malawaszka Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 [quote name='zerduszko']Ej, a ja widziałam kiedyś u nas "sarnę" z łopatami, ale przeca u nas nie ma jeleni... Chyba, ze z wrażenia, jak szybko łapałam psy mi się przewidziało, bo byłam z trzema z czego cztery krnąbrne ;) Ale dałabvym rękę, że rogi były duże.[/QUOTE] na pewno nie widziałaś :diabloti: bo co my tam wiemy o życiu :diabloti: ja mam za sobą zajebisty weekend pod znakiem kinder party - idę spać :evil_lol: bo jutro muszę pędzić na zakupy kupić sobie jakiś ciuch bo na wesele jutro idziemy :D ale jakośwcześnie jnie było czasu o tym pomyśleć :p Quote
zerduszko Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 No trza było gadać, bo ja mam kieckę na sprzedanie. Jakiś bazarek czy cuś ;) Aaaaale jutro kupujesz i jutro impreza? Szacun :lol: Quote
agaga21 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 o kurcze! to mam nadzieję, że znajdziesz coś super ekstra w pierwszym sklepie do którego zajrzysz :) Quote
malawaszka Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 [quote name='zerduszko']No trza było gadać, bo ja mam kieckę na sprzedanie. Jakiś bazarek czy cuś ;) Aaaaale jutro kupujesz i jutro impreza? Szacun :lol:[/QUOTE] noo Twoją kieckę to bym na pewno założyła - chyba na jedna nogę :D [quote name='agaga21']o kurcze! to mam nadzieję, że znajdziesz coś super ekstra w pierwszym sklepie do którego zajrzysz :)[/QUOTE] kupiłam :grins: może nie jakiśsuper extra bo impreza nie jest taka mocno galowa, ale nawet zadowolona jestem, tylko butów nie mam :D [quote name='Saththa']niezle ;) Szalejesz Monika;)[/QUOTE] szał ciał :diabloti: Quote
wilczy zew Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='malawaszka']tylko butów nie mam :D [/QUOTE] jeśli dobrze pamiętam to masz jakieś fajne kaloszki :evil_lol: Quote
zerduszko Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='malawaszka']noo Twoją kieckę to bym na pewno założyła - chyba na jedna nogę :D [/QUOTE] Wbrew kur*a wszelkim pozorom, to ta moje kiecka jet rozmiar 42... nawet jeśli to chińska rozmiarówka, to minimum 40. A wątpię czy Ty więcej niż 40 nosisz. Quote
wieso Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ojojoj, zerduszko, ona juz tanczy....nie mozesz przez ta kiecke spac? no, tak w nocy przychodza najlepsze pomysly :) Quote
anetta Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Nie wiem o jakie wyniki chodziło :hmmmm: :roll: :evil_lol: hahaha Trampki pasują do wszystkiego :-D:evil_lol: Baw się dobrze Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='anetta']Nie wiem o jakie wyniki chodziło :hmmmm: :roll: :evil_lol: hahaha [B]Trampki pasują do wszystkiego :-D:evil_lol:[/B] Baw się dobrze[/QUOTE] Haaaaa ja na jednym w czarnej mini i zielonych trampkach wystepowałam :lol: bo mnie stopki bolały... ale spojrzenia jakimi byłam obrzucana hahahhahaha Quote
wilczy zew Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='WATACHA']Prezesowa ile można spać ;)?[/QUOTE] a poprawiny... Quote
wilczy zew Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='Saththa']Haaaaa ja na jednym w czarnej mini i zielonych trampkach wystepowałam :lol: bo mnie stopki bolały... ale [B]spojrzenia jakimi byłam obrzucana [/B]hahahhahaha[/QUOTE] też bym spooojrzała :crazyeye: Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='wilczy zew']też bym spooojrzała :crazyeye:[/QUOTE] iii tam :) to juz po 1 w nocy było :lol::) Quote
agaga21 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='Saththa']iii tam :) to juz po 1 w nocy było :lol::)[/QUOTE]to już pewnie każdy myślał, że ma zwidy ;) Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='agaga21']to już pewnie każdy myślał, że ma zwidy ;)[/QUOTE] Tak szczerze :) Ale co mnie to obchodzi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 no żyję :D ale co to za życie :evil_lol: było super! fot ni ma bo ja nie nosze aparatu na takie imprezy - szkoda mi go :D zabawa przednia, wytańczyłam się - oj powiem Wam że tego mi było trzeba bo ostatnio tyle stresów, więc taka odskocznia bardzo potrzebna, a było super fajnie bo nietypowo - nie było weselnej kapeli tylko DJ i muzyka klubowa więc moje uszy tak bardzo nie cierpiały jak na typowych weselach :D no i klimat! to było na zamku w Będzinie - na dziedzińcu - rewelacja! wrócilismy o 6 rano :D Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Iiiiiiiiiiiiii a poprawiny?:) Super zes sie pobawiła :) No i na dziedzincu na zamku? Super;) Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='malawaszka']nie ma poprawin[/QUOTE] aaaaa ;) Ale powiedz jak zes tak szybko zakupy załatwiła;) Quote
malawaszka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 no jak zwykle - jedzie się do sklepu i się kupuje :D kupiłam tylko spódnicę, bluzkę wzięłam jakąś tam co miałam w domu Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='malawaszka']no jak zwykle - jedzie się do sklepu i się kupuje :D kupiłam tylko spódnicę, bluzkę wzięłam jakąś tam co miałam w domu[/QUOTE] Haaa sposobem wziełaś :) Nienawidze zakupów :shake: Quote
WATACHA Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Mówiłam, że śpi , a Wy , że poprawiny i inne cuda ;) Fajnie, że się dobrze bawiłaś :) Quote
Recommended Posts