Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilo']Monika - wpłaciłam wczoraj 10 zł dla Cedara i 20 zl dla suni która ma przyjechac do Ciebie ale możesz te 20 zł dorzucic do maści a ja dopłacę deklaracje dla suni. No chyba że Cedar już nie potrzebuje to weź 30 na maśc.[/QUOTE]

Skapnęłam się właśnie że przecież ja dla Cedara mam 20 zł wpłacic z nie 10 - to dopłace te 10 przy okazji puszczania jakis przelewów a Ty rozdysponujesz wg. potrzeb jeśli Cedar nie będzie potrzebował.

Posted

A przepraszam :( nie chciałam. Napisałam tu bo nie chciałam wątku sznupkowego zaśmiecac żeby nie uciekły najważniejsze informacje a sunia z pseudo chyba jeszcze nie ma swojego wątku. A potem tak mi się jakoś kontynowało dalej :oops:

Obiecuję się naprawic.

A u nas zimno brrr i wieje i nie ma słońca.Korzystamy z wolnego dnia. Zapaliliśmy z Lilkiem w kominku i grzejemy chude dupki :)

Posted

nooo kominek z takie dni to jest rewelacja! zazdroszczę!

co do suni z pseudo to jest mega zamieszanie - prawdopodobnie to samiec i to nie sznup tylko czarny terier :mdleje: ale to się dziś okaże

Posted

a wiesz - ja lubie kominki ale chcialabym miec taki stary piec kaflowy... to moje marzenie. Może kiedyś się uda zrealizowac :)

O kurcze to sunia jest chłopakiem ?? i nie sznupem... to niezłe zamieszanie.

Posted

[quote name='WATACHA']Ale w końcu bierzesz tąsunie-samca sznupa-terriera w razie co, czy to zmienia postać rzeczy?[/QUOTE]

miałam wziąć :cry: na czas przejściowy zanim się ludzie od czernyszy nie zorganizują bo też ich zaskoczyłam tą informacją to zawsze jak ja się na coś przyszykuję to się nie udaje :cry: wszystkie psy - okoł0 20 udało się zabrać i porozwozić, a ten jeden mój brodacz nie dał sobie założyć kagańca - za duże zamieszanie, zaczął cudować, dostał jakiegoś ogłupiacza i założyli mu kaganiec więc w aucie zaczął rzygać w ten kaganiec i byłby się udusił :cry: wylądował w azylu w Tarnowie bo innego wyjścia nie było - trzeba to inaczej zorganizować - jest wychudzony, wyłysiały - no dramat... teraz raczej zabiorą go od razu ludzie od czernyszy :mdleje: a ja nerwowo jestem wykończona bo cały dzień czekałam na sygnał że mam wsiadać w auto i jechać do miechowa go przejąć :mdleje: ja pier....

Posted

[quote name='malawaszka']miałam wziąć :cry: na czas przejściowy zanim się ludzie od czernyszy nie zorganizują bo też ich zaskoczyłam tą informacją to zawsze jak ja się na coś przyszykuję to się nie udaje :cry: wszystkie psy - okoł0 20 udało się zabrać i porozwozić, a ten jeden mój brodacz nie dał sobie założyć kagańca - za duże zamieszanie, zaczął cudować, dostał jakiegoś ogłupiacza i założyli mu kaganiec więc w aucie zaczął rzygać w ten kaganiec i byłby się udusił :cry: wylądował w azylu w Tarnowie bo innego wyjścia nie było - trzeba to inaczej zorganizować - jest wychudzony, wyłysiały - no dramat... teraz raczej zabiorą go od razu ludzie od czernyszy :mdleje: a ja nerwowo jestem wykończona bo cały dzień czekałam na sygnał że mam wsiadać w auto i jechać do miechowa go przejąć :mdleje: ja pier....[/QUOTE]

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaha, no to nieźle.Biedak :(.

Posted

eh , czasem co nagle to po diable moze dobrze ze wezma go czernysze odrazu ino szkoda tego calego harmidru i nerwow i jego i twoich.

bedzie dobrze a u ciebie tak czy inaczej zaraz pewnie jaka inna wielka bida wyladuje

Posted

no życie pokaże co będzie dalej...

a ja dostałam zdjęcia Nazirka :loveu: i chciałam wstawić na jego wątek, ale... czy Nazir miał swój wątek? bo nie mogę za diabła znaleźć :mdleje:

zadowolony chyba co? :loveu: mój kochany :laola: