Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia_K jest z Dogo. W sierpniu została mamą i od tej pory nie było jej na Dogo.Zawsze prosiła, żeby jej przypominać o wpłatach. Mam nadzieję, że wróci na Dogo..
Co do Goldenka- nie wiem.
Hani przekażę nowe dane do wpłat.
[COLOR=blue]Znalazłam naszego zagubionego Goldenka i posłałam dane do przelewów.[/COLOR]

Posted

[quote name='danka4u1'][B]I żeby jeszcze Dwupak[/B], albo chociaż jego połowa znalazł dobry dom...[/QUOTE] Witam Danusiu:loveu:... powsinogo :eviltong:
ja mam cicha nadzieję, że Dwupak znajdzie dom razem lub równocześnie:lol::lol:

Posted

mam dziś za sobą rozmowę w sprawie adopcji Meggi, sprawa zapowiada się dość obiecująco,
choć nie jest jeszcze pewna
na razie więcej nie napiszę ale trzymajcie kciuki - to był pierwszy i jedyny jak dotąd telefon dotyczący Meggi, więc pierwsze koty za płoty :)

ULKA - nie mogę się do Ciebie dodzwonić a bardzo potrzebuję!! odezwij się do mnie proszę -pilnie , mój tel. 603-646-436

Posted

[quote name='margaret'][B][COLOR=red]ULKA - nie mogę się do Ciebie dodzwonić a bardzo potrzebuję!! odezwij się do mnie proszę -pilnie , mój tel. 603-646-436[/COLOR][/B][/QUOTE]
Ula, daj głos!!!
Nie kojarzę nikogo z Bielska Białej do wizyty. Przekopałam całe Dogo i swoją pamięć, ale nic to nie dało. Napisałam do Agnieszki103, która jest od początku na wątku i mieszka w pobliżu- względnie w pobliżu- moze ona cos pomoże w wyszukaniu odpowiedniej osoby.
[B][COLOR=red]Nadal poszukuję osoby z Bielska Białej do wizyty przedadopcyjnej. Ciotki, pomóżcie:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

Tu są Osoby z Bielska-Białej:
[URL="http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1320526763-37de87fc23239d0426cd77f859d7d958167ec99e&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=bielsko-bia%C5%82a&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order="]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1320526763-37de87fc23239d0426cd77f859d7d958167ec99e&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=bielsko-bia%C5%82a&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=[/URL]

I jeszcze tu zajrzyjcie:
[url]http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15&region=12[/url]

Posted

tak właśnie weszłam by napisać że z ULKĄ dogadane mam
wysyłam Pani maila, spodziewam sie jutro telefonu, bo Pani juz chyba 3krotnie dziś ze mną rozmawiała
ja mam też kilka podpowiedzi odnośnie "wizytowniczki PA" z BB, zaraz wezmę się za pisanie
Danko może sprawdź wyszukaj powyższe linki od jola-li, jeśli wyklikasz kilka osób wyślij zapytanie czy w razie czego byłyby chętne odbyć wizytę PA w Bielsku
w dniach:
pon- wtorek do południa
od środy do poniedziałku kolejnego w wybranej porze

a ja napiszę do tych osób do których zdobyłam namiar dzisiaj

a swoją drogą to Meggi to niezwykle adopcyjny pies w sensie taki nie mający przeciwskazań - nawet koty dobrze toleruje :) pies-anioł :)

Posted

Wypisałam trochę próśb o wizytę, ale większość nicków od dawna nie była aktywna. Szperam dalej i trzymam kciuki.
Margaret, jak tak nadal będziesz hiperaktywna, to do rana Meggi będzie w DS :evil_lol:

Posted

bo dziś jest naprawdę dobry dzień i tak ma byc dalej, dzień samych dobrych wiadomości
jestem więc podbudowana dobrą energią

dostałam info, że na dogomanii z samej Bielska Białej są : togaa i _bubu_ - do nich pisałaś Danko czy ja mam skrobnąć?

Posted

ok dzięki to ja mam jeszcze jeden telefoniczny namiar ale to może rano :) co Danka? wychodzę z założenia , że jednak większośc ludzi o tej porze śpi albo się świetnie bawi weekendowo :)

Posted

aha, jeste jeszcze atek schroniska w BB gdzie podobno są aktywni wolontariusze: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200956-SCHRONISKO-W-BIELSKU-BIAŁEJ-psy-i-koty-czekają-na-nowe-domy[/URL]

Posted

Rzeczywiście masz dziś super dzień:multi::multi:Napisz, kogo wybierasz z użytkowników tego wątku, żebyśmy się nie dublowały, a ja powysyłam do pozostałych. Zaraz idę w objęcia Morfeusza, bo jutro o świcie ...wycieczka ze szkółki..