Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i znowu kurka milion stron do nadrabiania....

to po kolei...

o rraju raju! jakie ona ma cuuudne rzęsy!!!! http://img706.imageshack.us/img706/1147/dsc0155xht.jpg

a temu co sie tu stało? http://img7.imageshack.us/img7/9950/dsc0208st.jpg

ooooooo aaaaaaa.... sama słoooodycz :loveu: http://img685.imageshack.us/img685/9882/dsc0296sao.jpg

malawaszka napisał(a):
Właśnie stuknął nam roczek ze Zgredkiem :mdleje:

no to mnie teraz zabiłaś... jak to "roczek" ?!?! to gdzie mi ten czas uciekł?! :shock:

Fides79 napisał(a):
w takim Wasiowym Sanatorium już niejeden piesek się wykurował :shiny::B-fly::happy1::klacz:

wasia, weź Ty mnie przygarnij! jak zrobisz ze mna to samo co ze zgredkiem to ja moge nawet w tym ogrodowym apartamencie zamieszkać :grins:

Posted

jambi napisał(a):
wasia, weź Ty mnie przygarnij! jak zrobisz ze mna to samo co ze zgredkiem to ja moge nawet w tym ogrodowym apartamencie zamieszkać :grins:

Ja się chętnie przyłączę :p!!

Posted

jambi napisał(a):
no na Ciebie nie ma prawa! bo to tak nie można, żeby być jednocześnie kuracjuszem i pielęgniarką :grins:

O to, to, bo co dla pielęgniarki jest normalne (klimat na przykład i psie żarełko:)), to dla kuracjuszy już przyjemna odmiana.

To kiedy zaczynasz zapisy?

Posted

AniaGucio napisał(a):
A ja już dawno chciałam spytać, co Matka Przełożona zrobiła ze swoimi kotami?! Czyżby się obraziły i wyprowadziły do mamy lub sąsiada??

a dlaczemu???? przeca są i co rano doprowadzają mnie do szału... nie chcą się wyprowadzić :shake: Joga tylko czasem idzie do Mamy mojej... sępić jakieś mięcho bo u nas to nie uświadczysz... i ona to chyba jest masochistką bo to jedyny nasz kot, który się pozwala dzieciom nosić i tłamsić i lezie tam jak w paszczę lwa bo zaraz Iga ją dopada i nosi a ja jestem zła ciocia zła co nie pozwala się ze zwierzyńcem bratać :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
a dlaczemu???? przeca są i co rano doprowadzają mnie do szału... nie chcą się wyprowadzić :shake: Joga tylko czasem idzie do Mamy mojej... sępić jakieś mięcho bo u nas to nie uświadczysz... i ona to chyba jest masochistką bo to jedyny nasz kot, który się pozwala dzieciom nosić i tłamsić i lezie tam jak w paszczę lwa bo zaraz Iga ją dopada i nosi a ja jestem zła ciocia zła co nie pozwala się ze zwierzyńcem bratać :shock:

a dlatemu, że dawno ich nie widziałam - tylko psy, psy i psy ;)

Posted

Aaaa... Nadrobiłam... Tu jak zwykle duuuużo wszystkiego :P To już rok? O kurcze... Ale teraz Zgredzik jest pięknym psem.
Luna jakie piękne rzęsy szok! chciałam mojej suczy tak zrobić ale na tym czarnym psyku nic nie widać hehe
Ciągle ci zazdroszcze spacerowych terenów :)

Posted

uuuu ale tu zakurzone.... listę kuracjuszy pokrył kurz, a tymczasem bez kolejki wprosiła się ONA :loveu: Królestwo za jakieś piękne imię dla suki bez wad!!!! :modla:

dziewczynki - Luna ostrożnie sięskrada żeby poniuchać kto zacz

no i wkroczył obrońca uciśnionych kogut vel Księciunio

aaaa kto to leci? toż to Super Pies na Ratunek :errrr:

Księciunio cały czas czuwa

WTF :-o

Posted

a to duże to nasza nowa dziewczynka - przyjechała do nas w sobotę, od lipca ponoć się błąkała w Kluczach, dopiero teraz ludzie poszukali dla niej pomocy jak przyszła zima, a ona była w zaawansowanej ciąży :( wczoraj robiliśmy sterylkę aborcyjną :( niunia czuje się świetnie, mieszka w pokoju na górze i jest cudowna, grzeczna, bardzo zrównoważona i piękna, młoda więc mam nadzieję, że szybko znajdziemy jej własnych ludzi i wygodną kanapę :loveu:

głupi kogut

Posted

No wooooooooooooooooow alez foty białe, ale woooooooooooooow super;)

Kogut nowe siły ma nie moge sie nadziwic ze to ten sam pies;)

i biegiem do domu piecuchy jedne! zylion psów w domu a ja nie mam z kim na spacer chodzić :lol:

Chcesz Tazzia? On chętnie;)

Posted

malawaszka napisał(a):

i biegiem do domu piecuchy jedne! zylion psów w domu a ja nie mam z kim na spacer chodzić :lol:

pożyczę Ci Mordziastą :D

co jej zakładasz aby nie dziamała szwów?

czipa nie ma...

Saththa napisał(a):

Kogut nowe siły ma nie moge sie nadziwic ze to ten sam pies;)

nie pomyliłaś psów ;)