Margi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Pogadamy sobotę,tylko co z Malawaszką,przecież ona się ni rozstanie ze swoimi sznupami. Quote
Pysia Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ja myślę że tu musi się wypowiedzić gospodyni ;) Do mnie to nawet wypić kawki nie ma czasu wpaść a ma niedaleko... No bo psy hahaha Quote
Margi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Co tam Jarkowi flaszeczkę postawimy i da się załatwić.;) Malawaszka ze dwa sznupy weźmie ze sobą i będzie na zlocie. Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 no ja już się wypowiadałam :lol: cięzko mi się gdzieś wybrać bo o ile jeszcze moimi się Jarek zajmie to tymczasami już byłoby ciężko mu to ogarnąć - jakieś psy musiałabym zabrać :mdleje: Quote
Margi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 No to zabierzesz.Sznupy Marako są tolerancyjne. Quote
Pysia Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='malawaszka']no ja już się wypowiadałam :lol: cięzko mi się gdzieś wybrać bo o ile jeszcze moimi się Jarek zajmie to tymczasami już byłoby ciężko mu to ogarnąć - jakieś psy musiałabym zabrać :mdleje:[/QUOTE] No... Np Viki. A ją to lepiej nie stresowac . W co myśmy sie wpakowały ja sie pytam? Po licho nam te psy? Ale jak bez nich życ... Quote
ania0112 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 ja też jestem za tym by zlot był u malejwaszki :) a) każdy z nas jest w stanie przewidzieć mniej więcej ile będzie mieć psów a monika nie, więc ciężko będzie jej zorganizowac opiek dla takiego stada tak różnych osobistosci" ;) b) mam najbliżlej do niej c) zerduszko będzie mieć małego bobaska więc szansa ze gdzies sie wyrwie jest tylko wtedy ze to będzie blisko ( no chyba ze zerce się myle?) Quote
Margi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ja tam jestem otwarta na propozycje tylko chciałabym aby dziewczyny,które mają najdalej też przyjechały. Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 ehhhh ja to nie za bardzo moge się zapowiadać bo... jak nie ogarne Fixa to raczej nigdzie nie pojade :shake: rzuca się na każdego możliwego psa w tej chwili, nie ważna wielkość ani płeć :grab: Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Kurcze ja mam ochotę na jakiś wyjazd tak jak pisałam wcześniej - jakieś domki ogrodzone żeby kundli nie musieć pilnować, wziąć ze sobą 2 czy 3 :D nad jeziorko - dawno nigdzie nie byłam więc możemy zrobić nawet dwa zloty :lol: jeden u mnie, a drugi taki wyjazdowy co pewnie się nie uda ale pomarzyć można :lol: Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Viki to akurat razem z zagródką mogłabym zabrać wszędzie - jej raczej obojętne gdzie sobie pokrąży, a do spania utulę gdziekolwiek byśmy były :lol: Quote
Pysia Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Słuchajcie kobiety. Zawsze można zorganizować zlocik gdzieś nad wodą. Na Pogorii I jest jeden pensjonacik który przyjmuje psiomaniaków :) Wiem, bo sama zapoczątkowałam tam zloty niufomaniaków. Ogrodzenie jest, woda jest, beczke piwa można kupic i ognicho wielkie zrobić ;) A noclegi są tanie bo niezbyt cudne. Quote
Culineo Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 hahaha są domki nad jeziorem w Siewierzu malawaszka ma tam bardzoooo daleko :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 [quote name='Culineo']hahaha są domki nad jeziorem w Siewierzu malawaszka ma tam bardzoooo daleko :evil_lol:[/QUOTE] no mega :D na Pogorię też ;) ale te domki nie mają ogrodzenia chyba co? bo mnie chodzi o takie, żeby domek miał swoje ogrodzonko malutkie - jeden domek=jedno ogrodzenie :D nie że cały ośrodek ogrodzony Quote
marako Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='malawaszka']Kurcze ja mam ochotę na jakiś wyjazd tak jak pisałam wcześniej - jakieś domki ogrodzone żeby kundli nie musieć pilnować, wziąć ze sobą 2 czy 3 :D nad jeziorko - dawno nigdzie nie byłam więc możemy zrobić nawet dwa zloty :lol: jeden u mnie, a drugi taki wyjazdowy co pewnie się nie uda ale pomarzyć można :lol:[/QUOTE] Kurczę, też mi się marzy coś takiego. Wiem, że Nikaragua była w Kobylej Górze z psem, domki (każdy) ogrodzone przy lesie, super zbiornik wodny malowniczy i czysty, tyle, że pewnie psy mogłyby pływać po godzinach "szczytu" bo tam przyjeżdżają ludzie latem popływać, jest przystań. Byłam tam moją trójką kiedyś. Quote
zerduszko Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Margi, na moje oko to ostatni zlot był w okolicach 10 sierpnia, czyli na początku sierpnia :] Jakby co , to ja zwiewam z domu gdziekolwiek byście nie organizowały zlotu :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 [quote name='zerduszko']Margi, na moje oko to ostatni zlot był w okolicach 10 sierpnia, czyli na początku sierpnia :] Jakby co , to ja zwiewam z domu gdziekolwiek byście nie organizowały zlotu :eviltong:[/QUOTE] no co Ty? nie był koło 10 sierpnia - i taka zimnica by była? mnie się wydaje, że był w końcówce... chciałam poszukać w moich zdjęciach ale... nie robiłam zdjeć i wg moich albumów zlotu nei było :D Quote
zerduszko Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Bylo, bo w okolicach 15 już wracałam z obozu, a zlot był dzień przed moim wyjazdem. Quote
Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Wiecie co Zerduszkowa ma rację.Sprawdziłam na zdjęciach.To było 11.08.2013r. Zerduszko nawet nie myśl,że Cię nie będzie.Macie być obie.! Quote
malawaszka Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 kurde to czemu było tak zimno???? :mdleje: masakra Quote
malawaszka Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 wiadomo czemu - bo się spotykałyśmy :lol: Quote
Recommended Posts