Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Ej, a ja widziałam kiedyś u nas "sarnę" z łopatami, ale przeca u nas nie ma jeleni... Chyba, ze z wrażenia, jak szybko łapałam psy mi się przewidziało, bo byłam z trzema z czego cztery krnąbrne ;) Ale dałabvym rękę, że rogi były duże.[/QUOTE]

na pewno nie widziałaś :diabloti: bo co my tam wiemy o życiu :diabloti:

ja mam za sobą zajebisty weekend pod znakiem kinder party - idę spać :evil_lol: bo jutro muszę pędzić na zakupy kupić sobie jakiś ciuch bo na wesele jutro idziemy :D ale jakośwcześnie jnie było czasu o tym pomyśleć :p

Posted

[quote name='zerduszko']No trza było gadać, bo ja mam kieckę na sprzedanie. Jakiś bazarek czy cuś ;) Aaaaale jutro kupujesz i jutro impreza? Szacun :lol:[/QUOTE]

noo Twoją kieckę to bym na pewno założyła - chyba na jedna nogę :D

[quote name='agaga21']o kurcze! to mam nadzieję, że znajdziesz coś super ekstra w pierwszym sklepie do którego zajrzysz :)[/QUOTE]

kupiłam :grins: może nie jakiśsuper extra bo impreza nie jest taka mocno galowa, ale nawet zadowolona jestem, tylko butów nie mam :D

[quote name='Saththa']niezle ;) Szalejesz Monika;)[/QUOTE]

szał ciał :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']noo Twoją kieckę to bym na pewno założyła - chyba na jedna nogę :D [/QUOTE]

Wbrew kur*a wszelkim pozorom, to ta moje kiecka jet rozmiar 42... nawet jeśli to chińska rozmiarówka, to minimum 40. A wątpię czy Ty więcej niż 40 nosisz.

Posted

[quote name='anetta']Nie wiem o jakie wyniki chodziło :hmmmm: :roll: :evil_lol: hahaha

[B]Trampki pasują do wszystkiego :-D:evil_lol:[/B]
Baw się dobrze[/QUOTE]

Haaaaa ja na jednym w czarnej mini i zielonych trampkach wystepowałam :lol: bo mnie stopki bolały... ale spojrzenia jakimi byłam obrzucana hahahhahaha

Posted

[quote name='Saththa']Haaaaa ja na jednym w czarnej mini i zielonych trampkach wystepowałam :lol: bo mnie stopki bolały... ale [B]spojrzenia jakimi byłam obrzucana [/B]hahahhahaha[/QUOTE]

też bym spooojrzała :crazyeye:

Posted

no żyję :D ale co to za życie :evil_lol: było super! fot ni ma bo ja nie nosze aparatu na takie imprezy - szkoda mi go :D zabawa przednia, wytańczyłam się - oj powiem Wam że tego mi było trzeba bo ostatnio tyle stresów, więc taka odskocznia bardzo potrzebna, a było super fajnie bo nietypowo - nie było weselnej kapeli tylko DJ i muzyka klubowa więc moje uszy tak bardzo nie cierpiały jak na typowych weselach :D no i klimat! to było na zamku w Będzinie - na dziedzińcu - rewelacja! wrócilismy o 6 rano :D

Posted

[quote name='malawaszka']no jak zwykle - jedzie się do sklepu i się kupuje :D kupiłam tylko spódnicę, bluzkę wzięłam jakąś tam co miałam w domu[/QUOTE]

Haaa sposobem wziełaś :)

Nienawidze zakupów :shake: