malawaszka Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 hahah paździoszku postawię jak tylko skończysz 18 lat albo jak dostanę zgodę Twoich Rodziców :wink: a właśnie wróciłam i siedzę przy kompie z Bolutkiem (MALUTKIM) na kolanach bo synuś się tak ucieszył że wróciłam, że nie dal sobie tego pomysłu wyperswadować z głowy :lol: Quote
dbsst Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='malawaszka']Moja mała modelka :iloveyou: Luna jak zwykle na bezpieczną odległość :lol: :iloveyou: no nie moge czuje sie jak na bobasy.pl co gorsza dobrze mi z tym ;) Quote
Guest bernulka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 malawaszka napisał(a):hahah paździoszku postawię jak tylko skończysz 18 lat albo jak dostanę zgodę Twoich Rodziców :wink: Tyle to mi sie nie kcee czekać :P :lol: wiec wymieniam na cole :lol: 8) malawaszka napisał(a): a właśnie wróciłam i siedzę przy kompie z Bolutkiem (MALUTKIM) na kolanach bo synuś się tak ucieszył że wróciłam, że nie dal sobie tego pomysłu wyperswadować z głowy :lol: A gdzie foteci malutkiego Bolutka :lol: 8) ? paździoszki Quote
malawaszka Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 nie chciało mi się dzisiaj orbić zdjęć - co chyba widać :lol: :-? biedny głodzony piesek musiał posilać się znalezioną kromką starego chleba :( całą wrąbał a ja nie miałam serca mu zabrać :oops: Quote
Guest bernulka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 oo jak nash domek sie rozrasta :angel: :angel: A co ten Bolutek i Lunka jakieś takie zmęczone czy smętne? :o paździoszki Quote
malawaszka Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 ja taka to i one tak wyszły :-? Quote
Agnes Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 bieeedny Bolutek w domu jesc nie daja :puppydog: Quote
asiunia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Hej!! Bolus prawdziwy gospodarz i obronca obejscia 8) Quote
tajdzi Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 To dopóki mnie nie wyganiają... cd konkursiku :) Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 ech, skaranie boskie z Wami...trochę człowieka nie ma (bo nie może....) i weź tu się potem połap w zaległościach..... :hmmmm: ja po prostu nie mogę......rozpływam się nad Oliwką.....aż się we mnie instynkty macierzyste odzywają na widok takiego aniołka (to ja takie mam....ciekawe.....:hmmmm: :wink:) a co do niegościnnych stworów dwóch....aga ma rację...potem będą 3 niegościnne, potem za jakiś czas przyjmą czwartego...itd...zresztą jeśli sprawisz sobie olbrzyma, to czym się tu przejmować :lol: 8) Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='tajdzi']To dopóki mnie nie wyganiają... cd konkursiku :) super :angel: Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 co za piekna focia w wannie super zmokły pies i jak tam postępy w budowie domu? Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Haj, Waszko wróciłaś już z nocnego stróżowania? jak było? 8) Quote
Draczyn Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='tajdzi']To dopóki mnie nie wyganiają... cd konkursiku :) super :angel:Jak zmokły pies Quote
malawaszka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Maga100 napisał(a):Haj, Waszko wróciłaś już z nocnego stróżowania? jak było? 8) ano wróciłam - i było straszno :shock: moja mama spała w najlepsze a my z Luną się wzajemnie nakręcałyśmy do strachu :lol: to ja coś usłyszałam, to Luna i warknęła :shock: :tard: jeden plus że było ciepło :lol: Tajdzi :multi: jeszcze jeszcze :D :P Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 malawaszka napisał(a): ano wróciłam - i było straszno :shock: moja mama spała w najlepsze a my z Luną się wzajemnie nakręcałyśmy do strachu :lol: to ja coś usłyszałam, to Luna i warknęła :shock: :tard: jeden plus że było ciepło :lol: hahaha, wyobrażam sobie :lol: Rozumiem, że Lunę zabrałaś do obrony :wink: Quote
malawaszka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 wróciłam przd 9 i musiałam odespać bo czułam się jak po ostrej imprze :lol: :x Quote
Hanna R. Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Waszka, ale masz super kominy !!! O Oliwce już nie wspomnę. Wszyscy już wszystko o niej napisali . :P Quote
malawaszka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 ahhh kiedy z tych kominów wyfrunie delikatna strużka dymku :roll: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 malawaszka napisał(a):ahhh kiedy z tych kominów wyfrunie delikatna strużka dymku :roll: to ja wtedy wpadnę w odwiedziny :D:D:D bo skoro kominy są, to i kominek będzie chyba, nie??? 8) a ja tak kocham siedzenie przy kominku......zima, kominek, koc na grzbiet, kubek czegos ciepłego :lol: i rozmowy do rana....o rzeczach poważnych i mniej poważnych :wink: Quote
malawaszka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 pewnie, że będzie kominek i oczywiście zapraszam :multi: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 :D:D:D no to się mnie spodziewaj w przyszłości (mam nadzieję, że niezbyt dalekiej :wink: ) ech, ależ mnie ten kominek nastrojowo nastawił :oops: Quote
asher Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 To póki co możemy sobie zrobić kominkową posiadowę u mnie w Radomiu :wink: Ale odkąd ojciec zamontowal wkłąd kominkowy z szybą zamykająca palenisko, juz nie jest tak fajnie :-? Quote
malawaszka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 qrcze no ja też będę miałą z szybą bo to będzie kominek z płaszczem wodnym a to chyba tylko takie są - poza tym bezpieczniejsze nie? asher to kiedy??? :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts