze go karmili na Paluchu :roll: a teraz będzie dietka bo tak niezdrowo i źle mu się chodzi :-? Quote
malawaszka Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 [quote name='arima']:iloveyou: on jest prześliczny :P wygląda jak szczeniak czy to jest szczeniak?[/quote] hahaha tiaaa teraz już tak nie wygląda :( jest upasiiony i wygląda jak dziadek - ma około 11 lat Quote
Recommended Posts