Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

gratualcje i teraz zparaszamy do Dąbrowy. A czy ja wiem czy cyrk... Poprostu wybeirają najpiękniejszego psiaka, rasa i rodowody nie mają tu znaczenia. Mi się podobało.

[b]Wasia[/b] jedna pani miała na wystawie maleńką sznaucerke miniaturową czarno - srebrną 8) Ślicznusia :buzi:

A i czekam na fotki księcia Boluśka i księżniczki Lunetki - bo widze że Wasia zaniedbuje moją ulubioną galerie :P

paździoszki

Posted

no proszę....kiedyś schronisko...a teraz???

królewskie ubranka, ozdobne obroże, medaliki i brooooooda po pas :wink:

[img]http://img32.imageshack.us/img32/3060/19110514268gj.jpg[/img]

buziaczki dla Staruszka :D:D:D

Posted

[quote name='Ka-ka']no proszę....kiedyś schronisko...a teraz???

buziaczki dla Staruszka :D:D:D[/quote]

Waszka, a na 6-12 będzie miał kubraczek Mikołaja ?? :roll: :lol:
[size=2]Broda już jest jak się patrzy :lol: [/size]

Posted

[quote name='Lucy*'][quote name='Ka-ka']no proszę....kiedyś schronisko...a teraz???

[size=2]Broda już jest jak się patrzy :lol: [/size][/quote]

A worek? Czy Boluś worek też będzie miał? Pełny po brzegi prezentów???

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Lucy*'][quote name='Ka-ka']no proszę....kiedyś schronisko...a teraz???

A worek? Czy Boluś worek też będzie miał? Pełny po brzegi prezentów???[/quote]

I renifery ! renifery ! :angel:

Posted

[quote name='Justa'][quote name='aga1215'][quote name='Lucy*'][quote name='Ka-ka']no proszę....kiedyś schronisko...a teraz???

A worek? Czy Boluś worek też będzie miał? Pełny po brzegi prezentów???[/quote]

I renifery ! renifery ! :angel:[/quote]

i rózgę :evilbat:

Posted

aga 1215 napisała[quote]
A worek? Czy Boluś worek też będzie miał? Pełny po brzegi prezentów???[/quote]a ja myślałam , że woreczka to Boluś już nie ma :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']aga 1215 napisała[quote]
A worek? Czy Boluś worek też będzie miał? Pełny po brzegi prezentów???[/quote]a ja myślałam , że woreczka to Boluś już nie ma :hmmmm:[/quote]
a to nie stanowi, implanty się zalozy :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']aga 1215 napisała[quote]
A worek? Czy Boluś worek też będzie miał? Pełny po brzegi prezentów???[/quote]a ja myślałam , że woreczka to Boluś już nie ma :hmmmm:[/quote]
:hmmmm: a czy ja cuś o woreczku wspominałam - :niewiem: :hmmmm:
:hmmmm: wór, un powinien mieć wór, no ostatecznie może być pudełko [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/3/53.gif[/img]

Posted

[quote name='malawaszka']zaraz zaraz moja droga Justo 8) tu się domagasz fotek, a u Was w galerii to co??? :evilbat:[/quote]

A no wstawiłam foteczkę zrobiona przez debeściarkę... :roll:
A inne są w Galerii Fortowej! :fadein:

Posted

[quote name='malawaszka']to widziałam :fadein:[/quote]

Galcik taka przerażona na tych wszystkich fotkach :fadein:
Ale będziemy nad tym pracować, może się przyzwyczai :D

Posted

[quote name='malawaszka']na maxa zazdroszcze takiej mozliwosci spacerow w duzej grupie - Lunie by sie bardzo przydało :roll:[/quote]

Hmmm a bernulka z Hercią? I Pysia ze Zmorką? :roll:

Posted

do Seti sie juz Luna przyzwyczaiła i jest OK! czasem jeszcze na nią poszczeka, albo ominie szerokim łukiem :lol: ale ogólnie nie ma paniki, a z Paździoszkiem nie możemy się jakoś umówić :-? a te z właśnie o Herci myślałam jako drugim dogoterapeucie Luny :wink:

Posted

[b]Justa[/b]...no to widzę, że trwa ogólnopolska (a napewno ogólnodogomaniacka) kampania na rzecz ucywilizowania sznaucerków :wink:

DZIEWCZYNY!!!!!CZY WYŚCIE POSZALAŁY???????? kubraczki Mikołaja...worki...prezenty.....renifery...toż to staruszek...powagi trochę dla wieku starszego....on nie ma siły na dźwiganie prezentów...za karę każda wymyśla dla Bolutka prezent na Mikołajki :evilbat:

Posted

[quote name='Ka-ka'][b]Justa[/b]...no to widzę, że trwa ogólnopolska (a napewno ogólnodogomaniacka) kampania na rzecz ucywilizowania sznaucerków :wink: [/quote]

niah niah :evilbat: Uda nam się ! :angel: Musi sie udać ! :angel:

A Bolutek jest pełen sił, waszka go tak odstawiła, że jeszcze i ja przeżyje :lol: 8)

Posted

[quote name='Ka-ka']DZIEWCZYNY!!!!!CZY WYŚCIE POSZALAŁY???????? kubraczki Mikołaja...worki...prezenty.....renifery...toż to staruszek...powagi trochę dla wieku starszego....on nie ma siły na dźwiganie prezentów...[b]za karę każda wymyśla dla Bolutka prezent na Mikołajki[/b] :evilbat:[/quote]

Dobrze prawi - ale oprócz tego wymyślania to jeszcze każda PRZYSYŁA :evilbat: :lol:

Ka-ka co do tego cywilizowania sznaucerków to ja już dawno próbuję - poszłam z Luną na szkolenie właśnie dlatego, że była fajna grupa psów i same duże, więc myślałam, że to nam dużo pomoże, i co? po kilku spotkaniach, kiedy wszystko było na jak najlepszej drodze bo Luna już nie darła japy przec dwie godziny :roll: grupa się wykruszyła i zostawało nas coraz mniej coraz mniej aż w końcu zostałyśmy same - MY i szkoleniowiec ze swoim ASTem, więc noco z socjalizacji na szkoleniu; szukałam tu gdzieś w okolicy zajęć agility ale też kicha na tym Zagłąbiu :lol: :evilbat:

Posted

[quote name='Justa']A Bolutek jest pełen sił, waszka go tak odstawiła, że jeszcze i ja przeżyje :lol: 8)[/quote]

:lol: oby nie bo nikt inny sobie z nim nie poradzi - wyłazi z niego coraz bardziej niezły charakterek :roll: :lol: i tylko mnie słucha jako tako :roll:

a tak wogóle to Boluś odkąd zaczęła sięzima zrobiłsię bardzo leniwy - tylko do kuchani leci jak strzała :lol: a na dwór to się zapiera czterema łapami i muszę dziada na siłę wyciągać :lol: a jak spadł śnieg to przez dwa dni nie zrobił koopy :o bo jak to tak na zimnie doopke wypinać :lol: