Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwupaczku wybacz:Czy znacie jakies cioteczki z Gdanska,ktore sa wolontariuszkami w tamtejszym schronisku?
Wlasnie wrocilam ze szkoly i rece mi opadly:(Kolezance umarl tata...mama w rozsypce i kolezanka przywiozla ja do Niemiec na pare miesiecy.Mieli psine,ktora oddali po 11 latach do schronu.....:(

Posted

[quote name='Kocurek']Dwupaczku wybacz:Czy znacie jakies cioteczki z Gdanska,ktore sa wolontariuszkami w tamtejszym schronisku?
Wlasnie wrocilam ze szkoly i rece mi opadly:(Kolezance umarl tata...mama w rozsypce i kolezanka przywiozla ja do Niemiec na pare miesiecy.Mieli psine,ktora oddali po 11 latach do schronu.....:([/QUOTE]
dlaczego nie zabrala tez psa?Co za ludziska:mad::angryy:

Posted

[quote name='margaret']potwierdziłam ogłoszenie na tablicy, dzięki mestudio,
też wyróżniłam[/QUOTE]
Dzięki wszystkim i za wszystko, ale coś ciężko dziś myślę...Czy to są ogłoszenia na określone miasta?
Majstrowałam wczoraj przy ogłoszeniach, ale brakło mi czasu na dłuższe posiedzenie w nocy..

Posted

na tablicy jest na całą polskę

poza tym myślę że może warto spróbowac w gazetach drukowanych, tyle że ja nie wiem jakie tytuły sie sprzedają

mam takie info od dogomaniaczki - wrzucę na rozkręcenie tematu:

[QUOTE]
[INDENT]z adrmowych opcji to Wyborcza. Najlepiej w srode wieczorem wyslac fotke z krotkim tekstem na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] niestety nie masz gwarancji, ze wybiora akurat Twoje ogl do emisji.
Tez jest opcja platna, ale nie wiem ile dokladnie.
Zglaszalismy Liska do Metro, wybierasz wlansie w jakim chcesz miescie, cena zalezna jest od miasta oraz dni emisji. Najdrozej wychodzil bodajze piątek, ok. 50zł.
Nie moge znalezc telefonu i maila gdzie wysylalam zdjecia dla ogloszneia platnego, ale znalazlam takie dane:
[B]Wrocław[/B]

[LIST]
[*]Plac Solny 2/3, 50-060 Wrocław
[*][B]Joanna Sienko[/B]
[*]tel. (071) 37 17 352
[*][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
[*][B]Emilia Cieślicka[/B]
[*]tel. (071) 37 17 366
[*][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
[/LIST][/INDENT][/QUOTE]

Posted

Jestem. Mam bardzo mało czasu w związku z kataklizmem szkolnym, czyli przerowadzką do nowego budynku, rokiem szkolnym i tzw innymi, ale staram się...
Myślę, że to płatne ogłoszenie jest drogie, a efekt bardzo niepewny.
Może te wrocławski adres wykorzystać. Myslę o bezpłatnym ogłoszeniu w Wyborczej, które trzeb by było wysłać w srode i miec nadzieję, ze akurat wybiorą nasze ogłoszenie. Margaret, co o tym myslisz? Nie wiem, do kogo mam się jeszcze zwracać, bo mało kto już tutaj bywa....
Rozumiem, że te dwa następne adresy z nazwiskami, dotyczą płatnych ogłoszeń.
Co słychac z Allegro?

Posted

Doszła wpłata za październik za pobyt P&M. Dziękuję :-) Ja bym stawiała na allegro i ewentualnie inne bezpłatne ogłoszenia, może coś na faceboku zmienić lub nowe wydarzenie założyć?

Posted

mam taka obserwacje z FB ze licznie i pomocnie jest na wydarzeniach takich dramatycznych,
a w przypadku psiaków które sa zdrowe mają co jeśc, ciepło w dupsko, to niemal nic nie wnosi FB,
taka moja obserwacja,

Posted

jeste też bazar ogłoszeniowy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10[/URL]-
zamawiać? pakiet 50? mogłabym zapłacić odliczając potem od swojego haraczu miesięcznego dla P i M :evil_lol:

bo nie pamietam kiedy były robione ogłoszenia czy je odnawiać

Posted

[quote name='margaret']jeste też bazar ogłoszeniowy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10[/URL]-
zamawiać? pakiet 50? mogłabym zapłacić odliczając potem od swojego haraczu miesięcznego dla P i M :evil_lol:

bo nie pamietam kiedy były robione ogłoszenia czy je odnawiać[/QUOTE]

Mrgaret nic nie zamawiaj ja jej zamówię od siebie.

Posted

o jak fajnie dzięki Angel aniele nasz :)

mi się jeszcze zamarzyło niedawno, żeby w pierwszych postach wkleić zdjęcia Peggy, Meggy i takie z obiema, żeby łatwo było sięgać po foty w przypadku robienia ogłoszeń, tak przy okazji bym nieśmiało poprosiła jak znajdziesz Aniele chwilkę :modla:

Posted

[quote name='ULKA12']Mrgaret nic nie zamawiaj ja jej zamówię od siebie.[/QUOTE]
Same anioły tutaj na wątku Dwupaku z wyjątkiem ciotki Danki, która nie wyrabia czasowo...:shake:
Dziękujemy Ula za ogłoszenia dla Meggi.:loveu: Jak wyglada teraz sprawa z Peggi? Nadal tak trzyma się kurczowo swojej gigantycznej przyjaciólki labradoro- bernardyna:evil_lol:

Posted

5 szczeniaków i 2 sunie potrzebują pomocy. Zapraszam na bazarek cegiełkowy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215702-Potrzebne-pieniadze-dla-2-m%C5%82odych-suczek-i-5-szczeniak%C3%B3w%21-BAZAREK-CEGIE%C5%81KOWY-do-31.10"]http://www.dogomania.pl/threads/2157...1KOWY-do-31.10[/URL]

Posted

Dwupaczkowa Rodzinko, wpadłam i zaraz wypadam. Nie będzie mnie przez dwa tygodnie- bez dostepu do internetu- zapraz po powrocie zamelduję się. Proszę, dbajcie o M&P. Wyprowadzajcie na spacery i tak sobie poboznie życzę...a moze Meggi będzie juz do tej pory w swoim domu..

Posted

Kochani jestem wreszcie i ja u dwupaczku. Pisze się do pomocy z całego serca, tylko nie wiem czy się " nadam" na tą robotę. Na konto firmowe wpłat przyjmowac nie mogę , jedynie na zwykły ROR, ale tam panie robia mi grzecznoś za kawę i dawały wydruki raz na tydzień( tak prowadziłam księgowośc Miśki)z pay palem pomaga mi kolezanka, ale Ona często wyjeżdza na turnusy z synem i nie będzie to na bieząco. Załozyłam ostatnio synowi konto studenckie ,moze na to konto . Pomyślcie , moze znajdzie się ktos lepszy i szybszy , a ja dopytam o to konto studenckie w banku .

Posted

[quote name='danka4u1']Dwupaczkowa Rodzinko, wpadłam i zaraz wypadam. Nie będzie mnie przez dwa tygodnie- bez dostepu do internetu- zapraz po powrocie zamelduję się. Proszę, dbajcie o M&P. Wyprowadzajcie na spacery i tak sobie poboznie życzę...a moze Meggi będzie juz do tej pory w swoim domu..[/QUOTE]

oj danko będzie cię brakowało:(
też bym chciała żeby Meggi poszła juz do domku, tak się zasiedziała tyle lat w sumie... oj nie może być

może z moni i innymi chetnymi zaopiekujemy się Dwupakowem, kto jeszcze dołączy?

Posted

[quote name='moni12']Halo , halo no kto się przyłącza do mnie i Margaret w opiekowaniu dwupakiem podczas nieobecności ciotki Danki?!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Wiedziałam, że mozna liczyć na :loveu:DWIE Dwupaczkowe cioteczki:loveu:, ale cioteczek jest więcej...[B]DWUPAK JEST WART[/B] większej " obstawy":multi::multi:
[B][SIZE=3][COLOR=red]Potrzebne opiekunki do Dwupaku. Od zaraz!!! Wiek od 18 do....wymagane referencje.[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Jestem i witam wszystkich co odwiedzili Dwupaczek. ja dzis po wizycie przed adopcyjnej dla psiaka z naszego schronu, myslałm , ze juz wszystko na tych wizytach zobaczyłam , usłyszałam i jakże się myliłam . Ludzie jednak tak potrafią zaskakiwac głupotą, brakiem wyobrazni, ze brak słow.