Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: no pewnie, że żartuję :lol: Luna po prostu unika kontaktów z Oliwią, ale już coraz częściej zdarza jej się o tym zapominać i przybiega ją witać - już nawet raz dała Oliwce buziaka i raz chciała ukraść biszkopta z rączki :evil_lol: a wtedy to chyba Oliwia by Lunę pogryzła :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:loveu:REWELACYJNA foteczka
Popieram :loveu: :loveu: :loveu: Bolutek terrorysta mieknie na cudny zapach młodej damy :evil_lol:
Malawaszka. Potrzebna mi jesteś na wichurce z maszynka ;) Trzeba w sobote przygotowac Szelme na wystawe :) Jest czysta i błyszczaca ale podgardle trzeba obciąc a to tylko maszynka...Masz troche czasu?

Posted

Pysia napisał(a):
Malawaszka. Potrzebna mi jesteś na wichurce z maszynka ;) Trzeba w sobote przygotowac Szelme na wystawe :) Jest czysta i błyszczaca ale podgardle trzeba obciąc a to tylko maszynka...Masz troche czasu?

ojjj babo babo - jakbyś czytała swoją galerię to byś wiedziała, że w sobotę jestem w Opolu już :lol: ale dam Ci maszynkę bo ja to i tak Ci się nie przydam do tego obcinania :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ojjj babo babo - jakbyś czytała swoją galerię to byś wiedziała, że w sobotę jestem w Opolu już :lol: ale dam Ci maszynkę bo ja to i tak Ci się nie przydam do tego obcinania :evil_lol::cool1:czyżbyśmy się mieli spotkać w większym gronie :p

Posted

hihihi taaakkk :multi: przynajmniej jeśli o mnie chodzi :lol: zapowiada się superancki weekendzik :multi:

tylko Luna jest z deczka przerażona, że zamierzam wyjechać na dwa dni :lol:

Posted

Anetko - rurki będą w każdym pomieszczeniu

wow, no ot niezle :razz: bedzieice miec tam jak w saunie hahahaha

Bolus taki odwazny sie zrobil, fiu fiu 8) chcialabym widziec mine faceta buhahaha
Sliczne zdjecia :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']to ja goopia nie zrozumiałam dowcipu :evil_lol: :lol: ale to ze zmęczenia - dziś byłam w terenie na pomiarach i zwiedzałam taakie piękne miejsca :loveu:

a gdzie w terenie tak pięknie :eviltong: chyba sie tam wprosze :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']to ja goopia nie zrozumiałam dowcipu :evil_lol: :lol: ale to ze zmęczenia - dziś byłam w terenie na pomiarach i zwiedzałam taakie piękne miejsca :loveu:

Ja chce w taki teren ;( Zabierz mnie....

Posted

Oj jakie cudowne miejsce :loveu:

Posted

ojj pięknie tam wszędzie pięknie i o dziwo baardzo blisko domu :multi: To są rzeki Biała Przemsza, Centuria, Biała, Sztoła

i Luna na smyczy bo nurt był zbyt wartki i woda zbyt głęboka, a my mieliśmy zbyt krótkie wodery :evil_lol:

a to już inne miejsce :p

a tak mierzymy :lol: tzn oni mierzą a ja robie zdjęcia :p

Posted

nie ma sprawy :lol: tylko tam wszędzie raczej cieżko trafić :roll: - ale jak tylko odzyskam mapę z zaznaczonymi punktami to zeskanuję i Ci wyśle ;)

to jest Błędów - rzeka Biała

i wreszcie miejsce, gdzie Luna mogła się kąpać :lol: Potok Błędowski :p

powolutku powolutku :cool1:

poszła bo wypatrzyła ten patyk z brzegu :lol:

po czym przeszła obok niego :evil_lol:

i szukała dalej

:hmmmm: no gdzie ten patyk?