piove Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Piekne zdjecia:( Zachwyca ten psiak. Az zaluje, ze nie mam miejsca na kolejnego zwierzaka:( Quote
margaret Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Olena84']Doszła wpłata od pani W. Handerek dla Meggi - 100zł - zakładam, że to ta pani, co ją miała adoptować. [/QUOTE] tak to jest ta pani co miała adoptować Meggi i kupiła maltańczyka :) fajnie że raportujesz, pomimo wszystko podziękuję pani za ten wkład, bo lepiej mieć 100 zł niż nie mieć :) hehe pomyślałam sobie że jakby Dwupakowi przyszedł finansowy kryzys to wtedy zwrócę się do Pani bazując na jej miłości do Meggi, którą deklaruje mimo wycofania się z adopcji, jak dla psów mogę być manipulantką :evil_lol: Quote
margaret Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Szyna13222']jejku jak ona rzeczywiscie wyładniała :) Podaje linka do allegro [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1975337842[/url] Wyszło 73 grosze więc sie zdziwiłam bo pisał ktoś że podrożało i myślałam że więcej wyjdzie. Wiem że piękne nie jest więc nie bijcie:lol: ale dopiero sie ucze:lol: Więc jakieś sugestie chętnie przyjme jeśli coś zmienić bo chyba sie da, tak? I jeszcze jak to wygląda z zapłaceniem za allegro, może mi ktoś napisać jak to sie opłaca ? bo jeszcze tego nie rozgryzłam[/QUOTE] mi się podoba bardzo! i wielkie wielkie dzięki cioteczko! Meggi długo czekała na allegro bo choć dostała stos kilkudziesięciu ogłoszeń od mojej znajomej Kasi to allegro nie miała, i ma, chyba drugi raz - trzymajcie kciuki by szczęśliwie dotarło do TEGO człowieka ULKA i MALAWASZKA - serdecznie dziękuję za sesję zdjęciową, jestem zauroczona po czubki kokardek:) i tak sobie pomyślałam że to w większości są świetne zdjecia na nowy rzut ogłoszeń bo nie dość że Meggi zrobiła się "laska" właściwych gabarytów i pięknie jej z tym, naprawdę wyładniała to jeszcze te fotki przecudnie pokazują ją w relacji z człowiekiem, jej oddanie, wpatrzenie w człowieka, niesamowite są, pokazałam kilku osobom przed chwilką i odbył się niemal zbiorowy płacz wzruszenia niestety znajomi albo zapsieni albo non stop w podróżach :( ale Meggi w końcu dotrze do tego do kogo ma dotrzeć i kto ma możliwość Quote
Olena84 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Margaret a może pomanipulujesz jeszcze pare innych osob;) Quote
ULKA12 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Osoba, która zaadoptuje Megan będzie miała wspaniałą towarzyszkę, zapatrzoną w niego, oddaną. Dla Megan nie liczą sie inne psy liczy się człowiek, smutne jest to, że pomimo takiego charakteru jeszcze nie znalazła swojego domu. To po prostu pies idealny. Quote
mestudio Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Szyna13222']jejku jak ona rzeczywiscie wyładniała :) Podaje linka do allegro [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1975337842[/url] Wyszło 73 grosze więc sie zdziwiłam bo pisał ktoś że podrożało i myślałam że więcej wyjdzie. Wiem że piękne nie jest więc nie bijcie:lol: ale dopiero sie ucze:lol: Więc jakieś sugestie chętnie przyjme jeśli coś zmienić bo chyba sie da, tak? I jeszcze jak to wygląda z zapłaceniem za allegro, może mi ktoś napisać jak to sie opłaca ? bo jeszcze tego nie rozgryzłam[/QUOTE] Allegro kosztuje 0,73 gr??? Bo tak zrozumiałam. Allegro wyróżnione, pogrubione i podświetlone aby było zawsze dobrze widoczne kosztuje w tej chwili 25 zł. Na koniec miesiąca allegro przysyła maila z rozliczeniem płatności. Quote
Szyna13222 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='mestudio']Allegro kosztuje 0,73 gr??? Bo tak zrozumiałam. Allegro wyróżnione, pogrubione i podświetlone aby było zawsze dobrze widoczne kosztuje w tej chwili 25 zł. Na koniec miesiąca allegro przysyła maila z rozliczeniem płatności.[/QUOTE] Tak. No właśnie zrobiłam takie zwykłe bez żadnych wyróżnień bo to drożej wychodzi i nie wiedziałam czy robić czy nie.... Quote
mestudio Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Szyna13222']Tak. No właśnie zrobiłam takie zwykłe bez żadnych wyróżnień bo to drożej wychodzi i nie wiedziałam czy robić czy nie....[/QUOTE] Zobaczysz jaka będzie ilość odwiedzin i wtedy ocenisz na końcu. Generalnie to dziewczyny prowadzące wątek powinny dokładnie powiedzieć czego chcą aby ten czas nie poszedł na marne. Quote
danka4u1 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jestem znowu i trafiłam na piękne zdjęcia Meggi. :loveu:[B]Dziękujemy Ulka i Malawaszka za sesję[/B] [B]zdjęciową:loveu:.[/B] Meggi jest zakochana w Uli. Może trzeba zmanipulować Ulę???;) [B]:loveu:Szyna, allegro bardzo mi się podoba. Wielkie dzięki[/B].:loveu:Szkoda, że wcześniej nie uzgodniłysmy, jakie ma być, ale ma rację mestudio, ze można powtórzyć znowu i wtedy dodać pogrubione, podswietlone i jakie tam jeszcze może być. Chyba, że Meggi będzie już do tej pory u siebie w domu...:multi:.takie nasze pobozne zyczenia. Moze Mikołaj przyniesie psicy domek...:lol: Quote
margaret Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 witajcie w nowym tygodniu oleno ja już nie wiem kogo mam manipulować :) chyba już wszyscy moi znajomi znają DWupakowe suczki, nawet sie mnie dopytują sami z siebie "i co u nich?" :) ale wziąć nie wezmą w końcu ktos się znajdzie chyba co? Quote
danka4u1 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Olena84']Czyli manipulacja za slaba:([/QUOTE] Ola nocna porą!!!:shake: :multi: Nasz nieoceniony skarbnik pewnie działa i ksieguje nowe wpłaty. Czekamy na dom dla dwupaku. Jaka jest oglądalność Allegra? Moi znajomi dawno uciekają na mój widok :evil_lol:, bo nikomu spośród nich nie rozszerzył się metraż ani nie przybyło warunków do zabrania kolejnego psiaka......mimo to molestuję nadal. I nic.. Quote
Olena84 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Moi juz ze mną nie gadają nawet... Quote
danka4u1 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Olena84']Moi juz ze mną nie gadają nawet...[/QUOTE] A szef..??? Podobno lubił pieski:evil_lol::evil_lol: Quote
Olena84 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Szef gada o tym w jakiej grupie jest Polska na Euro i tak znosimy siebie nawzajem;) Quote
danka4u1 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Olena84']...... [B]i tak znosimy siebie nawzaj[/B]em;)[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak dobrze płaci, udaj, że słuchasz, co mówi :evil_lol:..i tak pewnie wydasz pieniądze na psy ;) Juz ja Cię znam:loveu: Quote
Olena84 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Przecież ja go zagaduje! Ale i on mnie pytał o pieski ostatnio! Nie moge narzekac, wpychalam mu Ruda, ale nie chcial psa:(, to Meggi juz sie zuplenie nie zmiasci jak upchniecie:( Quote
marysia55 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja również zaglądam z ciekawością do 'dwupaku' po dłuższej przerwie :) Miałam nadzieję, że Meggi ten 'krótkowłosy bernardyn w typie labradora':eviltong::diabloti: juz grzeje dupsko w domu. Quote
danka4u1 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Meggi jest wierna aż do bólu i postanowiła grzać pupę u Uli. Dlaczego nie? Jak kocha swoja Ulę, zaden inny dom nie może być dobry...Podejrzwam, ze miłość jest wzajemna :loveu: :multi: :loveu: [URL="http://smajliki.ru/smilie-1121548359.html"][IMG]http://s18.rimg.info/e7878b61e9ecb413fae91d5a11f0150e.gif[/IMG][/URL]Uwaga!!! Do Dwupaku jedzie Milołaj!!! Może domki wiezie...??? Quote
Olena84 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [B][COLOR=red]Potwierdzam wpłatę Cioci winter7 - 40zł[/COLOR][/B] Quote
margaret Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Mikołaju Mikołaju, heh, w tel. cisza, w mailu też, niech sie ten Mikołaj wykaże wreszcie Quote
Diora Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Fotki super :) Megi bardzo ładnie schudła. margaret, przyślij mi proszę raz jeszcze nr konta, bo teraz wpłacamy deklaracje do Ciebie, tak? Quote
Olena84 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Diora']margaret, przyślij mi proszę raz jeszcze nr konta, bo teraz wpłacamy deklaracje do Ciebie, tak?[/QUOTE] Do mnie;p, juz wysylam Quote
Recommended Posts