Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Hej, Waszka, jak tam głowa ? Może jakąś fachową poradę ? Co ? a coś z waszkową głową nie tak? :o Quote
asher Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 O ile sobie przypomina, to coś nie tak bylo z Waszkowym okiem. Ale nie wiem, z którym 8) Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 :o :o :scared: to z okiem i głową? Z głową to się domyślałam ( :evilbat: ), ale żeby waszkamała miała coś z okiem? :roll: Quote
asher Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No przecież Oliwka Waszkę znokautowała! :roll: :lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 paskudy jedne sie tu nabijają :evil: głowa przestała boleć, ale chyba zacznie znowu bo mam tyyyleee roboty :x :-? a oko już też ok, aczkolwiek w kazdej chwili może się to zmienić bo znowu mi cidziennie Oliwkową podrzucają :lol: Quote
asher Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Waszka, to załóż ochraniacze. Na przykład panowie spawacze mają takie fajne i solidne :lol: Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 asher napisał(a):Waszka, to załóż ochraniacze. Na przykład panowie spawacze mają takie fajne i solidne :lol: i maskę gazową, bo Strefa Gazy nadchodzi :lol: Tak zabezpieczona , możesz się już opiekować Oliwką :wink: Quote
mrowka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Waszka, to załóż ochraniacze. Na przykład panowie spawacze mają takie fajne i solidne :lol: i maskę gazową, bo Strefa Gazy nadchodzi :lol: Tak zabezpieczona , możesz się już opiekować Oliwką :wink: już waszkęmała widzę :roflt: :hmmm: a może niech założy jakiś kombinezon? :lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 śmiejcie się śmiejcie :lol: małe licho właśnie usnęłao a ja padam na pysk i też chyba spac pójdę :oops: Quote
Siostra Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 asher napisał(a):Waszka, to załóż ochraniacze. Na przykład panowie spawacze mają takie fajne i solidne :lol: Albo chociaż okulary do pływania :lol: :lol: zawsze to jakaś ochrona. Ja w okularach do pływania kroję cebulę :oops: , żeby się nie zapłakać na śmierć :D Quote
angiewoop Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Siostra napisał(a):asher napisał(a):Waszka, to załóż ochraniacze. Na przykład panowie spawacze mają takie fajne i solidne :lol: Albo chociaż okulary do pływania :lol: :lol: zawsze to jakaś ochrona. Ja w okularach do pływania kroję cebulę :oops: , żeby się nie zapłakać na śmierć :D Ja kroje w goglach narciarskich :roll: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 a ja nie krajam cebuli :lol: a Bolutek był u Pani weterynarz i jest bardzo zadowolona z jego postępów w zarastaniu :D było piku piku, które zniósł baaardzo dzielnie, a po 18 jedziemy na piku piku po raz drugi :( biedaczek przedwczoraj mi się poślizgnął na wodzie, którą zresztą sam wylał z miski i kulał trochę - próbowałam mu to oglądać, ale nie chciał za bardzo pokazać i nie zauważyłam nic niepokojącego - pomyślałam, że po prostu trochę naciągnął staw czy coś, a u weta okazało się, że bidok złamał pazurek :-? tak dość paskudnie i musiałyśmy dziś z tym walczyć - a pazurkiem i z Bolutkiem, ale już jest ok i niemal całkiem przestał kuleć :angel: Quote
AniaZi Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Biedny Bolutek, na takie niebezpieczeństwa jest narażony. Jak się nie przeje to weźmie wode wyleje i się obali :wink: Ale cieszę się, że nic sie nie stało. Buziaki dla Bolutka i Lunetki :buzi: ps filmiki bomowe :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Moja mała modelka :iloveyou: Luna jak zwykle na bezpieczną odległość :lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 i Bolutek po kąpieli - musieliśmy się wykąpać przed wizytą u Pani Doktor :lol: Quote
BoJa2 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Proszę ,proszę jaki Bolutek elegancki i PACHNĄCY :D Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Oliwka ma ,,ten błysk w oku'' :wink: ślicznosci Teraz super widać jak Bolutek obrasta 8) Waszeczko , a co do ubioru to przecież możesz zawsze kombinezon płetwonurka i maskę tlenową założyć i będzie ok , Niania na Medal 8) Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Ala - każdy ma błysk w oku jak mu walą po ślepiach lampą z odległości metra :lol: :wink: a tak na serio to kocham to dziecię na zabój :P Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 malawaszka napisał(a):Ala - każdy ma błysk w oku jak mu walą po ślepiach lampą z odległości metra :lol: :wink: a tak na serio to kocham to dziecię na zabój :Pnie nie nie , to nie o flesza chodzi to o urwisowanie :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 tak tak urwis straszny jest az się boję pomyśleć co będzie jak zacznie się szwędać po domu :o a Luna chyba jest zazdrosna :fadein: Quote
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 wiecie co ???taki anielski uśmiech dziecka jest najpiękniejszy dla mnie na świecie... :angel: :angel: :angel: :baby: :megagrin: ona jest słooodka :eating: Quote
Justa Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 waszka, nowego psa masz? :o ale bolutek ma kłaki :o chyba z galcią zaczniemy mieć kompleksy :oops: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 hihih jeżeli chodzi o łapy to Luna już ma kompleksy przez to :lol: a my już jesteśmy po drugim pobraniu krwi i teraz Bolutek ma na łapce jodynowe włosy :-? buuuuu a takie były śliczne srebrne :roll: i teraz trzymamy :kciuki: za pomyślne wyniki hormonów i cholesterolu 8) Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 malawaszka napisał(a):hihih jeżeli chodzi o łapy to Luna już ma kompleksy przez to :lol: a my już jesteśmy po drugim pobraniu krwi i teraz Bolutek ma na łapce jodynowe włosy :-? buuuuu a takie były śliczne srebrne :roll: i teraz trzymamy :kciuki: za pomyślne wyniki hormonów i cholesterolu 8) :wink: będzie OK Quote
AniaZi Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 trzymamy kciuki z Tosią za Bolutka :lol: Quote
Recommended Posts