Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja już się wypowiadałam :lol: cięzko mi się gdzieś wybrać bo o ile jeszcze moimi się Jarek zajmie to tymczasami już byłoby ciężko mu to ogarnąć - jakieś psy musiałabym zabrać :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']no ja już się wypowiadałam :lol: cięzko mi się gdzieś wybrać bo o ile jeszcze moimi się Jarek zajmie to tymczasami już byłoby ciężko mu to ogarnąć - jakieś psy musiałabym zabrać :mdleje:[/QUOTE]
No... Np Viki. A ją to lepiej nie stresowac .

W co myśmy sie wpakowały ja sie pytam? Po licho nam te psy?

Ale jak bez nich życ...

Posted

ja też jestem za tym by zlot był u malejwaszki :)
a) każdy z nas jest w stanie przewidzieć mniej więcej ile będzie mieć psów a monika nie, więc ciężko będzie jej zorganizowac opiek dla takiego stada tak różnych osobistosci" ;)
b) mam najbliżlej do niej
c) zerduszko będzie mieć małego bobaska więc szansa ze gdzies sie wyrwie jest tylko wtedy ze to będzie blisko ( no chyba ze zerce się myle?)

Posted

ehhhh ja to nie za bardzo moge się zapowiadać bo... jak nie ogarne Fixa to raczej nigdzie nie pojade :shake: rzuca się na każdego możliwego psa w tej chwili, nie ważna wielkość ani płeć :grab:

Posted

Kurcze ja mam ochotę na jakiś wyjazd tak jak pisałam wcześniej - jakieś domki ogrodzone żeby kundli nie musieć pilnować, wziąć ze sobą 2 czy 3 :D nad jeziorko - dawno nigdzie nie byłam więc możemy zrobić nawet dwa zloty :lol: jeden u mnie, a drugi taki wyjazdowy co pewnie się nie uda ale pomarzyć można :lol:

Posted

Słuchajcie kobiety. Zawsze można zorganizować zlocik gdzieś nad wodą. Na Pogorii I jest jeden pensjonacik który przyjmuje psiomaniaków :) Wiem, bo sama zapoczątkowałam tam zloty niufomaniaków. Ogrodzenie jest, woda jest, beczke piwa można kupic i ognicho wielkie zrobić ;) A noclegi są tanie bo niezbyt cudne.

Posted

[quote name='Culineo']hahaha są domki nad jeziorem w Siewierzu malawaszka ma tam bardzoooo daleko :evil_lol:[/QUOTE]

no mega :D na Pogorię też ;) ale te domki nie mają ogrodzenia chyba co? bo mnie chodzi o takie, żeby domek miał swoje ogrodzonko malutkie - jeden domek=jedno ogrodzenie :D nie że cały ośrodek ogrodzony

Posted

[quote name='malawaszka']Kurcze ja mam ochotę na jakiś wyjazd tak jak pisałam wcześniej - jakieś domki ogrodzone żeby kundli nie musieć pilnować, wziąć ze sobą 2 czy 3 :D nad jeziorko - dawno nigdzie nie byłam więc możemy zrobić nawet dwa zloty :lol: jeden u mnie, a drugi taki wyjazdowy co pewnie się nie uda ale pomarzyć można :lol:[/QUOTE]
Kurczę, też mi się marzy coś takiego. Wiem, że Nikaragua była w Kobylej Górze z psem, domki (każdy) ogrodzone przy lesie, super zbiornik wodny malowniczy i czysty, tyle, że pewnie psy mogłyby pływać po godzinach "szczytu" bo tam przyjeżdżają ludzie latem popływać, jest przystań. Byłam tam moją trójką kiedyś.

Posted

[quote name='zerduszko']Margi, na moje oko to ostatni zlot był w okolicach 10 sierpnia, czyli na początku sierpnia :] Jakby co , to ja zwiewam z domu gdziekolwiek byście nie organizowały zlotu :eviltong:[/QUOTE]

no co Ty? nie był koło 10 sierpnia - i taka zimnica by była? mnie się wydaje, że był w końcówce... chciałam poszukać w moich zdjęciach ale... nie robiłam zdjeć i wg moich albumów zlotu nei było :D