malawaszka Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 hahaha sprytnie :lol: posyłam maila dalej tylko odpisz mi bo mam pytanko Quote
lilo Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='lilo']Monika - wpłaciłam wczoraj 10 zł dla Cedara i 20 zl dla suni która ma przyjechac do Ciebie ale możesz te 20 zł dorzucic do maści a ja dopłacę deklaracje dla suni. No chyba że Cedar już nie potrzebuje to weź 30 na maśc.[/QUOTE] Skapnęłam się właśnie że przecież ja dla Cedara mam 20 zł wpłacic z nie 10 - to dopłace te 10 przy okazji puszczania jakis przelewów a Ty rozdysponujesz wg. potrzeb jeśli Cedar nie będzie potrzebował. Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 no w galerii mi rozliczenia robią co za baby :lol: psy mają wątki swoje :p czy u Was też tak zimno? okropnie jest - zimno, wieje, w domu nieprzyjemnie... buuu Quote
zerduszko Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Darowanemu się w zęby nie zagląda, wszyscy wiemy gdzie tak naprawdę jest wątek adopcyjny sznupów :lol: A u mnie robi się ciepło, właśnie słonko wyszło :) Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 słonko u nas też wychodzi co jakiś czas, ale takie zimno wieje, że jest okropnie :shake: Quote
lilo Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 A przepraszam :( nie chciałam. Napisałam tu bo nie chciałam wątku sznupkowego zaśmiecac żeby nie uciekły najważniejsze informacje a sunia z pseudo chyba jeszcze nie ma swojego wątku. A potem tak mi się jakoś kontynowało dalej :oops: Obiecuję się naprawic. A u nas zimno brrr i wieje i nie ma słońca.Korzystamy z wolnego dnia. Zapaliliśmy z Lilkiem w kominku i grzejemy chude dupki :) Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 nooo kominek z takie dni to jest rewelacja! zazdroszczę! co do suni z pseudo to jest mega zamieszanie - prawdopodobnie to samiec i to nie sznup tylko czarny terier :mdleje: ale to się dziś okaże Quote
lilo Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 a wiesz - ja lubie kominki ale chcialabym miec taki stary piec kaflowy... to moje marzenie. Może kiedyś się uda zrealizowac :) O kurcze to sunia jest chłopakiem ?? i nie sznupem... to niezłe zamieszanie. Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Waszka a Ty nie chciałaś kiedyś czernysza ;) słońce świeci i nie jest tak źle Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 no chciałam chciałam - pomarzyć dobra rzecz :D Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 tak oczywiście - oczywiście, że wezmę sobie go do domu i będziemy żyli długo i szczęśliwie :D wiesz ile takich okazji ja już miałam? żeby to tylko od "okazji" zależało... Quote
Saththa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zazielenienie płotu przeslicznie ;) Będzie wyglądało jeszcze lepiej jak urosnie ;) Biedna sunia... te oczka. P.S Nadrobiłam wszytsko ;) Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Saththa'] P.S Nadrobiłam wszytsko ;)[/QUOTE] mam przepytać???? :D Quote
weszka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Kocia sesja jak zwykle mistrzowska! Ale największe wrażenie zrobiły posadzone krzaczki. Możecie być z siebie dumni :) Quote
WATACHA Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ale w końcu bierzesz tąsunie-samca sznupa-terriera w razie co, czy to zmienia postać rzeczy? Quote
Saththa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Jesli czujesz taką potrzebę to możesz :) Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='WATACHA']Ale w końcu bierzesz tąsunie-samca sznupa-terriera w razie co, czy to zmienia postać rzeczy?[/QUOTE] miałam wziąć :cry: na czas przejściowy zanim się ludzie od czernyszy nie zorganizują bo też ich zaskoczyłam tą informacją to zawsze jak ja się na coś przyszykuję to się nie udaje :cry: wszystkie psy - okoł0 20 udało się zabrać i porozwozić, a ten jeden mój brodacz nie dał sobie założyć kagańca - za duże zamieszanie, zaczął cudować, dostał jakiegoś ogłupiacza i założyli mu kaganiec więc w aucie zaczął rzygać w ten kaganiec i byłby się udusił :cry: wylądował w azylu w Tarnowie bo innego wyjścia nie było - trzeba to inaczej zorganizować - jest wychudzony, wyłysiały - no dramat... teraz raczej zabiorą go od razu ludzie od czernyszy :mdleje: a ja nerwowo jestem wykończona bo cały dzień czekałam na sygnał że mam wsiadać w auto i jechać do miechowa go przejąć :mdleje: ja pier.... Quote
WATACHA Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='malawaszka']miałam wziąć :cry: na czas przejściowy zanim się ludzie od czernyszy nie zorganizują bo też ich zaskoczyłam tą informacją to zawsze jak ja się na coś przyszykuję to się nie udaje :cry: wszystkie psy - okoł0 20 udało się zabrać i porozwozić, a ten jeden mój brodacz nie dał sobie założyć kagańca - za duże zamieszanie, zaczął cudować, dostał jakiegoś ogłupiacza i założyli mu kaganiec więc w aucie zaczął rzygać w ten kaganiec i byłby się udusił :cry: wylądował w azylu w Tarnowie bo innego wyjścia nie było - trzeba to inaczej zorganizować - jest wychudzony, wyłysiały - no dramat... teraz raczej zabiorą go od razu ludzie od czernyszy :mdleje: a ja nerwowo jestem wykończona bo cały dzień czekałam na sygnał że mam wsiadać w auto i jechać do miechowa go przejąć :mdleje: ja pier....[/QUOTE] Aaaaaaaaaaaaaaaaaaha, no to nieźle.Biedak :(. Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 ja tam nie biedna bo sobie w ciepełku siedzę tylko ani w pracy nic nie zrobiłam bo się nie mogłam skupić na niczym a on biedny w tym azylu został :( Quote
Tekla64 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 eh , czasem co nagle to po diable moze dobrze ze wezma go czernysze odrazu ino szkoda tego calego harmidru i nerwow i jego i twoich. bedzie dobrze a u ciebie tak czy inaczej zaraz pewnie jaka inna wielka bida wyladuje Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 no życie pokaże co będzie dalej... a ja dostałam zdjęcia Nazirka :loveu: i chciałam wstawić na jego wątek, ale... czy Nazir miał swój wątek? bo nie mogę za diabła znaleźć :mdleje: zadowolony chyba co? :loveu: mój kochany :laola: Quote
lilo Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ojaaa piekny jest :)aż ciężko uwierzyc jak oni pięknieją w domach... Quote
Recommended Posts