KaRa_ Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ale śliczna kotka :D U mnie też koty rządzom psami :wink: A szczególnie Roni braciszek Kiary dzisiaj dał dość mocno po nosie Delcie bo zachciało mu się jeść z jej miski :roll: Oba kociaki musiały ten temperament po tatusiu odziedziczyć bo mamusia jest spokojna :wink: Quote
Alicja Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 [quote name='malawaszka']tylko czemu jest monotematyczna i zawsze anty... :roll: jak taka gadka jest to zawsze mówię - Powinnaś się cieszyć, ze pomagam zwierzętom - mogłam być np narkomanką :evilbat:[/quote]i jest to racja :-? Oj to ty byś mogła z moją mamą pogadać bo moja dokarmia u siebie bezpańskie koty /Ozzy musi sie dzielić z kumplami kotami mięskiem jak gotujemy i potem obieramy , bo babcia zawsze bierze kotom łapówe ,a o dłuższych wyjazdach nie ma mowy bo wtedy ja jeżdze do mamy koty podkarmić :wink: / Quote
PIKA Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 [quote name='malawaszka']tylko czemu jest monotematyczna i zawsze anty... :roll: :[/quote] a po jakim czasie jej przechodzi? :roll: Mojej po tygodniu :lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 to zależy w jakiej kwestii i jakich bajerów użyję :lol: bywa, że jeden dzień - narazie przestała marudzić o kotkę bo opowiedziałam jej historię i żal serducho ścisnął :fadein: ale jak chętni się rozmyślą i kicia zostanie u mnie n dłużej to będzie znowu marudzenie :( Quote
Alicja Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 [quote name='malawaszka']to zależy w jakiej kwestii i jakich bajerów użyję :lol: bywa, że jeden dzień - narazie przestała marudzić o kotkę bo opowiedziałam jej historię i żal serducho ścisnął :fadein: ale jak chętni się rozmyślą i kicia zostanie u mnie n dłużej to będzie znowu marudzenie :([/quote] :wink: mus się przyzwyczaić 8) Quote
Guest bernulka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ale Kociaczek!!! Śliczny!!! Uwiebiam kotki tej maści :iloveyou: Wasia jeszcze fotek, jeszcze!!! :angel: paździoszki Quote
anetta Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ojej jaka pieknosc :loveu: A co z nia bedzie pozniej? Quote
malawaszka Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 W piątek jedzie do nowego domku, który już na nią czeka :fadein: a ja sięchyba zapłaczę :cry: Quote
asher Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 [quote name='malawaszka']W piątek jedzie do nowego domku, który już na nią czeka :fadein: a ja sięchyba zapłaczę :cry:[/quote]Nie pakusiaj :evil: Ciesz się, że będzie miała super domek :angel: A ty się jeszcze dokocisz, zobaczysz :D U ciebie to się wiąże z fajną perspektywą przeprowadzki na swoje, a u mnie... z odejściem Sabiny... Więc masz lepiej, niż ja :wink: Quote
Guest bernulka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 [quote name='malawaszka']... a ja sięchyba zapłaczę :cry:[/quote] Tylko spróbujesz to paździoszek :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: !! Wasia pamietaj - pozory mylą! :lol: paździoszki Quote
malawaszka Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Paździoszku o czym te pozory??? :hmmmm: :oops: tylko spójrzcie :multi: [img]http://img313.imageshack.us/img313/4319/3pa0532az.jpg[/img] [img]http://img153.imageshack.us/img153/8964/3pa0543rl.jpg[/img] [img]http://img112.imageshack.us/img112/9826/3pa0566ce.jpg[/img] Quote
KaRa_ Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ooo dach powoli powstaje :D a tak wogóle to ładny domek Ci powstaje :wink: Quote
PIKA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Łał Waszka :D To na kiedy mam brac urlop na parapetówę ? :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Justa Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Widzisz waszunia. ja mówiłam, że kiciek sie szybko zadomowi. I będzie dobrze. Masz takie wielkie serce, że chyba popadne w kompleks mniejszości :oops: a kcia przesliczna !!! :angel: Cudowne umaszczenie! mrrr... i napewno tak samo kochana... Quote
Alicja Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Waszeczko ja juz sie szykuję na parapetówę :wink: Ale domek będzie śliczny 8) Quote
malawaszka Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 parapetówa to pewnie dopiero wiosną bo niby idzie szybko, ale miesiące równie szybko mijają :evil: ale fajnie nie? już widać jaki bedzie kształt :angel: szkoda tylko, że nie mam TZ, z którym mogłabym dzielić tą radość :( i dlatego Was zanudzam :oops: Quote
daga10011 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 a wiesz co?????????? :oops: .ja ci zazdroszcze ze nie masz TZ :oops: ..a domek sliczny :P :P :P Quote
asher Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 [quote name='malawaszka']szkoda tylko, że nie mam TZ, z którym mogłabym dzielić tą radość :( i dlatego Was zanudzam :oops:[/quote]Wiesz, ja odnoszę wrażenie, że jak miałas TZta to też nas "zanudzałaś" :lol: :wink: Quote
malawaszka Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 [quote name='asher'][quote name='malawaszka']szkoda tylko, że nie mam TZ, z którym mogłabym dzielić tą radość :( i dlatego Was zanudzam :oops:[/quote]Wiesz, ja odnoszę wrażenie, że jak miałas TZta to też nas "zanudzałaś" :lol: :wink:[/quote] :grab: Daga chyba zwariowałaś! Ja już nie mogę wytrzymać sama - świruję normalnie :-? a sny jakie mam :o :oops: :roflt: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='asher'][quote name='malawaszka']szkoda tylko, że nie mam TZ, z którym mogłabym dzielić tą radość :( i dlatego Was zanudzam :oops:[/quote]Wiesz, ja odnoszę wrażenie, że jak miałas TZta to też nas "zanudzałaś" :lol: :wink:[/quote] :grab: Daga chyba zwariowałaś! Ja już nie mogę wytrzymać sama - świruję normalnie :-? a sny jakie mam :o :oops: :roflt:[/quote]czyli jesteś zdrowa i wszystko w normie 8) :wink: a Asher ma rację :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='malawaszka'] [ a sny jakie mam :o :oops: :roflt:[/quote] :o no jakie?, jakie? powiedz :angel: :lol: :lol: Quote
Siostra Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Bila']Na pewno erotyczne :lol:[/quote] waszko, chcesz o tym pogadać? :wink: :D Quote
Recommended Posts