dara9 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Zaglądam do dziewczynek rano :) widzę, że ruch się tu mały zrobił - i dobrze :) Quote
Angel Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Angel']już pisze: P&M to dwupak, który czeka na dom 6 lat w Obornickim Schronisku. Peggi-szorstkowłosa sunia (ok 6 lat) i Meggi biała w rude łatki (7 lat). Obie sunie są wysterylizowane i bardzo do siebie przywiązane. Kiedyś ktos zostawił je w lesie przywiązane do drzewa-od tej pory nie miały szczęścia i czekają w schronisku na "swojego człowieka". Sunie są bardzo uczuciowe ale nie nadają się raczej do domu z małymi dziećmi bo mogły by je przewrócić z radości-wyrażają swoją radość skacząc na kogos i dają buziaki. Do obcych podchodzą z dystansem-przywiązały się do mnie i napewno do człowieka z którym by zamieszkały po krótkim czasie także by się przywiązały. Na jedno zawołanie czekają przy przedsionku a gdy tylko je wypuszcze biegają szczęśliwe i skakają po mnie. Uwielbiają się gonić w kółko-jedna zaczepia drugą :) iii to co jeszcze bardzo lubią to pluskanie w wodzie :) Sa bardzo posłuszne-przybiegają na zawołanie, a praktycznie nie odstępuja człowieka do którego się przywiązały na krok, gdy stracą mnie z oczu to bardzo się niepokoja-Meggi udało mi się nauczyć siad, daj łape i lezeć :) Peggi nie bardzo ma się do nauki hehehe. Peggi jest troche zaczepna w inne psy-tzn. na spacerach nekiedy poszczeka ale nie żeby z agresji tylko pokazuje że jest odważna :) Sunie niekiedy w zabawie moga chwycić ząbkami za rękaw ale gdy tylko powie się puść to odrazu tak postępuja. Peggi nieraz z nudy lubi sobie kopać dołki w których potem się kladzie. Niekiedy lubi sie trzymac na uboczu i poprostu śpi ale bardzo czujnie bo gdy gdzies odchodze to nagle wstaje i rusza za mna. [B] cos jeszcze dopisać ? nie wiem jakieś pytania szczególne ?[/B] :)[/QUOTE] caromino tutaj ten tekst o który prosiłaś, tylko powiedz mi jeszcze czy coś dodać ? Quote
Angel Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 zapraszam na nowy bazarek dla dziewczyn :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195308-sukienki-spódniczki-dla-dziewczynek-(146-cm)-i-dla-pań!-do-10.11-na-P-amp-M-!!?p=15620148#post15620148"]http://www.dogomania.pl/threads/195308-sukienki-spódniczki-dla-dziewczynek-(146-cm)-i-dla-pań!-do-10.11-na-P-amp-M-!!?p=15620148#post15620148[/URL] Quote
dara9 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 zaglądam na bazarek i przy okazji podnoszę niunie :) Quote
danka4u1 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Witajcie, nie było mnie od wczoraj.:shake:..nie miam netu :mad::mad:..teraz nadbrabiam zaległości i czytam.:multi: Quote
caromina Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Sunie maja ogłoszenie zrobione, niestety nie wyszliśmy wczoraj ze strony testowej jak zamierzaliśmy. Dobra to lece do roboty Quote
danka4u1 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [COLOR=red][B]Wielkie dzięki ,caromina za pracę nad ogłaszaniem dwupaku.[/B][/COLOR]:loveu::loveu: Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Odwiedzam dziewczynki rano :) a właściwie kobietki ;):loveu: Quote
danka4u1 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 :multi:A ja dziewczynki- kobietki witam popołudmiem:multi: i[COLOR=red] [B]Was ciotki też:multi::loveu::multi:[/B][/COLOR] Quote
danka4u1 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Shania']ja witam podwieczorkowo:)[/QUOTE] Hopaj ciotka, hopaj, ale obiadowo, bo u mnie jeszcze nie było obiadu... Quote
Shania Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 u mnie też nie...w robocie siedzę dopiero wieczorem będzie u mnie objadowo..heh Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A u mnie już po obiedzie ;) TŻ nawet już po podwieczorku, ale dla mnie nie zostało:mad: Dziewczyny i co to z Wami będzie? Chyba musicie podskoczyć do góry by ktoś Was wypatrzył:razz: Quote
danka4u1 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='dara9']Dziewczyny i co to z Wami będzie? Chyba musicie podskoczyć do góry by ktoś Was wypatrzył:razz:[/QUOTE] Najlepiej podskakuje się z ogłoszeniami na plecach :evil_lol: :multi: :evil_lol: ciotka, wyzdrowiałaś??? Quote
Halinka3 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 czy dalej nie ma chętnych na te sunie ? szkoda ich choć widac że są przyzwyczajone w schronie ,ale dom to dom ,ech życie Quote
danka4u1 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Witaj nowa cioteczko i bywaj u naszego dwupaku. M&P musiały biedne przyzwyczaić się do schronowej rzeczywistości- jedynej prawie jaką znają- ale czas leci, psiaki nie będa młodsze i zdrowsze w tych warunkach, a tu jeszcze zima za pasem...strach pomyśleć. Quote
Angel Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 niedługo będe miała rozliczony bazarek :) może starczy na ogłoszenie w gazeci :loveu: Quote
Recommended Posts