Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja ino podzielilam sie ze i moje ganiaja na lakach nic innego nie mialam na mysli, po tamtej reprymendzie hihihi

alez fajowe spotkanie
jakie szalone te baby w pizamkach hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']ja ino podzielilam sie ze i moje ganiaja na lakach nic innego nie mialam na mysli, po tamtej reprymendzie hihihi

NO! :lol:

[quote name='wilczy zew']Murzyn to była schronowa adopcja bez umowy

schronowa, ale miałam namiary na Ciebie i mogłam dzwonić :diabloti: nie musiałam, bo sama pisałaś do mnie :D

Posted

[quote name='malawaszka']schronowa, ale miałam namiary na Ciebie i mogłam dzwonić :diabloti: nie musiałam, bo sama pisałaś do mnie :D

jak to człek nawet nie wie jak i kiedy wpadnie w sidła tak wszyscy przeżywali tę działkę,że napisałam

Posted

[quote name='zerduszko']Jak zawsze :lol: Mam konkretne wymagania w stosunku do psa, więc z dogo psa nie dostanę :diabloti:

co to znaczy "z dogo?"

leniwce, darmozjady, nieroby - sukinkoty
biedny głodzony kotek taaaki jest słaby

wszyscy pod tą samą pachę się pchają :evil_lol:

tadaaammm :multi::loveu:

Posted

[quote name='wilczy zew']
jak one synchronicznie śpią;Tola kota wpuściła do swego legowiska

nie :lol: kot był tam pierwszy, a Tola przeszedłszy po kocie położyła się w drugim kąciku :lol:

Posted

a moj bialy kocur wlasnie udziabal Done w nochala chyba chcial sie bawic i Dona pewnie tyz ale po takim poczatku szybko zrezygnowala a ja oczywiscie zdjecia nie zrobilam hihihi
kot jak Dona se poszla od niego patrzyl taki zdziwiony i rozczarowany za nia hihihi

Posted

[quote name='malawaszka']aaa taką mam pulchną kolezankę i zgodziła się popozować :diabloti:

i włosy obcieła??? czy ja mam zwidy :hmmmm:

[quote name='malawaszka']a pewnie, że cudowne, ale na pewno nie masz takich jak TE :lol: to są kalosze z przeszłością - mają już co najmniej z 10 lat :mdleje: teraz takich już nie robią :D

mam takie same ... jeszcze bardziej niebieskie :diabloti:

[quote name='wilczy zew']a później będziesz do mnie wydzwaniać 2razy dziennie i pytać o piesa

nooo i to jest ryzyko....

a tak chciałam zapytać, Jaroslav to na tym zdjęciu się zasłania, czy to juz normalna jego poza w sensie "mam dość" "ile jeszcze " czy cuś.... :grins:

Posted

[quote name='Tekla64']a moj bialy kocur wlasnie udziabal Done w nochala chyba chcial sie bawic i Dona pewnie tyz ale po takim poczatku szybko zrezygnowala a ja oczywiscie zdjecia nie zrobilam hihihi
kot jak Dona se poszla od niego patrzyl taki zdziwiony i rozczarowany za nia hihihi

:lol:

[quote name='zerduszko']Ha... ha... ha... od cioteczków z dogomani :P

to nie wiem czy się zaliczam, ale jeśli tak to bzdury piszesz bo ode mnie byś dostała - ino nie chcesz :niewiem: i jak tu takiej dogodzić????

[quote name='jambi']i włosy obcieła??? czy ja mam zwidy :hmmmm:

no.. już dawno ta kolezanka obcięła włosy i już zdążyły odrosnąć tak, że wyglądają jak idź stąd :shock:

mam takie same ... jeszcze bardziej niebieskie :diabloti:

BARDZIEJ niebieskie niż moje zielone??? :lol:

a tak chciałam zapytać, Jaroslav to na tym zdjęciu się zasłania, czy to juz normalna jego poza w sensie "mam dość" "ile jeszcze " czy cuś.... :grins:

tylko się zasłania :D

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie wiem czy się zaliczam, ale jeśli tak to bzdury piszesz bo ode mnie byś dostała - ino nie chcesz :niewiem: i jak tu takiej dogodzić????

Kiedy właśnie o to chodzi, że ja mam konkretne wymagania co do psa :razz:

Dobra, już Cię nie denerwuję :eviltong:

Posted

no już mnie lepiej nie denerwuj :lol:

psy stróżujące

i kot stróżujący

kot wredniak, którego lada dzień wypatroszę! od kilku dni rano zanim wstaniemy łazi po domu i robi wszystko żebym wstała! dokuczacz podły!

Posted

Hi,hi, niezłe spotkanko na szczycie.

Zerduszko a jakie to masz wymagania względem psa ?

Wilczy jak Cię nie stać na dwa olbrzymy to sobie weź jednego na tymczas :)

Posted

WATACHA napisał(a):
Zerduszko a jakie to masz wymagania względem psa ?

Żeby łysy był przede wszystkim :diabloti: Kluska jest zarosła i mnie szlag trafia :angryy: Ale spoko, juz pracuję nad tym i niedługo będą o wiele śmieszniejsze foty niż Tazzowe po zeszłorocznych podstrzyżynach :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Żeby łysy był przede wszystkim :diabloti: Kluska jest zarosła i mnie szlag trafia :angryy: Ale spoko, juz pracuję nad tym i niedługo będą o wiele śmieszniejsze foty niż Tazzowe po zeszłorocznych podstrzyżynach :diabloti:

Chiński grzywacz Ci się marzy?Coś ktoś jakiś czas temu wspominał, że jest jakiś do adopcji?Poszukać ;)?