Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha nooo rozwojowa sytuacja :lol:
Tylko że ja nie o takim rozwoju myślałam :mad:

[quote name='zerduszko']Te króliki to żeby się nie rozmnożyły czasem ;)
Nie ma szans ;) To dwa samce. Ten dzisiaj przygarnięty za kilka dni idzie do kastracji a ten pierwszy malutki jeszcze. Pewnie za miesiac też zostanie pozbawiony męskości ;) Tu Karol jest okrutny i totalnie różny od innych znanych mi mężczyzn. Nie utożsamia jajek zwierzęcia ze swoimi ;)

Banerek mamy na sznupki. Tzn na bazarek:

Posted

ech te matki... nigdy im nie dogodzisz! wielkie zmartwienie i dramat bo syn ma dobre serce! zmartwienie by było jakby narkotyki brał albo w burdy się wdawał! no jakbym moją M słyszała

Posted

[quote name='Pysia']TNie ma szans ;) To dwa samce. Ten dzisiaj przygarnięty za kilka dni idzie do kastracji a ten pierwszy malutki jeszcze. Pewnie za miesiac też zostanie pozbawiony męskości ;) Tu Karol jest okrutny i totalnie różny od innych znanych mi mężczyzn. Nie utożsamia jajek zwierzęcia ze swoimi ;)
[/QUOTE]
U królików to nigdy nie wiadomo, nie takie cuda i poczęcia się zdarzały ;)

Pysia nie martw się, jak już przerobi króliki, papugi, kota i psy przyjdzie czas na dzieci :eviltong: Tylko koniecznie musi być jakiś mały rozszczekany piesek, np. rudy :eviltong: Mowie Ci to z własnego doświadczenia :lol:

Moja matka te marudziła nt zwierzów, to właśnie jej pytałam czy kradnę albo co?

Posted

[quote name='zerduszko']U królików to nigdy nie wiadomo, nie takie cuda i poczęcia się zdarzały ;)

Pysia nie martw się, jak już przerobi króliki, papugi, kota i psy przyjdzie czas na dzieci :eviltong: Tylko koniecznie musi być jakiś mały rozszczekany piesek, np. rudy :eviltong: [/QUOTE]
To Waszko, musisz chyba wyrzucić Rudą pod blokiem Pysi, kopnąć, przywiązać itp, żeby została adoptowana i ku radości Pysi zakończyła rozwój adopcyjny jej syna.

Posted

[quote name='marako']To Waszko, musisz chyba wyrzucić Rudą pod blokiem Pysi, kopnąć, przywiązać itp, żeby została adoptowana i ku radości Pysi zakończyła rozwój adopcyjny jej syna.[/QUOTE]

oo tak zrobię :lol: tylko musiałabym ją przywiązać do klamki bo wyrzucona pod blokiem długo nie zabawi w jednym miejscu :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']U królików to nigdy nie wiadomo, nie takie cuda i poczęcia się zdarzały ;) [/quote]
Oba są w osobnych klatkach. Wiatropylne nawet króliki nie są ;)

[quote name='marako']To Waszko, musisz chyba wyrzucić Rudą pod blokiem Pysi, kopnąć, przywiązać itp, żeby została adoptowana i ku radości Pysi zakończyła rozwój adopcyjny jej syna.[/QUOTE]
Problem jest taki, że Pysia nie ma bloku :evil_lol:

[quote name='malawaszka']oo tak zrobię :lol: tylko musiałabym ją przywiązać do klamki bo wyrzucona pod blokiem długo nie zabawi w jednym miejscu :lol:[/QUOTE]
Matko kochana skąd ja Ci blok wezmę?
Chyba że o Karolu mowa. Chcesz klucz od klatki schodowej?

[quote name='wilczy zew']do klamki,do klamki :)[/QUOTE]
Do klamki - tylko jakiej hahaha

Posted

[quote name='Saththa']Nie wolno rzucać psami! Nawet ruda!! :x[/QUOTE]

ruda się sama rzuca ciągle, więc jeden rzut w te czy wewte nie zrobi jej róznicy :lol:

[quote name='AnkaG']rUDA TOWARZYSKA TO POLuBI KRÓLICZKI, PAPUZKI ITD. :)[/QUOTE]

uhm polubi polubi - wesoło by miały :shock:

[quote name='Pysia']Tylko sąsiedzi nie polubią jej słowiczego głosu hahahah[/QUOTE]

no raczej :shake:

Kurcze ogarnia mnie już mega stres związany z poniedziałkowym wyjazdem...

Posted

[quote name='malawaszka']r

Kurcze ogarnia mnie już mega stres związany z poniedziałkowym wyjazdem...[/QUOTE]

A gdzie się wybierasz???

b ojakos mi...

chyba ze to na badanie hmmm

Posted

[quote name='Saththa']A gdzie się wybierasz???

b ojakos mi...

chyba ze to na badanie hmmm[/QUOTE]

no z Luncią na badanie i jak się da to od razu usuwanie tego co tam ma dziadostwa :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']no z Luncią na badanie i jak się da to od razu usuwanie tego co tam ma dziadostwa :placz:[/QUOTE]

A to badanie tak 14 3mamy kciuki już od poczatku!

Posted

Ja sobie zazyczyłam prezent na urodziny: Luneta ma być zdrowa!

Takie zyczenia urodzinowe zawsze mi sie sprawdzają pod warunkiem że je sobie zazyczę tuż przed nimi lub w ten dzień. Jutro mam urodziny ;) Luneta mnie jeszcze nie raz obszczeka :)