Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahha Justa - nie nadaje się jakościowo :shake: musiałam rozjaśniać bo robiłam na szybko jak zobaczyłam co Pepa wyprawia i miałam za krótki czas ustawiony :placz:

o co ci chodzi z tym ustawianiem :hmmmm: :roll::roll::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

No i prawie smiechoterapie przegapiłam :cool3:
Na szczęście prawie robi wielka róznicę ;)

Uczesana Pepa :loveu: Ucho niemozliwe :loveu: ale zakręcony ogonek - to jest to :multi: Podziwiam to poświęcenie z odbieganiem i rzucaniem sie na glebę :p Za to uwieczniony usmiech Pepy na pewno Ci to wynagrodził :loveu:

Widać wreszcie, że Lunka bardziej zafutrzona od Gimlasia. Za to łby maja identycznie zarośniete - niemal na okrągło :lol:

Dobranoc :p

Posted

[quote name='LeCoyotte']
Wasi.. wrrroc! .. Waszko super fotaaa:cool1:

:p

[quote name='tangerine74']No i prawie smiechoterapie przegapiłam :cool3:
Na szczęście prawie robi wielka róznicę ;)

no! całe szczęście, że się załapałaś
:lol:

Uczesana Pepa :loveu: Ucho niemozliwe :loveu: ale zakręcony ogonek - to jest to :multi: Podziwiam to poświęcenie z odbieganiem i rzucaniem sie na glebę :p Za to uwieczniony usmiech Pepy na pewno Ci to wynagrodził :loveu:

Pepowy uśmiech bezcenny :loveu::lol:

Widać wreszcie, że Lunka bardziej zafutrzona od Gimlasia. Za to łby maja identycznie zarośniete - niemal na okrągło :lol:

hahha okrągłe łby już niedługo :eviltong:

[quote name='Ka-Vanga']Hahaha no boskie te foty :loveu:, a Pepe robi bombowe miny :evil_lol:.

pepA :eviltong::evil_lol:

[quote name='Alicja']
wpadnij są foty :grins: ...u Mnie też :razz::razz::razz:

byłam i co się dowiedziałam??? ehhhhhh :placz:

Posted

ja też się nie poznaję :roll: w ogóle to bardzo mi się smutno jakoś zrobiło jak zniknął Bolesławek :-( ale jakoś tak czas na zmiany - kurde ale jestem durna to tylko avatar a ja się zaraz popłaczę :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja też się nie poznaję :roll: w ogóle to bardzo mi się smutno jakoś zrobiło jak zniknął Bolesławek :-( ale jakoś tak czas na zmiany - kurde ale jestem durna to tylko avatar a ja się zaraz popłaczę :shock:

Ale nie rozklej się na noc:calus:, bo i ja zacznę płakać:placz: - spój na mój avek - czyż nie przypomina Bolutka?????

Posted

przypomina :loveu: i to takiego po długim spacerku na łąkach :loveu:

nie rozkleję się - tak sobie powspominałam syneczka... ale Ty też się nie rozklejaj :calus:

ide na spacer z pierdzielami i spać :hand:

Posted

malawaszka napisał(a):
przypomina :loveu: i to takiego po długim spacerku na łąkach :loveu:

nie rozkleję się - tak sobie powspominałam syneczka... ale Ty też się nie rozklejaj :calus:

ide na spacer z pierdzielami i spać :hand:

Z "PIERDZIELAMI"?:evil_lol: - czyżby robiły to co Gordon po zmianie karmy???:evil_lol: - sromotnik trucielec:diabloti:

Posted

hahahha durne gęby i puste łby - idealnie dobrana para :lol: obie takie same - zazdrośnice, szczekacze, i szukacze wrogów wszelakich :mad: aż dziw że się nie pozagryzały jeszcze :multi:

aha! no i tym, że mają durne gęby pasują też do mnie :lol: w ten weekend okazało się, że im jestem starsza tym bardziej mam łeb pusty :shock:

Posted

to takie są powiedzenia , że swój do swego ciągnie :evil_lol:
no i pies/y upodabniają się do właściciela :diabloti:

a z tym że czym człowiek starszy tym głupszy też się zgadzam :D

Posted

2650 :p
http://img401.imageshack.us/img401/4669/dsc0169xk2.jpg :lol:
Uwielbiam "pozycję z łapką" :loveu: Ona na 100% świadczy o psim zamysleniu. Sznup w takiej chwili przeznacza dodatkowe 2 albo nawet 4 szare komórki na myslenie (to daje razem nawet 8 komórek nie emocjonujacych się :multi:).

Awatarek wspaniały :multi: (a smuteczek całkiem słuszny:-()

Oglądam ostatnio z zacięciem "4 pancernych i psa" (w poniedziałki i wtorki ok. 17 na TVP2). Po raz pierwszy oglądam ten film i patrze na Szarika z punktu widzenia jego wyszkolenia i "aktorstwa". Wspaniała zabawa - polecam. Co prawda w oczy kł€je od razu założona personalizacja psich zachowań, ale wyszkolony ten pies był wspaniale. No i świetnie widać, że szkolenie bazowało na "sztuczkach", że każde psie zachowanie w filmie składa się z wyuczonych cząstek - ten film do skarb (w sensie historycznym i poglądowym :lol:) dla szkolących psy :p
Ostatnio zaskoczył mnie Gustlik. Powiedział: "Fryc tu za żarciem sznupał" i to mnie wprawiło w zamyślenie nad słowem "sznup". Ja cały czas sądziłam, ze sznup to po prostu jakiś skrót od sznaucera, a to jest szukacz:crazyeye::evil_lol::mad::p

Posted

tangerine74 napisał(a):

Ostatnio zaskoczył mnie Gustlik. Powiedział: "Fryc tu za żarciem sznupał" i to mnie wprawiło w zamyślenie nad słowem "sznup". Ja cały czas sądziłam, ze sznup to po prostu jakiś skrót od sznaucera, a to jest szukacz:crazyeye::evil_lol::mad::p

ha! bo zdaje sie Gustlik to chop ze Slaska byl....a u nas sie nie szuka, nie grzebie ( w sensie np. grzebac w torbie a nie grzebac zwloki:diabloti:) ino sie sznupie:evil_lol:
dzien dobry Waszencjo:multi: