Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dżambi a Ty nie chcesz olbrzymki?????? roczna Reszka - przeboska mega, nówka sztuka, jak to orzeczytałam niedawno - rodowita :errr:

a siostra moja sama sie zapsiła i ja nie mam z tym nic wspólnego :grins:

Edited by malawaszka
Posted

Margi napisał(a):
To aż się boję zapytać w którą sobotę czy niedzielę będę mogła wpaść ?

Jak najbardziej, w każdą (zwłaszcza niedzielę, bo w soboty zawsze przyjeżdża nowy domek dla jednego z chłopaków, a dla Ciebie chciałabym mieć więcej czasu i go nie dzielić z innymi).

Posted

marako napisał(a):
Jak najbardziej, w każdą (zwłaszcza niedzielę, bo w soboty zawsze przyjeżdża nowy domek dla jednego z chłopaków, a dla Ciebie chciałabym mieć więcej czasu i go nie dzielić z innymi).

Najchętniej przyjechałabym w nastepną niedzielę czyli 26.01.,bo w tą sobotę będę przerabiać kuchnię i pewnie w niedzielę sprzątać.

Posted

Margi napisał(a):
Najchętniej przyjechałabym w nastepną niedzielę czyli 26.01.,bo w tą sobotę będę przerabiać kuchnię i pewnie w niedzielę sprzątać.

Super. Akurat skończą 4 tygodnie, więc będą już biegać i bawić się. Obserwowanie ich jest wtedy zajęciem lepszym od każdego innego!

Teraz głównie śpią, no i od czasu do czasu jedzą robiąc przy tym straszny dym, jazgot i wolnoamerykankę w wypychaniu konkurencji od sutka - każda metoda jest dobra, a najlepiej opanowali zakładanie dźwigni. Zazdroszczę tym, którzy mają 5-6 szczeniąt - moje będą niestety potworami zaprawionymi w bojach, a nie słodkimi ciapami.

Posted

Piękna ta latawica, a najcudniejszy to ten jej nochal wielgachny! Oj będą w niej zakochani nowi Państwo, nic tylko patrzeć na nią i patrzeć, taka śliczna dziewczyna.

A i Bryza dzięki treningom z Reszką wygląda młodziej niż kiedykolwiek.

Posted

marako napisał(a):

A i Bryza dzięki treningom z Reszką wygląda młodziej niż kiedykolwiek.

ee a mnie się wydaje, że nie... że gorzej, ale może to dlatego, że przy takiej młódce pięknej to Bryzusia wybada... blado :( no i Reszka ją męczy - nie zwlekam i jak najszybciej muszę ją wyprawić do DS bo jak się rozbryka to dokucza nie tylko mnie, ale też Bryzusi i kradnie jej wszystko - taki łobuz straszny - przepiękna i przekochana jest, tuli się bosko, ale taki z niej młodziak uparciuch :D

Posted

malawaszka napisał(a):
no i co robi piesek jak ma taką brodę? tuuuliiii sięęęę :lol: do spodni, do kurtki - ciuchy mam takie brudne, że koniec świata :lol:

Uroczo:loveu:

Posted

AnkaG napisał(a):
No na niektórych fotach Bryzia wygląda na wkurzoną. :)

no bo ją Reszka denerwowała już tym obskakiwaniem i zakończyłam sesję i poszłyśmy dalej bo jak idziemy to tak nie zaczepia