Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aahahaha aż sie boję co to będzie :evil_lol:- bo raczej nie uda się drugi raz tak utrafić, żeby moich rodziców też nie było tak jak ostatnio, że mogliśmy się rozlokowac u nich też

Posted

[quote name='malawaszka']aahahaha aż sie boję co to będzie :evil_lol:- bo raczej nie uda się drugi raz tak utrafić, żeby moich rodziców też nie było tak jak ostatnio, że mogliśmy się rozlokowac u nich też[/QUOTE]
wylooozuj - wilcza w namiocie, ja to na moment itd jakoś się rozlezą ;)

a na poważnie to jeśli będę jechac to mogę kogoś zabrać - wilczą lub watachę - bo na raz to jednak za dużo ;)

no ale u mnie to zależy czy dziewczyny będę miała komu wcisnąć bo z nimi to malawaszka już na pewno psychiatryk zaliczy :diabloti:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']wylooozuj - wilcza w namiocie, ja to na moment itd jakoś się rozlezą ;)

a na poważnie to jeśli będę jechac to mogę kogoś zabrać - wilczą lub watachę - bo na raz to jednak za dużo ;)

no ale u mnie to zależy czy dziewczyny będę miała komu wcisnąć bo [B]z nimi to malawaszka już na pewno psychiatryk zaliczy [/B]:diabloti:[/QUOTE]

Czy to jakaś obsesja już, albo masz coś na sumieniu?Gadaj skąd te Twoje i dawaj foty:mad: (prośba nie działa to może w ten sposób :evil_lol:)

Posted

To znaczy rozsądnie jest pomyśleć przynajmniej o jakiś materacach,kołdrach,kocach,śpiworach.Myślę że u Malawaszki na podłogach to byśmy się zmieścili.
Namioty mile widziane.

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']no jasne - będziesz się szybko wizytować :diabloti:
fik mik, buziaczki karpiczki, miziu kiziu i już :p[/QUOTE]

Wieczorem bedzie ognisko jak ostatnio a mnie juz nie bylo :placz:
.

[quote name='WATACHA']Czy to jakaś obsesja już, albo masz coś na sumieniu?Gadaj skąd te Twoje i dawaj foty:mad: (prośba nie działa to może w ten sposób :evil_lol:)[/QUOTE]

JBZ pisze o swoich córkach :-)

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']
no ale u mnie to zależy czy dziewczyny będę miała komu wcisnąć bo z nimi to malawaszka już na pewno psychiatryk zaliczy :diabloti:[/QUOTE]

no co Ty - mogą też przyjechać - chyba, że Ty chcesz od nich odpocząć - to nie :D

Posted

[TABLE="class: table-cennik"]
[TR]
[TD="class: left"][QUOTE]Bikini całkowite (szpara pośladkowa [COLOR=#ff0000]GRATIS[/COLOR])
[/TD]
[TD="class: table-center"]300 zł[/TD]
[TD="class: table-center"]400 zł[/TD]
[TD="align: center"]199 zł[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]

dziewczyny promocja :multi: chodzi o depilację żeby nie było :diabloti:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii'][TABLE="class: table-cennik"]
[TR]
[TD="class: left"]

dziewczyny promocja :multi: chodzi o depilację żeby nie było :diabloti:[/QUOTE]

A skąd taki rozrzut ceny? :razz:

Posted

matko jedyna!!! zrealizowałam właśnie najbardziej durny pomysł na świecie :shock: wzięłam na spacer psy moje w składzie: Luna, Drops, Furia, Viki, Lilu plus gówniary sztuk dwie w składzie Oliwia i Iga plus ich gówniara psia czyli Bella :mdleje: hahaha masakra jaki to był głupi omysł - pierwszy i ostatni raz to zrobiłam, a dzieci nie chcę widzieć na oczy przez najbliższy czas - ja bym je na jakąś tresurę wysłała :stormy-sad: chciałam być dobra ciocia, a wyszło... mi to bokiem :lol: