Vectra Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 to o ile się J odmładzał ? a to podobno my kobiety jesteśmy próżne i odejmujemy sobie lat , a jak na razie , co pytam jakiegoś chłopa ile ma lat .... to zawsze tyle samo co 5 lat temu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 takie cuda mamy na WSI a co! kosmiczny obłoczek :mdleje: nie wyszło na zdjęciu tak jak wyglądało w rzeczywistości - coś pięknego! kolorowy obłoczek - prawdopodobnie składał się z kryształków lodu :loveu: Gniewosz plamisty :cool3: Quote
malawaszka Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Vectra napisał(a):to o ile się J odmładzał ? a to podobno my kobiety jesteśmy próżne i odejmujemy sobie lat , a jak na razie , co pytam jakiegoś chłopa ile ma lat .... to zawsze tyle samo co 5 lat temu :evil_lol: a no właśnie :lol: bo ja się zbuntowałam w końcu bo odkąd się znamy to on mówił, że Sonia ma z 16 lat, a już troszke się znamy :lol: Quote
Vectra Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 malawaszka napisał(a):a no właśnie :lol: bo ja się zbuntowałam w końcu bo odkąd się znamy to on mówił, że Sonia ma z 16 lat, a już troszke się znamy :lol: no wg niektórych wyliczeń mojego TZ , to wychodzi , że nie od odemnie jest starszy , tylko ja od niego :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Vectra napisał(a):no wg niektórych wyliczeń mojego TZ , to wychodzi , że nie od odemnie jest starszy , tylko ja od niego :diabloti: hahahaha noo ta zniewaga krwi wymaga :roflt: Quote
lolka75 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bo Sonieczka jest stara ale jara:multi::loveu: a gniewosza sie nie balas:roll:? i prosze usciskac moja aksamitnosiersciuchowa Pepusie:loveu: i inne futrzaki tez;) Quote
malawaszka Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 balam sie!!!!! jak gada znalazlam na dzialce to spierniczalam do domu az sie kurzylo, psy prawie wsie na ręcach niosłam :lol: dopiero jak w domu poczytałam kto zacz i że niegroźny to wróciłam foty porobić :lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ooo podobne do mojego :) http://img835.imageshack.us/img835/5091/dsc0018r.jpg kosmiczny obłoczek ...jak zorza polarna gniewosza na żywo jeszcze nie spotkałam Quote
lolka75 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 buhahahahaha:evil_lol: ale ze spokojnie zaczekal na sesje zdjeciowa:evil_lol::loveu: Quote
malawaszka Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 lolka75 napisał(a):buhahahahaha:evil_lol: ale ze spokojnie zaczekal na sesje zdjeciowa:evil_lol::loveu: noo tez sie zdziwiłam! ale on sie skubany wygrzewał w słonku i ani myślył uciekać - tylko potem troche mnie postraszyłto juzsobie poszłam z tym aparatem :lol: Ala miałaś to samo niebo???? :lol: Quote
Maga100 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 A. ostatnio powiedział o kimś, że "ale on jest dużo starszy, bo koło 40tki", ja się więc zapytałam uprzejmie koło jakiej dziesiatki jest on, A.? Zbladł z lekka, gdy podliczył dziesięciolecia :diabloti: Quote
Alicja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Maga100']A. ostatnio powiedział o kimś, że "ale on jest dużo starszy, bo koło 40tki", ja się więc zapytałam uprzejmie koło jakiej dziesiatki jest on, A.? Zbladł z lekka, gdy podliczył dziesięciolecia :diabloti: :roflt: [FONT=Arial]Ostatnio znajomy dostał w czerep jak powiedział ...starsza pani po 40tce:mad:...sam dobiegając 40tki :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 aaaa nie mówmy o tym... :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='malawaszka']aaaa nie mówmy o tym... :placz::placz::placz: ..........:hmmmm: ty ryczysz ...to co ja mam zrobić ...zostaje siąść i się pochlastać ;) Quote
malawaszka Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 [quote name='Alicja'] ..........:hmmmm: ty ryczysz ...to co ja mam zrobić ...zostaje siąść i się pochlastać ;) ale, że tak powiem, Ty masz już życie ustabilizowane, dziecko odchowane, itd... :oops: ja mam kryzys ostatnio... 3 z przodu i w d-e ze wszystkim... Quote
Alicja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='malawaszka']ale, że tak powiem, Ty masz już życie ustabilizowane, dziecko odchowane, itd... :oops: ja mam kryzys ostatnio... 3 z przodu i w d-e ze wszystkim... [FONT=Arial]nie no z dzieckiem to żaden kłopot :roll::evil_lol: ...chyba wiesz jak się TO robi :roll::cool3: powiem tak że ja tam nie widze różnicy stabilizacja czy nie ... masz gdzie mieszkac ?? masz co jeść ?? to akurat dość istotne ...a reszta poza tym ...to tylko scenariusz ;)[/FONT] Quote
Vectra Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 malawaszka napisał(a):ale, że tak powiem, Ty masz już życie ustabilizowane, dziecko odchowane, itd... :oops: ja mam kryzys ostatnio... 3 z przodu i w d-e ze wszystkim... to zostaw pieski , kotki i do pieluch maszeruj :diabloti: mnie tam dobrze ..... z tym jak mówisz do deee Quote
malawaszka Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 nie no - akutrat o dziecko to mi najmniej chodzi - byliśmy dziś "oglądać" nowe dziecko w rodzinie... no fajne, małe, ale... mnie już dzieci starczy :roll: takie tam różne domowe sprawy o których nie chcę pisac bo bez sensu... bo mnie też jest dobrze z pieskami i kotkami i bez dzieci (swoich :roll: ) ale są kwestie, z którymi mi nie jest dobrze i to one powodują że przezywam kryzys :shake: a ta 3 z przodu mi nie pomaga Quote
Vectra Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Wasiu , może w końcu konkubinat zalegalizują :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Vectra napisał(a):Wasiu , może w końcu konkubinat zalegalizują :diabloti: hahaha o ślub też mi nie chodzi - to mnie akurat nie pili :shake: jakbym chciała to bym już miała, ale unikam stresujących sytuacji :lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 malawaszka napisał(a):nie no - akutrat o dziecko to mi najmniej chodzi - byliśmy dziś "oglądać" nowe dziecko w rodzinie... no fajne, małe, ale... mnie już dzieci starczy :roll: takie tam różne domowe sprawy o których nie chcę pisac bo bez sensu... bo mnie też jest dobrze z pieskami i kotkami i bez dzieci (swoich :roll: ) ale są kwestie, z którymi mi nie jest dobrze i to one powodują że przezywam kryzys :shake: a ta 3 z przodu mi nie pomaga no to ty faktycznie masz kryzys :diabloti: ....dopsz ...już nie będę Quote
malawaszka Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 .... o! i nikt mnie nie rozumie :cry: Quote
Alicja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 malawaszka napisał(a):.... o! i nikt mnie nie rozumie :cry: :glaszcze: wiesz , moja mam to określiła by tak ;) ....i chciałabym ....i boje się ;) Quote
malawaszka Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Alicja napisał(a)::glaszcze: wiesz , moja mam to określiła by tak ;) ....i chciałabym ....i boje się ;) strzał w dziesiątkę!!! qrna... a że ja z natury tchórz jestem to tak pewnie zostanie jak jest... Quote
Recommended Posts