marako Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='wilczy zew']u nas NIE ma śniegu ani nie pada :([/QUOTE] U nas to samo. Quote
malawaszka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 haha czyli tylko my mamy zimę :mdleje: i dalej pada śnieg... Quote
AniaGucio Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A u mnie cały dzień padał ale zaraz topniał... mokro, zimno i wszędzie rozmokłe g.... - coś strasznego Quote
Justa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Wybacz waszko, że ja tak z doskoku, ale co to za zmianę Dżordż ma przy tyłeczku? Możesz to jakoś opisać? Quote
malawaszka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='Justa']Wybacz waszko, że ja tak z doskoku, ale co to za zmianę Dżordż ma przy tyłeczku? Możesz to jakoś opisać?[/QUOTE] ano własnie... pytałam wetów co to, ale jeden powiedział, ze to mu się zrobiło takie coś a'la modzel od tego, że siedział długo na zimnym, twardym (klatka w schronisku?), inny powiedział, że to coś innego, ale zapomniałam co bo wg niego nic złego - coś w sensie, ze to tylko tak wygląda bo Dżordż mięśni nie ma... a wg mnie to JEST coś niedobrego bo to jest brzydkie, on sobie dość często tą pupinę liże czyli mu to dokucza - pytałam czy to nie mogą być jakieś zmiany związane z gruczołami okołoodbytowymi, ale powiedzieli, ze nie, a mnie się wydaje, że to coś z tym związane, albo jakiś inny twór, ale OBCY, może od tego, ze miał tak bardzo długo straszną biegunkę jeszcze w schronisku, a może od czegoś innego - martwi mnie to, mam wrażenie, że to czasem jest jakby mniejsze i bledsze, a czasem jakby nabrzmiałe i zaczerwienione, to jest tak jakby dookoła odbytu, ale po bokach bardziej i z jednej strony jeszcze bardziej :niewiem: Quote
wilczy zew Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='malawaszka']haha czyli tylko my mamy zimę :mdleje: i dalej pada śnieg...[/QUOTE] podzieliłabyś się Quote
Luna_wro Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 właśnie, podzieliłabyś się:) nie ma sprawiedliwości, oj... nie ma...:( Quote
Tekla64 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 u nas tyz nie ma sniegu ale za to dzis z rana mroz i to taki ze widzialam cztery samochody w rowach!!!! slisko sie zrobilo okrutnie a ludziska szlaeja nie wiedzac co maja pod kolami , clae szczescie ze bez jakichkolwiek ofiar, za to cztery wozy na przestrzeni 200m masakra ale mamy slonce!!!! Quote
Saththa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ja sniegu nie potrzebuje ehhhh przyzyje nawet syfilis totalis w psie i w domu:) Quote
jambi Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Saththa nadrobiła, a ja nie do końća, ale... tego sie nie da zrobić!!! :cry: [quote name='malawaszka']no też tośmy kupili - forda focusa :D kolor nie jest szczytem moich marzeń bo chciałam inny, ale też jest ok - granatowy, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :)[/QUOTE] granatowy, to fajnie :evil_lol: jak wyjedziesz gdzie na trase, to Ci wszyscy z drogi będą zjeżdzać myśląc żeś Ty tajniak :evil_lol: [quote name='malawaszka'] Jarek wynalazł ten samochód i mi wytłumaczył, ze łatwiej mi będzie duże psy ze schroniska wozić :D[/QUOTE] Jarek tak powiedział? ... na trzeźwo? a Bałwan z Panem Kotem doskonały!!! Podoba mi się :lol: Quote
malawaszka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 (edited) [quote name='jambi'] granatowy, to fajnie :evil_lol: jak wyjedziesz gdzie na trase, to Ci wszyscy z drogi będą zjeżdzać myśląc żeś Ty tajniak :evil_lol: [B]u nas jeździ czarny i bordowy nieoznakowany[/B] :lol: no i nie ford a opel :shake: Jarek tak powiedział? ... na trzeźwo? [B]nooo hahahah chyba już był zdesperowany[/B] :D a Bałwan z Panem Kotem doskonały!!! Podoba mi się :lol:[/QUOTE] i nadal stoją obaj tylko troszkę się przekrzywili i skurczyli :D ale nadal mamy zimę - nocą dopadało sniegu, trochę od spodu spłynęło, ale saldo na plus :lol: edit: albo nie będę się tu denerwować :lol: Edited January 24, 2012 by malawaszka Quote
Tekla64 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 a gdzie sie bedziesz denerwowac i o co? Quote
malawaszka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 już się wydenerwowałam i mi przeszło :D a denerwowałam się w skarbowym przy płaceniu podatku od kupna samochodu :shock: denerwuje mnie podwójne opodatkowanie pieniędzy i już! wrr Quote
malawaszka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 ja piernicze! czy Wam też się włącza ta pieprzona plansza "nie dla ACTA"???? denerwuje mnie to bo w ten sposób też ograniczają moją wolność - jakbym chciała czytać po raz setny o ACTA to bym czytała a nie na dogo ... Quote
Saththa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='malawaszka']ja piernicze! czy Wam też się włącza ta pieprzona plansza "nie dla ACTA"???? denerwuje mnie to bo w ten sposób też ograniczają moją wolność - jakbym chciała czytać po raz setny o ACTA to bym czytała a nie na dogo ...[/QUOTE] tak włącza sie ... ale juz nie długo w czw. podpiszą i pewnie sie skonczy heh Quote
zerduszko Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='malawaszka']ja piernicze! czy Wam też się włącza ta pieprzona plansza "nie dla ACTA"???? denerwuje mnie to bo w ten sposób też ograniczają moją wolność - jakbym chciała czytać po raz setny o ACTA to bym czytała a nie na dogo ...[/QUOTE] Tak, chyba z godzinę się dobijałam... :/ Quote
wilczy zew Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ja kliknęłam w krzyżyk i plansza zniknęła. Możecie w jednym zdaniu uświadomić mnie o co chodzi z tym (z tą??) ACTA? Quote
wieso Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='wilczy zew']ja kliknęłam w krzyżyk i plansza zniknęła. Możecie w jednym zdaniu uświadomić mnie o co chodzi z tym (z tą??) acta?[/quote] protest.... Quote
wilczy zew Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='wieso']protest....[/QUOTE] ja wiem,że protest-aż taką blondynką nie jestem;) przeciwko czemu protestują?? Quote
wieso Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='wilczy zew']ja wiem,że protest-aż taką blondynką nie jestem;) przeciwko czemu protestują??[/QUOTE] nie jestem blondi a nie rozumiem :razz:.....wlasnie napisalam wyjasnienie na ten temat ale mnie dogo wywalilo......moze to bylo za jasne wyjasnienie.....:shake: Quote
malawaszka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='wieso']nie jestem blondi a nie rozumiem :razz:.....wlasnie napisalam wyjasnienie na ten temat ale mnie dogo wywalilo......moze to bylo za jasne wyjasnienie.....:shake:[/QUOTE] hahaha a może to już była ta cenzura, którą straszą wszem i wobec :errrr: Quote
wilczy zew Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Luna_wro']właśnie, podzieliłabyś się:) nie ma sprawiedliwości, oj... nie ma...:([/QUOTE] jest odrobina sprawiedliwości-trochę pobielało u nas :) cenzura to chyba miała dotyczyć erotyki,która wskakuje samoczynnie Quote
Recommended Posts