Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahah paździoszku postawię jak tylko skończysz 18 lat albo jak dostanę zgodę Twoich Rodziców :wink:

a właśnie wróciłam i siedzę przy kompie z Bolutkiem (MALUTKIM) na kolanach bo synuś się tak ucieszył że wróciłam, że nie dal sobie tego pomysłu wyperswadować z głowy :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Moja mała modelka :iloveyou:

Luna jak zwykle na bezpieczną odległość :lol:

:iloveyou: no nie moge czuje sie jak na bobasy.pl co gorsza dobrze mi z tym ;)

Guest bernulka
Posted

malawaszka napisał(a):
hahah paździoszku postawię jak tylko skończysz 18 lat albo jak dostanę zgodę Twoich Rodziców :wink:

Tyle to mi sie nie kcee czekać :P :lol: wiec wymieniam na cole :lol: 8)

malawaszka napisał(a):

a właśnie wróciłam i siedzę przy kompie z Bolutkiem (MALUTKIM) na kolanach bo synuś się tak ucieszył że wróciłam, że nie dal sobie tego pomysłu wyperswadować z głowy :lol:

A gdzie foteci malutkiego Bolutka :lol: 8) ?

paździoszki

Posted

nie chciało mi się dzisiaj orbić zdjęć - co chyba widać :lol: :-?

biedny głodzony piesek musiał posilać się znalezioną kromką starego chleba :(

całą wrąbał a ja nie miałam serca mu zabrać :oops:

Guest bernulka
Posted

oo jak nash domek sie rozrasta :angel: :angel: A co ten Bolutek i Lunka jakieś takie zmęczone czy smętne? :o

paździoszki

Posted

ech, skaranie boskie z Wami...trochę człowieka nie ma (bo nie może....) i weź tu się potem połap w zaległościach..... :hmmmm:

ja po prostu nie mogę......rozpływam się nad Oliwką.....aż się we mnie instynkty macierzyste odzywają na widok takiego aniołka (to ja takie mam....ciekawe.....:hmmmm: :wink:)

a co do niegościnnych stworów dwóch....aga ma rację...potem będą 3 niegościnne, potem za jakiś czas przyjmą czwartego...itd...zresztą jeśli sprawisz sobie olbrzyma, to czym się tu przejmować :lol: 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
Haj, Waszko wróciłaś już z nocnego stróżowania? jak było? 8)

ano wróciłam - i było straszno :shock: moja mama spała w najlepsze a my z Luną się wzajemnie nakręcałyśmy do strachu :lol: to ja coś usłyszałam, to Luna i warknęła :shock: :tard: jeden plus że było ciepło :lol:

Tajdzi :multi: jeszcze jeszcze :D :P

Posted

malawaszka napisał(a):
ano wróciłam - i było straszno :shock: moja mama spała w najlepsze a my z Luną się wzajemnie nakręcałyśmy do strachu :lol: to ja coś usłyszałam, to Luna i warknęła :shock: :tard: jeden plus że było ciepło :lol:

hahaha, wyobrażam sobie :lol: Rozumiem, że Lunę zabrałaś do obrony :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhh kiedy z tych kominów wyfrunie delikatna strużka dymku :roll:

to ja wtedy wpadnę w odwiedziny :D:D:D bo skoro kominy są, to i kominek będzie chyba, nie??? 8) a ja tak kocham siedzenie przy kominku......zima, kominek, koc na grzbiet, kubek czegos ciepłego :lol: i rozmowy do rana....o rzeczach poważnych i mniej poważnych :wink:

Posted

:D:D:D no to się mnie spodziewaj w przyszłości (mam nadzieję, że niezbyt dalekiej :wink: )

ech, ależ mnie ten kominek nastrojowo nastawił :oops:

Posted

To póki co możemy sobie zrobić kominkową posiadowę u mnie w Radomiu :wink:
Ale odkąd ojciec zamontowal wkłąd kominkowy z szybą zamykająca palenisko, juz nie jest tak fajnie :-?