malawaszka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 i moje ukochane widoczki mgliste - kocham je na równi z naszymi zachodami słońca :loveu: Quote
Grosziwo Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='malawaszka'] ile kotów jest na zdęciu? Jak to ile ? FEFNAŚCIE :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Grosziwo napisał(a): Jak to ile ? FEFNAŚCIE :diabloti: hahahahaha cwaniara :roflt: Quote
Bliss Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ależ foty ... a dziewczynki jak już urosły :-o koty chyba dwa :razz: Quote
Alicja Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 :hmmmm: 3 koty bowskie ...takie lubię http://img838.imageshack.us/img838/8678/dsc0037b.jpg współczuwam powrotu dzieci ...ja w środę wracam do pracy :roll: ulzyło mi w zwiazku z piwem ;) Quote
malawaszka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='Bliss']ależ foty ... a dziewczynki jak już urosły :-o koty chyba dwa :razz: brawo!!!! wygrała Pani...... KOTKA :roflt: [quote name='Alicja']:hmmmm: 3 koty bowskie ...takie lubię http://img838.imageshack.us/img838/8678/dsc0037b.jpg współczuwam powrotu dzieci ...ja w środę wracam do pracy :roll: ulzyło mi w zwiazku z piwem ;) spokojna głowa! skarbów nie zostawiam na pastwę Dropsa :lol: Quote
zerduszko Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Czekaj, czekaj - czy to dziecko, które STOI koło Oliwii, to to samo co się niedawno rodziło :crazyeye: Moje by tak szybko nie rosły ;) Lunka miszczu :loveu: Quote
malawaszka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 zerduszko napisał(a):Czekaj, czekaj - czy to dziecko, które STOI koło Oliwii, to to samo co się niedawno rodziło :crazyeye: Moje by tak szybko nie rosły ;) Lunka miszczu :loveu: noo to samo :mdleje: stoi, biega, wspina się, niczego się nie boi! jest zupełnie inna niż Oliwia - Oliwia jest ostrożna do potęgi, a Iga to małe Kamikadze :mdleje: i gada :lol: dziś była ze mną na spacerze z psami i było co chwile: Nuna tam, tam i macha rękami gdzie Nuna ma iść hahaha, albo a Pepa dzie? nawet próbowała powiedzieć Drops ale no nie potrafię tego napisac :lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 aaa chyba tego nie pokazywałam jeszcze nawet Ojciec Dyrektor dziś raczył zauwazyć, że Luna się z różnymi psami zsocjalizowała przez te moje tymczasy :lol: Quote
zerduszko Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ha, ale dzieci są w tym wieku fajne :loveu: Quote
malawaszka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 zerduszko napisał(a):Ha, ale dzieci są w tym wieku fajne :loveu: oj są fajne są :loveu: muszę jej więcej zdjeć robić bo ona się zawstydza i nie chce pozowac tak jak Oliwia - a ja czujęsięteraz głupio bo będzie jej potem przykro, że Oliwia ma miliony zdjęć a ona już nie - a ja coś o tym wiem bo moja siostra ma duuużooo a ja mam kilka z dzieciństwa i co jakiś czas to rodzicom wypominam :lol: Quote
Grosziwo Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Witaj w gronie 3dziestek :new-bday: które to grono jest dla mnie wspomnieniem. Ale zazdroszczę , serio , chociaż dopiero z 4 z przodu życie się zaczyna :diabloti: Wszystkiego naj i 100 lat :drink1: Quote
Alicja Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [FONT=Arial]:drink1: STO LAT STO LAT i NIECH CI GWIAZDKA POMYSLNOŚCI i JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ NIECH ŻYJE NAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:BIG:[/FONT] :tort::BIG::knajpa::drink1::knajpa::drink1::knajpa: :drinking::drinking::drinking: Quote
zerduszko Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Sto latów, co tam trzydziestka przy tym :beerchug: Quote
malawaszka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 ehhhhhhhhhhhhhh ciezki to będzie dzień .... ale póki co stawiam kolejkę :drinking: Dziękuję Wam! Quote
Obama Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 :smilecol::BIG::tort::new-bday:Sto lat zatem! Quote
Bliss Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 a ja Ci życzę tylko spełnienia marzeń :) ale za to wszystkich! Quote
AnkaG Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Sto lat Wasiu -samych takich najlepszych dni :) Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 malawaszka napisał(a):Dziękuję :oops: cóż tak płonisz ;) :drinking: Quote
malawaszka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Alicja napisał(a):cóż tak płonisz ;) :drinking: na starość robię się coraz skromniejsza :lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 malawaszka napisał(a):na starość robię się coraz skromniejsza :lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 stawiam zatem jeszcze kolejeczkę :drinking: i udaję się w rozkoszne objęcia pracy :loveu: cudowny dzień się zapowiada i cudowna noc, jutro mam oddać dwie prognozy :evil_lol: Quote
Grosziwo Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 malawaszka napisał(a):stawiam zatem jeszcze kolejeczkę :drinking: i udaję się w rozkoszne objęcia pracy :loveu: cudowny dzień się zapowiada i cudowna noc, jutro mam oddać dwie prognozy :evil_lol: W takie urodzinki pracować ... koniec świata :shock: dziś powinno być tak :bday: potem tak :cunao::knajpa::cunao::drinking::drink1::knajpa: i na koniec :huh::huh::huh: i :sleep2: Quote
Recommended Posts