PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='asher']Waszka, musisz mi dac dokładniejsze namiary na te okolice. a chcesz caly adres, czy tylko telefon wystarczy ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='PIKA']a chcesz caly adres, czy tylko telefon wystarczy ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: to chyba nie był ten patyk :shake: no to szukam dalej pełne skupienie :evil_lol: ahoj tam na tratwie :lol: widać gdzieś mój patyk? no nie ma chyba wyparował :shake: nie - to na pewno nie ten :cool1: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Oj Monisia - hahaha niesamowite te komentarze.. znalazła Luna jakis patyk w końcu czy nie? Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Ona powaznie nie moze znaleźć patyka, ktory widziala, albo ktory jej wrzucilas do wody? :lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 hahaha nie znalazła bo jej odpłynął :evil_lol: tzn w tej rzece nie znalazła bo wczoraj i dzisiaj korzystała z każdej okazji, żeby się utaplać :lol: ooohoo alle badyleee :crazyeye: nie no - nie popadajmy w paranoję - TE SĄ ZA DUŻE rzuciłabyś coś, a nie tylko stoisz i się gapisz :mad: ahh poborsuczę się jeszcze troszkę a wy stójcie na tym upale :eviltong: może z brzegu go wypatrzę :roll: albo tam popłynął? no załamać się można - nic a nic nie pomogą :placz: nieużytki jedne :eviltong: odchodzę Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Wow, fajną masz pracę...takie cudne tereny możesz oglądać i focić :loveu: Historyjka z patykiem w roli głównej super ! Luna w wodzie niesamowita .:loveu: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 i mogłabym tak codziennie pracować - a jaka opalona już jestem :crazyeye: :multi: Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 malawaszka napisał(a):i mogłabym tak codziennie pracować - a jaka opalona już jestem :crazyeye: :multi: trzeba bylo jeszcze poplywac ... z Luną :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 jeszcze to jest za zimno na pływanie :eviltong: a poza tym to chyba po warszawsku tyłkiem po piasku :evil_lol: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 malawaszka napisał(a):a poza tym to chyba po warszawsku tyłkiem po piasku :evil_lol: jaka zbieżność , ja takim samym stylem pływam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 malawaszka napisał(a):i mogłabym tak codziennie pracować - a jaka opalona już jestem :crazyeye: :multi: A wiesz ze opalanie szkodzi? Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 ale ja się nie opalałam - tylko pracowałam, a opalenizna sie sama przyplątała, więc nie szkodliwa :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaraz jade do Zabrza a potem do Ciebie BABO! jak Ci puszcze głucha to szykuj kawe :eviltong: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 malawaszka napisał(a):ale ja się nie opalałam - tylko pracowałam, a opalenizna sie sama przyplątała, więc nie szkodliwa :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaraz jade do Zabrza a potem do Ciebie BABO! jak Ci puszcze głucha to szykuj kawe :eviltong: Dobra BABO!!!! Quote
AlKil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 haha! Opalenizna... Właśnie jadę na weekend się opalaać... temp.8st i pada deszcz.. Zazdroszczę Wam !!!! Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :razz:hey ...a co do kawy ....jakie ciacho :p Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:hey ...a co do kawy ....jakie ciacho :p A Ty Alu lepiej przyjedx do nas :) Rydzewski pewnie ma jakiś wolny dzień :) Ciacha nie ma...Zjadłam wszystkie :oops: Quote
Cola Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 hey :) waszeczko cudne foty i tereny do spacerków, i pływania (chociażby po warszawsku... :evil_lol: ) Moje psiaki też nie popuszczą żadnej wodzie i wiekszemu błotu (a ja muszę je potem myć grrr :angryy: ) co do ciacha i kawusi, coś słodkiego musi być i koniec, bo i naczej poranek jest stracony i do d... :evil_lol: Quote
Justa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 malawaszka napisał(a): poza tym to chyba po warszawsku tyłkiem po piasku :evil_lol: em.:crazyeye: Quote
agabass Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Wszeczko praca super extra terenowa miejsca piekne a i piesy mokre Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 bigos napisał(a):A co to za pomiary??? tym razem mierzyliśmy przepływy rzek w dorzeczu Białej Przemszy :cool1: Agabass :mad: :mad: :mad: ja Ci dam wszeczki :angryy: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 i w takich warunkach musieliśmy też mierzyć - a to były jedne z łatwiejszych :evil_lol: jesoo Marcin trzymaj sie - ide Ci pomóc noga za nogą noga za nogą - tak jak robią w cyrku noo i tylko nie patrzeć w dół :nono: jak w amerykańskich filmach - DAM RADĘ! YO! potrzymać Ci młynek? :razz: nie? to wracaaaammm aaa łapa za łapą łapa za łapą: raz, dwa, trzy, cztery, raz, trzy, dwa aaaaa ufff stały ląd :cool1: lepiej pooglądać z daleka tą rzekę przepastną Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale akrobatka / ;)i nie patrzała w dół :evil_lol:/ Quote
Recommended Posts