Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paskudy jedne sie tu nabijają :evil: głowa przestała boleć, ale chyba zacznie znowu bo mam tyyyleee roboty :x :-? a oko już też ok, aczkolwiek w kazdej chwili może się to zmienić bo znowu mi cidziennie Oliwkową podrzucają :lol:

Posted

asher napisał(a):
Waszka, to załóż ochraniacze. Na przykład panowie spawacze mają takie fajne i solidne :lol:

i maskę gazową, bo Strefa Gazy nadchodzi :lol: Tak zabezpieczona , możesz się już opiekować Oliwką :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
asher napisał(a):
Waszka, to załóż ochraniacze. Na przykład panowie spawacze mają takie fajne i solidne :lol:

i maskę gazową, bo Strefa Gazy nadchodzi :lol: Tak zabezpieczona , możesz się już opiekować Oliwką :wink:

już waszkęmała widzę :roflt:
:hmmm: a może niech założy jakiś kombinezon? :lol:

Posted

asher napisał(a):

Albo chociaż okulary do pływania :lol: :lol: zawsze to jakaś ochrona.

Ja w okularach do pływania kroję cebulę :oops: , żeby się nie zapłakać na śmierć :D

Posted

Siostra napisał(a):
asher napisał(a):

Albo chociaż okulary do pływania :lol: :lol: zawsze to jakaś ochrona.

Ja w okularach do pływania kroję cebulę :oops: , żeby się nie zapłakać na śmierć :D

Ja kroje w goglach narciarskich :roll:

Posted

a ja nie krajam cebuli :lol:

a Bolutek był u Pani weterynarz i jest bardzo zadowolona z jego postępów w zarastaniu :D było piku piku, które zniósł baaardzo dzielnie, a po 18 jedziemy na piku piku po raz drugi :(

biedaczek przedwczoraj mi się poślizgnął na wodzie, którą zresztą sam wylał z miski i kulał trochę - próbowałam mu to oglądać, ale nie chciał za bardzo pokazać i nie zauważyłam nic niepokojącego - pomyślałam, że po prostu trochę naciągnął staw czy coś, a u weta okazało się, że bidok złamał pazurek :-? tak dość paskudnie i musiałyśmy dziś z tym walczyć - a pazurkiem i z Bolutkiem, ale już jest ok i niemal całkiem przestał kuleć :angel:

Posted

Biedny Bolutek, na takie niebezpieczeństwa jest narażony. Jak się nie przeje to weźmie wode wyleje i się obali :wink:
Ale cieszę się, że nic sie nie stało.
Buziaki dla Bolutka i Lunetki :buzi:

ps filmiki bomowe :lol: :lol:

Posted

Oliwka ma ,,ten błysk w oku'' :wink: ślicznosci
Teraz super widać jak Bolutek obrasta 8)
Waszeczko , a co do ubioru to przecież możesz zawsze kombinezon płetwonurka i maskę tlenową założyć i będzie ok , Niania na Medal 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
Ala - każdy ma błysk w oku jak mu walą po ślepiach lampą z odległości metra :lol: :wink: a tak na serio to kocham to dziecię na zabój :P
nie nie nie , to nie o flesza chodzi to o urwisowanie :wink: :lol:

Posted

hihih jeżeli chodzi o łapy to Luna już ma kompleksy przez to :lol:

a my już jesteśmy po drugim pobraniu krwi i teraz Bolutek ma na łapce jodynowe włosy :-? buuuuu a takie były śliczne srebrne :roll: i teraz trzymamy :kciuki: za pomyślne wyniki hormonów i cholesterolu 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
hihih jeżeli chodzi o łapy to Luna już ma kompleksy przez to :lol:

a my już jesteśmy po drugim pobraniu krwi i teraz Bolutek ma na łapce jodynowe włosy :-? buuuuu a takie były śliczne srebrne :roll: i teraz trzymamy :kciuki: za pomyślne wyniki hormonów i cholesterolu 8)
:wink: będzie OK