Olena84 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Wysylam konto do tych ,ktorym wczoraj nie zdazylam, tylko nie moge znalezc w wyszukiwarce Goldenka, czemu? Noi czy Madzia K tez jest z dogomanii? Quote
danka4u1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Madzia_K jest z Dogo. W sierpniu została mamą i od tej pory nie było jej na Dogo.Zawsze prosiła, żeby jej przypominać o wpłatach. Mam nadzieję, że wróci na Dogo.. Co do Goldenka- nie wiem. Hani przekażę nowe dane do wpłat. [COLOR=blue]Znalazłam naszego zagubionego Goldenka i posłałam dane do przelewów.[/COLOR] Quote
marysia55 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='danka4u1'][B]I żeby jeszcze Dwupak[/B], albo chociaż jego połowa znalazł dobry dom...[/QUOTE] Witam Danusiu:loveu:... powsinogo :eviltong: ja mam cicha nadzieję, że Dwupak znajdzie dom razem lub równocześnie:lol::lol: Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 mam dziś za sobą rozmowę w sprawie adopcji Meggi, sprawa zapowiada się dość obiecująco, choć nie jest jeszcze pewna na razie więcej nie napiszę ale trzymajcie kciuki - to był pierwszy i jedyny jak dotąd telefon dotyczący Meggi, więc pierwsze koty za płoty :) ULKA - nie mogę się do Ciebie dodzwonić a bardzo potrzebuję!! odezwij się do mnie proszę -pilnie , mój tel. 603-646-436 Quote
danka4u1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='margaret'][B][COLOR=red]ULKA - nie mogę się do Ciebie dodzwonić a bardzo potrzebuję!! odezwij się do mnie proszę -pilnie , mój tel. 603-646-436[/COLOR][/B][/QUOTE] Ula, daj głos!!! Nie kojarzę nikogo z Bielska Białej do wizyty. Przekopałam całe Dogo i swoją pamięć, ale nic to nie dało. Napisałam do Agnieszki103, która jest od początku na wątku i mieszka w pobliżu- względnie w pobliżu- moze ona cos pomoże w wyszukaniu odpowiedniej osoby. [B][COLOR=red]Nadal poszukuję osoby z Bielska Białej do wizyty przedadopcyjnej. Ciotki, pomóżcie:loveu:[/COLOR][/B] Quote
jola_li Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Tu są Osoby z Bielska-Białej: [URL="http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1320526763-37de87fc23239d0426cd77f859d7d958167ec99e&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=bielsko-bia%C5%82a&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order="]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1320526763-37de87fc23239d0426cd77f859d7d958167ec99e&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=bielsko-bia%C5%82a&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=[/URL] I jeszcze tu zajrzyjcie: [url]http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=12[/url] Quote
danka4u1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dzięki Jolu. Margaret, daj znać, co robimy dalej. Jutro mnie nie ma prawie cały dzień. Dziś jeszcze mogę trochę poklikać. Quote
ULKA12 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Myśmy już z Margaret rozmawiały, informacji udzieliłam :-). Teraz trzeba tylko kogoś do wizyty znaleźć. Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 tak właśnie weszłam by napisać że z ULKĄ dogadane mam wysyłam Pani maila, spodziewam sie jutro telefonu, bo Pani juz chyba 3krotnie dziś ze mną rozmawiała ja mam też kilka podpowiedzi odnośnie "wizytowniczki PA" z BB, zaraz wezmę się za pisanie Danko może sprawdź wyszukaj powyższe linki od jola-li, jeśli wyklikasz kilka osób wyślij zapytanie czy w razie czego byłyby chętne odbyć wizytę PA w Bielsku w dniach: pon- wtorek do południa od środy do poniedziałku kolejnego w wybranej porze a ja napiszę do tych osób do których zdobyłam namiar dzisiaj a swoją drogą to Meggi to niezwykle adopcyjny pies w sensie taki nie mający przeciwskazań - nawet koty dobrze toleruje :) pies-anioł :) Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 aha, ja mam wzór umowy adopcyjnej, więc jakby ktoś poszedł na PA to niech nie pokazuej swoich wzorów umowy, bo ja Pani wysyłam mailem Quote
danka4u1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Szukam i piszę prośbę o wizytę. Operatywna kobieta z Ciebie, margaret. Co by to biedne ,stare psisko Meggi zrobiło bez takiej cioteczki..??? Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 dostałam wiatru w żagle :) ale to też dzięki dzisiejszym rozmowom telefonicznym z Tobą danko :) Quote
danka4u1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To dzwoń, jak Ci będzie potrzebny wietrzny - :evil_lol:wieczny??? :evil_lol:- napęd :multi::multi: Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 wysmarowałam przedługiego maila do Pani ze sporą galerią zdjęć, trzymacie kciuki? proszę mocno trzymajcie! Quote
danka4u1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Wypisałam trochę próśb o wizytę, ale większość nicków od dawna nie była aktywna. Szperam dalej i trzymam kciuki. Margaret, jak tak nadal będziesz hiperaktywna, to do rana Meggi będzie w DS :evil_lol: Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 bo dziś jest naprawdę dobry dzień i tak ma byc dalej, dzień samych dobrych wiadomości jestem więc podbudowana dobrą energią dostałam info, że na dogomanii z samej Bielska Białej są : togaa i _bubu_ - do nich pisałaś Danko czy ja mam skrobnąć? Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ok dzięki to ja mam jeszcze jeden telefoniczny namiar ale to może rano :) co Danka? wychodzę z założenia , że jednak większośc ludzi o tej porze śpi albo się świetnie bawi weekendowo :) Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 aha, jeste jeszcze atek schroniska w BB gdzie podobno są aktywni wolontariusze: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200956-SCHRONISKO-W-BIELSKU-BIAŁEJ-psy-i-koty-czekają-na-nowe-domy[/URL] Quote
danka4u1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Rzeczywiście masz dziś super dzień:multi::multi:Napisz, kogo wybierasz z użytkowników tego wątku, żebyśmy się nie dublowały, a ja powysyłam do pozostałych. Zaraz idę w objęcia Morfeusza, bo jutro o świcie ...wycieczka ze szkółki.. Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 piszę do: vilena aganiechaa togaa Figanna Lili8522 bubu nie wiem czy jeszcze kogoś z BB tam wyszpurasz bo niektórzy to goście :) ale jak cos pisz Quote
margaret Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 aha, toga i bubu juz napisałaś więc nie powtarzam się Quote
ULKA12 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Trzymam kciuki i jednocześnie informuję, że pieniążki za pobyt P&M dotarły, dziękuję :-) Quote
Recommended Posts