Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 No to powiem wam,że w mojej firmie już w grudniu 2013r. kazali mi zaplanować urlop na cały 2014r. Quote
wilczy zew Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Takie planowanie jest bardzo rozsądne! JBZ,jesli bys nas zabrała to jedziemy całą Zgrają :-) Quote
malawaszka Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 aahahaha aż sie boję co to będzie :evil_lol:- bo raczej nie uda się drugi raz tak utrafić, żeby moich rodziców też nie było tak jak ostatnio, że mogliśmy się rozlokowac u nich też Quote
wilczy zew Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Moge wziąc namiot i rozbic na ''polu namiotowym'',to dla mnie. Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='malawaszka']aahahaha aż sie boję co to będzie :evil_lol:- bo raczej nie uda się drugi raz tak utrafić, żeby moich rodziców też nie było tak jak ostatnio, że mogliśmy się rozlokowac u nich też[/QUOTE] wylooozuj - wilcza w namiocie, ja to na moment itd jakoś się rozlezą ;) a na poważnie to jeśli będę jechac to mogę kogoś zabrać - wilczą lub watachę - bo na raz to jednak za dużo ;) no ale u mnie to zależy czy dziewczyny będę miała komu wcisnąć bo z nimi to malawaszka już na pewno psychiatryk zaliczy :diabloti: Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='wilczy zew']Moge wziąc namiot i rozbic na ''polu namiotowym'',to dla mnie.[/QUOTE] hahhhaaa razem pisałyśmy ja to na chwilę bo mam blisko ;) Quote
ania0112 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 jbz a gdzie te foty bysmy wiedzieli o czym mowa? Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='ania0112']jbz a gdzie te foty bysmy wiedzieli o czym mowa?[/QUOTE] foty jak najbardziej są - trza umieć szukać ;) a poza tym większość wie o czym mówi ;) Quote
wilczy zew Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='JankaBezZiemii'] ja to na chwilę bo mam blisko ;)[/QUOTE] Jak mnie zawieziesz,to musisz przywieź :roll: Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='wilczy zew']Jak mnie zawieziesz,to musisz przywieź :roll:[/QUOTE] no jasne - będziesz się szybko wizytować :diabloti: fik mik, buziaczki karpiczki, miziu kiziu i już :p Quote
WATACHA Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']wylooozuj - wilcza w namiocie, ja to na moment itd jakoś się rozlezą ;) a na poważnie to jeśli będę jechac to mogę kogoś zabrać - wilczą lub watachę - bo na raz to jednak za dużo ;) no ale u mnie to zależy czy dziewczyny będę miała komu wcisnąć bo [B]z nimi to malawaszka już na pewno psychiatryk zaliczy [/B]:diabloti:[/QUOTE] Czy to jakaś obsesja już, albo masz coś na sumieniu?Gadaj skąd te Twoje i dawaj foty:mad: (prośba nie działa to może w ten sposób :evil_lol:) Quote
Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 To znaczy rozsądnie jest pomyśleć przynajmniej o jakiś materacach,kołdrach,kocach,śpiworach.Myślę że u Malawaszki na podłogach to byśmy się zmieścili. Namioty mile widziane. Quote
wilczy zew Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']no jasne - będziesz się szybko wizytować :diabloti: fik mik, buziaczki karpiczki, miziu kiziu i już :p[/QUOTE] Wieczorem bedzie ognisko jak ostatnio a mnie juz nie bylo :placz: . [quote name='WATACHA']Czy to jakaś obsesja już, albo masz coś na sumieniu?Gadaj skąd te Twoje i dawaj foty:mad: (prośba nie działa to może w ten sposób :evil_lol:)[/QUOTE] JBZ pisze o swoich córkach :-) Quote
Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Wilcza ognisko było fajne,trzeba to powtórzyć. Quote
malawaszka Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 [quote name='JankaBezZiemii'] no ale u mnie to zależy czy dziewczyny będę miała komu wcisnąć bo z nimi to malawaszka już na pewno psychiatryk zaliczy :diabloti:[/QUOTE] no co Ty - mogą też przyjechać - chyba, że Ty chcesz od nich odpocząć - to nie :D Quote
JankaBezZiemii Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='malawaszka']no co Ty - mogą też przyjechać - chyba, że Ty chcesz od nich odpocząć - to nie :D[/QUOTE] zachowam polityczne milczenie :diabloti: Quote
JankaBezZiemii Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [TABLE="class: table-cennik"] [TR] [TD="class: left"][QUOTE]Bikini całkowite (szpara pośladkowa [COLOR=#ff0000]GRATIS[/COLOR]) [/TD] [TD="class: table-center"]300 zł[/TD] [TD="class: table-center"]400 zł[/TD] [TD="align: center"]199 zł[/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE] dziewczyny promocja :multi: chodzi o depilację żeby nie było :diabloti: Quote
Saththa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='JankaBezZiemii'][TABLE="class: table-cennik"] [TR] [TD="class: left"] dziewczyny promocja :multi: chodzi o depilację żeby nie było :diabloti:[/QUOTE] A skąd taki rozrzut ceny? :razz: Quote
JankaBezZiemii Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='Saththa']A skąd taki rozrzut ceny? :razz:[/QUOTE] kobiety, mężczyźni (:diabloti::crazyeye:) no i promocja rzeczona Quote
Saththa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']kobiety, mężczyźni (:diabloti::crazyeye:) no i promocja rzeczona[/QUOTE] yhyyyyyyyyyyyyymn Quote
malawaszka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 matko jedyna!!! zrealizowałam właśnie najbardziej durny pomysł na świecie :shock: wzięłam na spacer psy moje w składzie: Luna, Drops, Furia, Viki, Lilu plus gówniary sztuk dwie w składzie Oliwia i Iga plus ich gówniara psia czyli Bella :mdleje: hahaha masakra jaki to był głupi omysł - pierwszy i ostatni raz to zrobiłam, a dzieci nie chcę widzieć na oczy przez najbliższy czas - ja bym je na jakąś tresurę wysłała :stormy-sad: chciałam być dobra ciocia, a wyszło... mi to bokiem :lol: Quote
AnkaG Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 No nie zniechęcaj się tak do dzieci .... :P Trzeba było zrobić sznureczek i w pary powiązać i prowadzić :) Quote
Saththa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 ani do psów :lol: Jestem pod wrażeniem, ze sie na to porwałaś... jak było? opowiadaj :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 tak. Dwie małe urocze dziewczynki wszystko zmieniają :diabloti: człowiek już nigdy potem nie jest taki sam :razz: Quote
Recommended Posts