Tekla64 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 no jasne ze ciekawiej i czlek dlugo mlody jest bo w formie trzymaja i adrenalina na zawsze odpowiednim poziomie choc czasem dostaje sie bialej goraczki hihihi to i tak sie je wszytskie kocha Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 hhaha na nude nie mozna narzekać :lol: ale jak czasem siedzimy i obserwujemy, że stale ktoś coś robi, ktoś łazi, sznupie, szkudzi, kombinuje to stwierdzam, ze beznadziejnie pusto i smutno by było bez nich! Quote
wilczy zew Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Waszka to co jakiś czas trzeba kociastemu uczepić reklamówkę i będzie grzeczniutki :lol: ze stadem to ten problem,że w takich sytuacjach jeden przed drugim się popisuje Quote
Tekla64 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 z popisami to to nie ma nic wspolnego uwierz mi Quote
Tekla64 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 w takich wypadkach to tez nie ma nic wspolnego z rywalizacja jako taka to jest ciezkie do opisania ale ja bym to nazwala dzialniem sfory, specyfika zycia sfory, powieleniem odwagi w sforze,pomnazaniem emocji w sforze... mozna tak dlugo wymieniac ale nie sa to ani popisy ani rywalizacja w zadnym razie Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Tekla64']w takich wypadkach to tez nie ma nic wspolnego z rywalizacja jako taka to jest ciezkie do opisania ale ja bym to nazwala dzialniem sfory, specyfika zycia sfory, powieleniem odwagi w sforze,pomnazaniem emocji w sforze... mozna tak dlugo wymieniac ale nie sa to ani popisy ani rywalizacja w zadnym razie[/QUOTE] AMEN - zwłaszcza Drops się podbudowuje i nie słucha jak Luna nie słucha - tylko dziad zerka na nią i jak ona leci dalej to on też i to nakręca ją i jego i tak się nakręcają nawzajem a mnie .... trafia :lol: Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 hura hura wlasnie przyjechały panele na ogrodzenie wybiegu i furteczka :loveu: myślałam, że będzie z klamką a tu klamkę jeszcze trzeba osobno :D ale się cieszę :loveu: udało mi się wyhaczyć promocjęna te panele i wyszły niewiele drożej niż siatka, a jak poczytałam jak psy przez siatki wyłażą (i to bernardyny nawet :mdleje: ) to stwierdziłam, że lepiej zapłacić więcej, a żeby mi tu nic nie uciekło bo to jest moja mega fobia bo jak tu zwieje pies to szukaj wiatru w polu jak pójdzie w las - te lasy ciągną się aż do Opola :mdleje: Quote
zerduszko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Tekla64']w takich wypadkach to tez nie ma nic wspolnego z rywalizacja jako taka to jest ciezkie do opisania ale ja bym to nazwala dzialniem sfory, specyfika zycia sfory, powieleniem odwagi w sforze,pomnazaniem emocji w sforze... mozna tak dlugo wymieniac ale nie sa to ani popisy ani rywalizacja w zadnym razie[/QUOTE] Psychologia tłumu ;) U psów to jeszcze ciut inaczej, ale pewne schematy się powielają. U mnie to jest w ogóle komedia, bo Lizka przestaje się słuchać jak jest Sadie, choć Sadie się słucha :D Na tą chwilę 3 i > sobie nie wyobrażam ;) Kiedy stawiacie ogrodzenie? Quote
wilczy zew Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 kiedy ruszają prace?? po siatce nie którym psom chodzi się jak po chodniku a inne potrafią rozpruć aby wyjść Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 prace to ruszyły już dawno :D tylko coś się nie posuwają do przodu - u nas tak ze wszystkim bo mamy duzo pracy i moje sprawy psie są na szarym końcu :cry: od kiedy gadam i zbieram na ten wybieg? od DAWNA, a dziś jak powiedziałam Ojcu Dyrektorowi, że przywiozą te panele to się oburzył że tak szybko i że z nim nie konsultowałam bo on był za postawieniem siatki hahahah mało nie umarłam jak to usłyszałam - znawca tematu - kazdego tematu :errrr: Quote
zerduszko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ważne, że nie był przeciw ogrodzeniu :D Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='zerduszko']Ważne, że nie był przeciw ogrodzeniu :D[/QUOTE] ale jaka była walka o przestrzeń :D Quote
zerduszko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 No tak, mało tam macie przestrzeni :( Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='zerduszko']No tak, mało tam macie przestrzeni :([/QUOTE] nooo :lol: Quote
wilczy zew Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ale z tymi panelami kiedy ruszy mało przestrzeni a Ty całą zagarniesz po ogrodzenie kojca :lol: Quote
WATACHA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Zapraszam na bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217266-Futro-na-sznupy-do-11.11.2011?p=17943766#post17943766"]http://www.dogomania.pl/threads/2172...6#post17943766[/URL] Quote
wilczy zew Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Waszka,na sznaucerach dałaś fotkę sznauca z koteckiem,psiaka nie kojarzę. Quote
malawaszka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 bo Cię wtedy nie było z nami - to moje ex tymczasowiczka Iwka :lol: a właściwie jej zadek :D Quote
wilczy zew Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 aaaaaa...bałam się że Alzheimer mi się pogłębił :lol: na zadek dałam głos :cool1: Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 a ja kurde flak przegapiłam ten konkurs wrrrr... [quote name='malawaszka']prawie nas wszystkich wykończył przed chwilą :mdleje: siedzę sobie spokojnie, nagle w kuchni raban, dźwięk szkła, kartonów, worków - w spiżarni, i co widzę? leeeeeciiiiii przez wszystkie szafki w kuchni kot.... jak oszalały ciągnąc za sobą reklamówkę wielką :eek2: psy oczywiście na równe nogi łącznie ze ślepą Tolą bo taki hałas plus miaukolenie kota to ją podrywa na maxa :mad: zaczęła sie bieganina - oszalały kot uciekający przed reklamówką którą ma przyczepioną do zadka - 3 psy (w tym jeden ślepy) próbujące dopaść i zeżreć tego kota :flaming:i ja... próbująca... opanować ten oddział 0X czyli próbująca nie dopuścić do tego żeby psy dopadły pędzącego kota bo w takim amoku to by go pogryzły, próbująca złapać kota, próbująca nie dopuścić do tego, żeby Tolka skakała po łóżkach za kotem :grab: kot popędził na górę tam robić raban i słyszę leeci z powrotem udało mi się ją na schodach dopaść przed psami :B-fly:zdjęłam reklamówkę, ona się biedna posikała ze strachu że ją ta reklamówka chciała zabić i teraz leży w łazience - lezy i oddycha jakby wygrała wielką pardubicką :kociak: a mnie siędo tej pory ręce trzęsą[/QUOTE] dobra... a co z reklamówką? :grins: [quote name='malawaszka']ale ja się nie posikałam :roll:[/QUOTE] nawet gdyby, to i tak byś nam tego nie napisała :grins: echhh... doczytałam.... watacha już rzuciła podobny tekst... [quote name='wilczy zew']ze stadem to ten problem,że w takich sytuacjach jeden przed drugim się popisuje[/QUOTE] sie pozwole nie zgodzić ;) zgadzam się raczej z Teklą, że to "specyfika życia sfory" ;) Quote
malawaszka Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='jambi'] dobra... a co z reklamówką? :grins: [/QUOTE] reklamówka zakończyła swój żywot gdyż rozdarłam ją ratując życie przerażonemu kotku :grins: Przygarnę jakiś fajny samochód :grins: mój umarł był na śmierć... Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='malawaszka']Przygarnę jakiś fajny samochód :grins: mój umarł był na śmierć...[/QUOTE] ja mam jeden na tymczasie :grins: jest już starszy, nieco niedomaga i nikt go nie chce :( ... reflektujesz? :grins: a co do reklamówki... to straszne :placz: Quote
Tekla64 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 na amen sie byl i wykonczyl ??? zadan reanimacja ??? zadna rekonwalescencja??? nic , zadnej nadzieji??? no to kurcze bedziesz teraz poszukiwac samochodu nie tak o tylko bo musisz! nie zazdraszczam , ale na zbyciu ni mam Quote
malawaszka Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 załamka z tym złomem no... zupełnie teraz nie mamy kasy na samochód... zero :( coś tam można zrobić ale koszt taki co ten złomek warty... no nie mam ochoty najmniejszej w ten kawał rdzy pakować kasy :shake: a ja tu bez auta jak bez ręki no... Quote
Recommended Posts