malawaszka Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 PIKA napisał(a):Ups i nie ma paluszka :evil_lol: haha tak by było z Luną :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 malawaszka napisał(a):haha tak by było z Luną :evil_lol: powiedz, ze żatujesz :crazyeye: Quote
malawaszka Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 :lol: no pewnie, że żartuję :lol: Luna po prostu unika kontaktów z Oliwią, ale już coraz częściej zdarza jej się o tym zapominać i przybiega ją witać - już nawet raz dała Oliwce buziaka i raz chciała ukraść biszkopta z rączki :evil_lol: a wtedy to chyba Oliwia by Lunę pogryzła :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:REWELACYJNA foteczka Popieram :loveu: :loveu: :loveu: Bolutek terrorysta mieknie na cudny zapach młodej damy :evil_lol: Malawaszka. Potrzebna mi jesteś na wichurce z maszynka ;) Trzeba w sobote przygotowac Szelme na wystawe :) Jest czysta i błyszczaca ale podgardle trzeba obciąc a to tylko maszynka...Masz troche czasu? Quote
malawaszka Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Pysia napisał(a):Malawaszka. Potrzebna mi jesteś na wichurce z maszynka ;) Trzeba w sobote przygotowac Szelme na wystawe :) Jest czysta i błyszczaca ale podgardle trzeba obciąc a to tylko maszynka...Masz troche czasu? ojjj babo babo - jakbyś czytała swoją galerię to byś wiedziała, że w sobotę jestem w Opolu już :lol: ale dam Ci maszynkę bo ja to i tak Ci się nie przydam do tego obcinania :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='malawaszka']ojjj babo babo - jakbyś czytała swoją galerię to byś wiedziała, że w sobotę jestem w Opolu już :lol: ale dam Ci maszynkę bo ja to i tak Ci się nie przydam do tego obcinania :evil_lol::cool1:czyżbyśmy się mieli spotkać w większym gronie :p Quote
malawaszka Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 hihihi taaakkk :multi: przynajmniej jeśli o mnie chodzi :lol: zapowiada się superancki weekendzik :multi: tylko Luna jest z deczka przerażona, że zamierzam wyjechać na dwa dni :lol: Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Anetko - rurki będą w każdym pomieszczeniu wow, no ot niezle :razz: bedzieice miec tam jak w saunie hahahaha Bolus taki odwazny sie zrobil, fiu fiu 8) chcialabym widziec mine faceta buhahaha Sliczne zdjecia :loveu: Quote
malawaszka Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 haha to jest ogrzewanie niskotemperaturowe - podłogi nie będą takie gorące jak kaloryfery :lol: Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ja wiem, zartowalam :lol: Mam takie w lazience tylko ze z maty ulozone :razz: Quote
malawaszka Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 to ja goopia nie zrozumiałam dowcipu :evil_lol: :lol: ale to ze zmęczenia - dziś byłam w terenie na pomiarach i zwiedzałam taakie piękne miejsca :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='malawaszka']to ja goopia nie zrozumiałam dowcipu :evil_lol: :lol: ale to ze zmęczenia - dziś byłam w terenie na pomiarach i zwiedzałam taakie piękne miejsca :loveu: a gdzie w terenie tak pięknie :eviltong: chyba sie tam wprosze :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='malawaszka']to ja goopia nie zrozumiałam dowcipu :evil_lol: :lol: ale to ze zmęczenia - dziś byłam w terenie na pomiarach i zwiedzałam taakie piękne miejsca :loveu: Ja chce w taki teren ;( Zabierz mnie.... Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='malawaszka']to ja goopia nie zrozumiałam dowcipu :evil_lol: :lol: ale to ze zmęczenia - dziś byłam w terenie na pomiarach i zwiedzałam taakie piękne miejsca :loveu: Oj jakie cudowne miejsce :loveu: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 ojj pięknie tam wszędzie pięknie i o dziwo baardzo blisko domu :multi: To są rzeki Biała Przemsza, Centuria, Biała, Sztoła i Luna na smyczy bo nurt był zbyt wartki i woda zbyt głęboka, a my mieliśmy zbyt krótkie wodery :evil_lol: a to już inne miejsce :p a tak mierzymy :lol: tzn oni mierzą a ja robie zdjęcia :p Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ależ piękne okolice :loveu: - ależ zazdroszczę :oops: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 to prawda 0 jest cudownie i mogłabym codziennie tak jeździć na pomiary, zamiast pracowania przy kompie :placz: ale niestety to niemożliwe :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='malawaszka'] wasiu a jak sie sama miejscowosc nazywa?ludzie tam wogóle mieszkają:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 to są różne miejsca - Jaworzno, Okradzionów, Błędów i inne - niektóre to całkiem na odludziu, niektóre dosyć blisko domów, ale po co mi to na zdjęciach :lol: Quote
asher Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Waszka, musisz mi dac dokładniejsze namiary na te okolice. Jak będe u rodzinki, to ich tam zaciągnę :multi: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 nie ma sprawy :lol: tylko tam wszędzie raczej cieżko trafić :roll: - ale jak tylko odzyskam mapę z zaznaczonymi punktami to zeskanuję i Ci wyśle ;) to jest Błędów - rzeka Biała i wreszcie miejsce, gdzie Luna mogła się kąpać :lol: Potok Błędowski :p powolutku powolutku :cool1: poszła bo wypatrzyła ten patyk z brzegu :lol: po czym przeszła obok niego :evil_lol: i szukała dalej :hmmmm: no gdzie ten patyk? Quote
asher Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 O rany, rewelacyjnie tam jest!!!! :laola: Z góry dzieki za mapę ;) Się w razie czego przypomnę przed wakacjami :cool1: Quote
Recommended Posts