malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 wilczy zew napisał(a):co jej zakładasz aby nie dziamała szwów? nie pomyliłaś psów ;) kołnierz jej zakładam no własnie też się zastanawiałam czy Sandra nie pomyliła psów :lol: Quote
Margi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 http://img521.imageshack.us/img521/3310/dsc0091x.jpg normalnie gangster ;) Fajnie,że duża dziewczynka dogaduje się z resztą.Obetnij jej grzywkę choć troszkę,bo nic nie widzi dziewczyna. Quote
agaga21 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 kurde, ale was zasypało!:crazyeye: ciekawe czy wam w tym roku (tfu, tfu!) woda nie zamarznie ;) fajna ta nowa dziewczynka :) Quote
wilczy zew Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 mało śniegu mają u nas jeszcze mniej :shake: i za ciepło :shake: Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Margi napisał(a):http://img521.imageshack.us/img521/3310/dsc0091x.jpg normalnie gangster ;) Fajnie,że duża dziewczynka dogaduje się z resztą.Obetnij jej grzywkę choć troszkę,bo nic nie widzi dziewczyna. całą obetnę tylko nich kilka dni oddechu ma po operacji, na razie po troszku wyczesuję Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 agaga21 napisał(a):kurde, ale was zasypało!:crazyeye: ciekawe czy wam w tym roku (tfu, tfu!) woda nie zamarznie ;) nie dużo jest jeszcze, ale lekki mrozik trzyma a to o wodzie to wypluj!!!!! Quote
agaga21 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 malawaszka napisał(a):nie dużo jest jeszcze, ale lekki mrozik trzyma a to o wodzie to wypluj!!!!! no przecież wyplułam od razu:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 tak się przeraziłam, że nie zauważyłam hahaha Quote
Saththa Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Hmmmm no myslałam ja o Zgredku hmmmmm Moze i pomyliłam;) Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Saththa napisał(a):Hmmmm no myslałam ja o Zgredku hmmmmm Moze i pomyliłam;) haha to Drops :D Zgred z ogonem? :eviltong: Quote
Saththa Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 malawaszka napisał(a):haha to Drops :D Zgred z ogonem? :eviltong: No zawinięty taki myślałam ze mi sie popierdzieliło ze miał ale zawiniety i nie widziałam ;) Quote
AniaGucio Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Znaczy się, malawaszka czyni cuda ;). Nie dość, że odmłodniał to mu jeszcze ogon odrósł ;). Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 ktoś wie co to za ptaszysko wielkie? niestety mega daleko siedziało a nie mogłam bliżej podejść bo z burkami byłam, a tamci mieli dzień przebieżki po łąkach :roll: Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 wsiowe burki - nie wiem po co biegli, ale jakiś cel wyraźnie mieli... z tego co wiem to są same chłopaki więc nie była to wyprawa gwałcicieli za suką w cieczce :angryy: Quote
agaga21 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ostatnio z furciaczkową widziałyśmy psy na polu przy drodze, sztuk 6, na szczerym polu. w pierwszej chwili myślałyśmy, że właśnie suka z cieczką i adoratorzy. leżały w rowie, więc się wróciłyśmy by zerknąć, czy wszystkie całe, czy jakiś nie potrącony. okazało się, że to 5 psów a to szóste "coś" to....martwy dzik. chyba zaczynały go jeść, bo jeszcze był w całości, na nasz widok wszystkie się oddaliły. może te "twoje" też gdzieś idą na obiad ;) Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 o masakra... nie widziałam nigdy żeby polowały, nawet wtedy jak pobiegły to uciekały trzy sarny z łąk to jeden psiak tylko chwilę pogonił i wrócił na ścieżkę... ale diabli wiedzą o co chodziło... wtedy tak przez dwa dni krążyły grupką w tamtych rejonach Quote
agaga21 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 malawaszka napisał(a):o masakra... nie widziałam nigdy żeby polowały, nawet wtedy jak pobiegły to uciekały trzy sarny z łąk to jeden psiak tylko chwilę pogonił i wrócił na ścieżkę... ale diabli wiedzą o co chodziło... wtedy tak przez dwa dni krążyły grupką w tamtych rejonach ale dzik mógł po prostu paść, mógł go samochód stuknąć a one tylko wywąchały i postanowiły zjeść. jakoś nie sądzę by go upolowały, bo tam był jeden większy, mocno kulejący pies i 4 takie do kolan. nie wyglądały jakoś mega silnie i sprawnie. Quote
zerduszko Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Wsiowy patrol :lol: Może się jakiś obcy chłop pojawił na ich terenie i go szukali? ;) Quote
agaga21 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 zerduszko napisał(a):Wsiowy patrol :lol: Może się jakiś obcy chłop pojawił na ich terenie i go szukali? ;) hehe, też możliwe. u nas też jest stała ekipa miejscowych burków. fajnie się patrzy jakie mają ze sobą relacje(gdy suka cieczki nie ma). są same psy i 1 sunia. idą do siebie sztywno a jak już widzą z bliska że to kumpel, to zaraz mowa ciała się zmienia, ogony merdają i zwykle idą gdzieś razem. Quote
wilczy zew Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ten pitoszek to drapieżnik,jeszcze polukam Quote
Tekla64 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 najlepsze dzikarze to wcale nie jakies wielkie psy ino jamniki i terierki Jag-foks i co tam jeszcze, ich sila jest wlasnie zawzietosc i liczba a nie wielkosc Quote
Fides79 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 AniaGucio hmm, myszołów? porównując z grafiką google to chyba tak Quote
malawaszka Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 też mi się wydaje taki podobny do myszołowa, ale fajne duże ptaszysko to było, aż się o Furiata obawiałam i poszliśmy do domu :D Quote
Recommended Posts