malawaszka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 hahha Justa - nie nadaje się jakościowo :shake: musiałam rozjaśniać bo robiłam na szybko jak zobaczyłam co Pepa wyprawia i miałam za krótki czas ustawiony :placz: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='malawaszka']hahha Justa - nie nadaje się jakościowo :shake: musiałam rozjaśniać bo robiłam na szybko jak zobaczyłam co Pepa wyprawia i miałam za krótki czas ustawiony :placz: o co ci chodzi z tym ustawianiem :hmmmm: :roll::roll::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']o co ci chodzi z tym ustawianiem :hmmmm: :roll::roll::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: :roflt: hahaha w ogóle masz zajebiaszczy :diabloti: avvvvvvv :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']Nie chce cie martwić Kojocie, ale Sambik jest innego gatunku niż nasze poważne i dostojne psice :razz: no tak, ma dopiero 3 latka wiec jeszcze zdazy byc dostojna, jak na sznaucera przystalo:cool3: [quote name='malawaszka'] Pepa też się chciała pośmiać :diabloti: http://img185.imageshack.us/img185/4523/dsc0228nu3.jpg Wasi.. wrrroc! .. Waszko super fotaaa:cool1: Quote
tangerine74 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No i prawie smiechoterapie przegapiłam :cool3: Na szczęście prawie robi wielka róznicę ;) Uczesana Pepa :loveu: Ucho niemozliwe :loveu: ale zakręcony ogonek - to jest to :multi: Podziwiam to poświęcenie z odbieganiem i rzucaniem sie na glebę :p Za to uwieczniony usmiech Pepy na pewno Ci to wynagrodził :loveu: Widać wreszcie, że Lunka bardziej zafutrzona od Gimlasia. Za to łby maja identycznie zarośniete - niemal na okrągło :lol: Dobranoc :p Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hahaha no boskie te foty :loveu:, a Pepe robi bombowe miny :evil_lol:. Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 2649..... http://img185.imageshack.us/img185/4523/dsc0228nu3.jpg :roflt:...... :cool2: wpadnij są foty :grins: ...u Mnie też :razz::razz::razz: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='LeCoyotte'] Wasi.. wrrroc! .. Waszko super fotaaa:cool1: :p [quote name='tangerine74']No i prawie smiechoterapie przegapiłam :cool3: Na szczęście prawie robi wielka róznicę ;) no! całe szczęście, że się załapałaś :lol: Uczesana Pepa :loveu: Ucho niemozliwe :loveu: ale zakręcony ogonek - to jest to :multi: Podziwiam to poświęcenie z odbieganiem i rzucaniem sie na glebę :p Za to uwieczniony usmiech Pepy na pewno Ci to wynagrodził :loveu: Pepowy uśmiech bezcenny :loveu::lol: Widać wreszcie, że Lunka bardziej zafutrzona od Gimlasia. Za to łby maja identycznie zarośniete - niemal na okrągło :lol: hahha okrągłe łby już niedługo :eviltong: [quote name='Ka-Vanga']Hahaha no boskie te foty :loveu:, a Pepe robi bombowe miny :evil_lol:. pepA :eviltong::evil_lol: [quote name='Alicja'] wpadnij są foty :grins: ...u Mnie też :razz::razz::razz: byłam i co się dowiedziałam??? ehhhhhh :placz: Quote
Vectra Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ja Ci tylko powiem , że przez ten nowy avatar Cię nie poznałam droga koleżanko :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ja też się nie poznaję :roll: w ogóle to bardzo mi się smutno jakoś zrobiło jak zniknął Bolesławek :-( ale jakoś tak czas na zmiany - kurde ale jestem durna to tylko avatar a ja się zaraz popłaczę :shock: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 malawaszka napisał(a):ja też się nie poznaję :roll: w ogóle to bardzo mi się smutno jakoś zrobiło jak zniknął Bolesławek :-( ale jakoś tak czas na zmiany - kurde ale jestem durna to tylko avatar a ja się zaraz popłaczę :shock: Ale nie rozklej się na noc:calus:, bo i ja zacznę płakać:placz: - spój na mój avek - czyż nie przypomina Bolutka????? Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 przypomina :loveu: i to takiego po długim spacerku na łąkach :loveu: nie rozkleję się - tak sobie powspominałam syneczka... ale Ty też się nie rozklejaj :calus: ide na spacer z pierdzielami i spać :hand: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 malawaszka napisał(a):przypomina :loveu: i to takiego po długim spacerku na łąkach :loveu: nie rozkleję się - tak sobie powspominałam syneczka... ale Ty też się nie rozklejaj :calus: ide na spacer z pierdzielami i spać :hand: Z "PIERDZIELAMI"?:evil_lol: - czyżby robiły to co Gordon po zmianie karmy???:evil_lol: - sromotnik trucielec:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 one to robią bez względu na wszystko :placz: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 na dobranoc mam jeszcze olsztyńskie :oops: Quote
Vectra Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ale wiesz Twoje psice pasują do siebie , obie mają durne gęby :evil_lol: enteligencik :) http://img204.imageshack.us/img204/1370/dsc0166aa8.jpg Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 hahahha durne gęby i puste łby - idealnie dobrana para :lol: obie takie same - zazdrośnice, szczekacze, i szukacze wrogów wszelakich :mad: aż dziw że się nie pozagryzały jeszcze :multi: aha! no i tym, że mają durne gęby pasują też do mnie :lol: w ten weekend okazało się, że im jestem starsza tym bardziej mam łeb pusty :shock: Quote
Vectra Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 to takie są powiedzenia , że swój do swego ciągnie :evil_lol: no i pies/y upodabniają się do właściciela :diabloti: a z tym że czym człowiek starszy tym głupszy też się zgadzam :D Quote
tangerine74 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 2650 :p http://img401.imageshack.us/img401/4669/dsc0169xk2.jpg :lol: Uwielbiam "pozycję z łapką" :loveu: Ona na 100% świadczy o psim zamysleniu. Sznup w takiej chwili przeznacza dodatkowe 2 albo nawet 4 szare komórki na myslenie (to daje razem nawet 8 komórek nie emocjonujacych się :multi:). Awatarek wspaniały :multi: (a smuteczek całkiem słuszny:-() Oglądam ostatnio z zacięciem "4 pancernych i psa" (w poniedziałki i wtorki ok. 17 na TVP2). Po raz pierwszy oglądam ten film i patrze na Szarika z punktu widzenia jego wyszkolenia i "aktorstwa". Wspaniała zabawa - polecam. Co prawda w oczy kł€je od razu założona personalizacja psich zachowań, ale wyszkolony ten pies był wspaniale. No i świetnie widać, że szkolenie bazowało na "sztuczkach", że każde psie zachowanie w filmie składa się z wyuczonych cząstek - ten film do skarb (w sensie historycznym i poglądowym :lol:) dla szkolących psy :p Ostatnio zaskoczył mnie Gustlik. Powiedział: "Fryc tu za żarciem sznupał" i to mnie wprawiło w zamyślenie nad słowem "sznup". Ja cały czas sądziłam, ze sznup to po prostu jakiś skrót od sznaucera, a to jest szukacz:crazyeye::evil_lol::mad::p Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 tangerine74 napisał(a): Ostatnio zaskoczył mnie Gustlik. Powiedział: "Fryc tu za żarciem sznupał" i to mnie wprawiło w zamyślenie nad słowem "sznup". Ja cały czas sądziłam, ze sznup to po prostu jakiś skrót od sznaucera, a to jest szukacz:crazyeye::evil_lol::mad::p ha! bo zdaje sie Gustlik to chop ze Slaska byl....a u nas sie nie szuka, nie grzebie ( w sensie np. grzebac w torbie a nie grzebac zwloki:diabloti:) ino sie sznupie:evil_lol: dzien dobry Waszencjo:multi: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jeszcze jest SZNUPTYCHLA ;)...... Waszencjo ...czy ty jeszcze śpisz :hmmmm: Quote
Erhan Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dzieńdoberek :hand: http://img169.imageshack.us/img169/916/dsc0087qx8.jpg Czy to jest królik :???: :megagrin: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Erhan']Dzieńdoberek :hand: http://img169.imageshack.us/img169/916/dsc0087qx8.jpg Czy to jest królik :???: :megagrin: Ja też się nad tym zastanawiałam - tylko myślałam raczej o królicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tangerine74 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jeszcze jest SZNUPTYCHLA ;)..... upsss... :crazyeye: czyli? Quote
Recommended Posts