Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']Weszko. Jestem. Żebyś sobie nie myślała.
Idź kupić bilet na pociąg :diabloti:

lece juz teraz natychmiast :p

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wpadłam pomilczeć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

waszeczko .....masz priw;)

[quote name='Vectra']Weszka ćwicze milczenie :loveu: od 3 minut nie wydobyłam z siebie ani jednego słowa :diabloti:

[quote name='AlKil']ja normalnie milczę jak głaz...

sie uwzięły wszystkie :mad: a milczcie se ile wlezie aż Wam czachy zaczną dymić i eksplodują :diabloti: czyli już niebawem jak tak będziecie te słowotoki dusić w sobie :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jejciu , zabierzcie mi Weszke z gie :diabloti: odpisac nie moge tak stuka :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kogo:diabloti:

Cześć Waszkomła....;)

Posted

malawaszka napisał(a):
jestem jestem... zarobiona :placz: załamka mam już dość, a końca nie widać :placz:i w dodatku ta cholerna alergia mnie męczy :angryy:

i przestańcie już z tą małą niufką bo ja nie dam rady teraz :-(i serce mi się kraje :-(:placz:

Oj co Ty mówisz, zawsze jest dobry czas na posiadanie nowego psa :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']no ale w zasadzie to po co mi ten bilet jak Maga obiecała, że po mnie przyjedzie :diabloti: :evil_lol:

tak. Na peron. A na ten peron możesz się dostać jak chcesz. Może te dwie, co też się wybierają, przemycą cię w swojej torbie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']tak. Na peron. A na ten peron możesz się dostać jak chcesz. Może te dwie, co też się wybierają, przemycą cię w swojej torbie? :evil_lol:

a dw dąbrowie tyż mam peron :p 1 maja będe na nim na Ciebie czekać Madziunieńko :loveu:

Doginko maleństwo cuuudnneeeee :loveu::loveu::loveu:

Klockowa - ja tam pamiętam - to tylko niektórym od terapii znikają całe tygodnie :evil_lol:

Posted

cześć Monisiu

widzę ze Cię dziewczyny przemianowały na weszkę ;)

bombowa fota :loveu:

Boćkowe fotki też mi sie podobują, tym bardziej że w tym roku jeszcze takowego nie uswiadczyłam.. a mam cheć mu fotę w locie strzelić :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a dw dąbrowie tyż mam peron :p 1 maja będe na nim na Ciebie czekać Madziunieńko :loveu::crazyeye:o masz to w końcu z kim jedziesz z Nami czy z Magą .....i pociągiem czy bolidem ...po torach:eviltong:

Klockowa - ja tam pamiętam - to tylko niektórym od terapii znikają całe tygodnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś zadziora .....to pewnie już za to przyszłe milczenie pod przymusem:eviltong:

A tak wogóle to cześć Weszko:evil_lol:

Posted

Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
Masz juz jeden roczek więcej...

Kochana Oliwko!!!!

Życzę Ci rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe,
piaskowe fortece. I poziomek w leśnych kotlinach,
drzew, na które dobrze się wspinać...

Posted

Bardzo dziękuję w imieniu Oliwkowej :loveu: stawiam :drinking: oczywiście ;) bezalkoholowy

a ponieważ dziś również mijają 3 miesiące od odejścia mojego kochanego Bolesławka chciałam Wam pokazać jakim był cudownym psim dziadziusiem i jak cudnie opiekował się w sylwestra jednym ze szczeniaczków które wtedy były u mnie :loveu::loveu::loveu:

Bolusiu zawsze będę Cię kochać!!!