jambi Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 i znowu kurka milion stron do nadrabiania.... to po kolei... o rraju raju! jakie ona ma cuuudne rzęsy!!!! http://img706.imageshack.us/img706/1147/dsc0155xht.jpg a temu co sie tu stało? http://img7.imageshack.us/img7/9950/dsc0208st.jpg ooooooo aaaaaaa.... sama słoooodycz :loveu: http://img685.imageshack.us/img685/9882/dsc0296sao.jpg malawaszka napisał(a):Właśnie stuknął nam roczek ze Zgredkiem :mdleje: no to mnie teraz zabiłaś... jak to "roczek" ?!?! to gdzie mi ten czas uciekł?! :shock: Fides79 napisał(a): w takim Wasiowym Sanatorium już niejeden piesek się wykurował :shiny::B-fly::happy1::klacz: wasia, weź Ty mnie przygarnij! jak zrobisz ze mna to samo co ze zgredkiem to ja moge nawet w tym ogrodowym apartamencie zamieszkać :grins: Quote
AniaGucio Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 jambi napisał(a): wasia, weź Ty mnie przygarnij! jak zrobisz ze mna to samo co ze zgredkiem to ja moge nawet w tym ogrodowym apartamencie zamieszkać :grins: Ja się chętnie przyłączę :p!! Quote
malawaszka Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 na ludzi nie działa :shake: wiem po sobie :roll: Quote
jambi Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 no na Ciebie nie ma prawa! bo to tak nie można, żeby być jednocześnie kuracjuszem i pielęgniarką :grins: Quote
ulana Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 jambi napisał(a):no na Ciebie nie ma prawa! bo to tak nie można, żeby być jednocześnie kuracjuszem i pielęgniarką :grins: O to, to, bo co dla pielęgniarki jest normalne (klimat na przykład i psie żarełko:)), to dla kuracjuszy już przyjemna odmiana. To kiedy zaczynasz zapisy? Quote
AniaGucio Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 A ja już dawno chciałam spytać, co Matka Przełożona zrobiła ze swoimi kotami?! Czyżby się obraziły i wyprowadziły do mamy lub sąsiada?? Quote
malawaszka Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 AniaGucio napisał(a):A ja już dawno chciałam spytać, co Matka Przełożona zrobiła ze swoimi kotami?! Czyżby się obraziły i wyprowadziły do mamy lub sąsiada?? a dlaczemu???? przeca są i co rano doprowadzają mnie do szału... nie chcą się wyprowadzić :shake: Joga tylko czasem idzie do Mamy mojej... sępić jakieś mięcho bo u nas to nie uświadczysz... i ona to chyba jest masochistką bo to jedyny nasz kot, który się pozwala dzieciom nosić i tłamsić i lezie tam jak w paszczę lwa bo zaraz Iga ją dopada i nosi a ja jestem zła ciocia zła co nie pozwala się ze zwierzyńcem bratać :shock: Quote
Tekla64 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 no kociska pod wzgledem pieszczotow i wyboru ludzi do nich sa mocno wybredne hihihi Quote
AniaGucio Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 malawaszka napisał(a):a dlaczemu???? przeca są i co rano doprowadzają mnie do szału... nie chcą się wyprowadzić :shake: Joga tylko czasem idzie do Mamy mojej... sępić jakieś mięcho bo u nas to nie uświadczysz... i ona to chyba jest masochistką bo to jedyny nasz kot, który się pozwala dzieciom nosić i tłamsić i lezie tam jak w paszczę lwa bo zaraz Iga ją dopada i nosi a ja jestem zła ciocia zła co nie pozwala się ze zwierzyńcem bratać :shock: a dlatemu, że dawno ich nie widziałam - tylko psy, psy i psy ;) Quote
#Etna# Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Aaaa... Nadrobiłam... Tu jak zwykle duuuużo wszystkiego :P To już rok? O kurcze... Ale teraz Zgredzik jest pięknym psem. Luna jakie piękne rzęsy szok! chciałam mojej suczy tak zrobić ale na tym czarnym psyku nic nie widać hehe Ciągle ci zazdroszcze spacerowych terenów :) Quote
jambi Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 #Etna# to nie zazdrośc tylko sie zapisuj na liste kuracjuszy :diabloti: to ja biere wrzesień :grins: Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 uuuu ale tu zakurzone.... listę kuracjuszy pokrył kurz, a tymczasem bez kolejki wprosiła się ONA :loveu: Królestwo za jakieś piękne imię dla suki bez wad!!!! :modla: dziewczynki - Luna ostrożnie sięskrada żeby poniuchać kto zacz no i wkroczył obrońca uciśnionych kogut vel Księciunio aaaa kto to leci? toż to Super Pies na Ratunek :errrr: Księciunio cały czas czuwa WTF :-o Quote
Tekla64 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 jaaa co to za cudenko ja prponuje Temida.... bo chyba bardzo zrownowazona i sprawiedliwa jest pwoeidz cos wiecej o niej Quote
annika Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 kubraczek moro bardzo twarzowy;) a to duże to kto?:confused: Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 a to duże to nasza nowa dziewczynka - przyjechała do nas w sobotę, od lipca ponoć się błąkała w Kluczach, dopiero teraz ludzie poszukali dla niej pomocy jak przyszła zima, a ona była w zaawansowanej ciąży :( wczoraj robiliśmy sterylkę aborcyjną :( niunia czuje się świetnie, mieszka w pokoju na górze i jest cudowna, grzeczna, bardzo zrównoważona i piękna, młoda więc mam nadzieję, że szybko znajdziemy jej własnych ludzi i wygodną kanapę :loveu: głupi kogut Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 no JAK MOŻNA takiego psa wyrzucić?????? Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 i biegiem do domu piecuchy jedne! zylion psów w domu a ja nie mam z kim na spacer chodzić :lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Furia doszła dotąd i ani kroku dalej :lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Szpieg z Krainy Deszczowców :D Quote
AniaGucio Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Świetne zdjęcia :). Najlepsza jest Furia w za dużych pantalonach ;) Quote
Saththa Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 No wooooooooooooooooow alez foty białe, ale woooooooooooooow super;) Kogut nowe siły ma nie moge sie nadziwic ze to ten sam pies;) i biegiem do domu piecuchy jedne! zylion psów w domu a ja nie mam z kim na spacer chodzić :lol: Chcesz Tazzia? On chętnie;) Quote
wilczy zew Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 malawaszka napisał(a): i biegiem do domu piecuchy jedne! zylion psów w domu a ja nie mam z kim na spacer chodzić :lol: pożyczę Ci Mordziastą :D co jej zakładasz aby nie dziamała szwów? czipa nie ma... Saththa napisał(a): Kogut nowe siły ma nie moge sie nadziwic ze to ten sam pies;) nie pomyliłaś psów ;) Quote
Recommended Posts