Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale śliczna kotka :D U mnie też koty rządzom psami :wink: A szczególnie Roni braciszek Kiary dzisiaj dał dość mocno po nosie Delcie bo zachciało mu się jeść z jej miski :roll: Oba kociaki musiały ten temperament po tatusiu odziedziczyć bo mamusia jest spokojna :wink:

Posted

[quote name='malawaszka']tylko czemu jest monotematyczna i zawsze anty... :roll: jak taka gadka jest to zawsze mówię - Powinnaś się cieszyć, ze pomagam zwierzętom - mogłam być np narkomanką :evilbat:[/quote]i jest to racja :-? Oj to ty byś mogła z moją mamą pogadać bo moja dokarmia u siebie bezpańskie koty /Ozzy musi sie dzielić z kumplami kotami mięskiem jak gotujemy i potem obieramy , bo babcia zawsze bierze kotom łapówe ,a o dłuższych wyjazdach nie ma mowy bo wtedy ja jeżdze do mamy koty podkarmić :wink: /

Posted

[quote name='malawaszka']tylko czemu jest monotematyczna i zawsze anty... :roll: :[/quote]
a po jakim czasie jej przechodzi? :roll: Mojej po tygodniu :lol:

Posted

to zależy w jakiej kwestii i jakich bajerów użyję :lol: bywa, że jeden dzień - narazie przestała marudzić o kotkę bo opowiedziałam jej historię i żal serducho ścisnął :fadein: ale jak chętni się rozmyślą i kicia zostanie u mnie n dłużej to będzie znowu marudzenie :(

Posted

[quote name='malawaszka']to zależy w jakiej kwestii i jakich bajerów użyję :lol: bywa, że jeden dzień - narazie przestała marudzić o kotkę bo opowiedziałam jej historię i żal serducho ścisnął :fadein: ale jak chętni się rozmyślą i kicia zostanie u mnie n dłużej to będzie znowu marudzenie :([/quote] :wink: mus się przyzwyczaić 8)

Guest bernulka
Posted

Ale Kociaczek!!! Śliczny!!! Uwiebiam kotki tej maści :iloveyou: Wasia jeszcze fotek, jeszcze!!! :angel:

paździoszki

Posted

[quote name='malawaszka']W piątek jedzie do nowego domku, który już na nią czeka :fadein: a ja sięchyba zapłaczę :cry:[/quote]Nie pakusiaj :evil: Ciesz się, że będzie miała super domek :angel: A ty się jeszcze dokocisz, zobaczysz :D U ciebie to się wiąże z fajną perspektywą przeprowadzki na swoje, a u mnie... z odejściem Sabiny... Więc masz lepiej, niż ja :wink:

Guest bernulka
Posted

[quote name='malawaszka']... a ja sięchyba zapłaczę :cry:[/quote]

Tylko spróbujesz to paździoszek :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: !! Wasia pamietaj - pozory mylą! :lol:

paździoszki

Posted

Paździoszku o czym te pozory??? :hmmmm: :oops:

tylko spójrzcie :multi:

[img]http://img313.imageshack.us/img313/4319/3pa0532az.jpg[/img]

[img]http://img153.imageshack.us/img153/8964/3pa0543rl.jpg[/img]

[img]http://img112.imageshack.us/img112/9826/3pa0566ce.jpg[/img]

Posted

Widzisz waszunia. ja mówiłam, że kiciek sie szybko zadomowi. I będzie dobrze.
Masz takie wielkie serce, że chyba popadne w kompleks mniejszości :oops:

a kcia przesliczna !!! :angel: Cudowne umaszczenie! mrrr... i napewno tak samo kochana...

Posted

parapetówa to pewnie dopiero wiosną bo niby idzie szybko, ale miesiące równie szybko mijają :evil: ale fajnie nie? już widać jaki bedzie kształt :angel: szkoda tylko, że nie mam TZ, z którym mogłabym dzielić tą radość :( i dlatego Was zanudzam :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']szkoda tylko, że nie mam TZ, z którym mogłabym dzielić tą radość :( i dlatego Was zanudzam :oops:[/quote]Wiesz, ja odnoszę wrażenie, że jak miałas TZta to też nas "zanudzałaś" :lol: :wink:

Posted

[quote name='asher'][quote name='malawaszka']szkoda tylko, że nie mam TZ, z którym mogłabym dzielić tą radość :( i dlatego Was zanudzam :oops:[/quote]Wiesz, ja odnoszę wrażenie, że jak miałas TZta to też nas "zanudzałaś" :lol: :wink:[/quote]

:grab:

Daga chyba zwariowałaś! Ja już nie mogę wytrzymać sama - świruję normalnie :-? a sny jakie mam :o :oops: :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='asher'][quote name='malawaszka']szkoda tylko, że nie mam TZ, z którym mogłabym dzielić tą radość :( i dlatego Was zanudzam :oops:[/quote]Wiesz, ja odnoszę wrażenie, że jak miałas TZta to też nas "zanudzałaś" :lol: :wink:[/quote]

:grab:

Daga chyba zwariowałaś! Ja już nie mogę wytrzymać sama - świruję normalnie :-? a sny jakie mam :o :oops: :roflt:[/quote]czyli jesteś zdrowa i wszystko w normie 8) :wink:
a Asher ma rację :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: