Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dotarły pieniądze za fiprex i dziewczynki już zakroplone :-) Panny biegają, bawią się. Ostatnio Pegi biżej sie poznała z moją prywatną psicą Milką, zaczęły się nawet razem bawić. Zauważyłam równiez, że dla Pegi moja atrakcyjność baaardzo rośnie jak mam w ręku cos smacznego, chyba jest przekupna :-) Megi jak zwykle kochana i przytulaśna to naprawdę piękny pies zarówno z wyglądu jak i z charakteru.

Posted

[B][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=blue]:loveu::loveu:Witamy w Dwupakowie:loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTscIZfebCxyoeUulFCOw15RYRnNDRO7qebaC1Zg8b5OGXtJ2Iu[/IMG]

Bardzo nas cieszy wiadomość, że Peggi usamodzielnia się i nie czuje się już taka zależna od swojej wielkiej przyjaciółki.
A zwierzątko niech będzie przekupne i łase na smakołyki..należy się psinie po tylu schronowych latach.

Posted

jak przestanie baryłka podskakiwac - zaczniemy sie martwić hehe:)
oczywiście żartuję - dbajmy o linię dziewczyn - będą miały większe szanse na adopcję - ale na razie tel i mail milczą:(

Posted

Allegro Meggi: [URL]http://allegro.pl/meggi-sunia-tak-dlugo-juz-prosi-o-dom-i1670382753.html[/URL]
Dodałam zdjęcie dwupaczku - a nóż ktoś się we dwóch zakocha;)

Posted

[B][COLOR=red]:loveu:Koelka, pięknie dziękujemy za prezent dla Meggi.[/COLOR][/B] :loveu:Mamy nadzieję, ze sunia znajdzie dom. Jest taka piękna i mimo tylu lat w schronisku nadal radosna.
[B][COLOR=red]Dziękujemy:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='margaret']i co pierwsza godzina a wszyscy kimają a kto ma dziś nocny patrol ??[/QUOTE]
Jak to, kto??? Ja tutaj pilnuję - nocny stróż zaczyna obchodzić śpiące budki psie. Trzeba sprawdzić, czy wszystko jest w porządku.
[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,NTc4MDE2NjcsNDU0NTEwNzA=,f,rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaeeeeerrrrrrrrrr.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ULKA12']Dotarły pieniądze za fiprex i dziewczynki już zakroplone :-) Panny biegają, bawią się. Ostatnio Pegi biżej sie poznała z moją prywatną psicą Milką, zaczęły się nawet razem bawić. Zauważyłam równiez, że dla Pegi moja atrakcyjność baaardzo rośnie jak mam w ręku cos smacznego, chyba jest przekupna :-) Megi jak zwykle kochana i przytulaśna to naprawdę piękny pies zarówno z wyglądu jak i z charakteru.[/QUOTE]

Meggi od zawsze była niesamowicie uczuciowym psem :) ale obudziło się to w niej dopiero po jakimś miesiacu czasu, spacerów ze mna. Na początku Peggi była bardziej śmiała.

[quote name='koelka']Allegro Meggi: [URL]http://allegro.pl/meggi-sunia-tak-dlugo-juz-prosi-o-dom-i1670382753.html[/URL]
Dodałam zdjęcie dwupaczku - a nóż ktoś się we dwóch zakocha;)[/QUOTE]

dziękujemy za super allegro :loveu:
już daje na pierwszą!

Posted

Witajcie w upalne popołudnie i korzystajcie ze słońca...ale psiny z umiarem. My ledwie tutaj dyszymy z miejskiego upału...wieczorem dłuższy, odżywczy spacer.
W Ciebie Ula pewnie raj na ziemi w tej zieloności i żaden skwar Ci nie straszny. Zazdroszczę..

Posted

[quote name='Angel']co tak cicho u naszych dziewczyn ?[/QUOTE]
Właśnie, Angel:loveu: Bierzemy się za to towarzystwo ospałe od upałów :mad::mad:
Domki powinny ustawiać się w szeregu na casting do Meggi, a jeszcze byłoby lepiej - gdyby do Peggi też.

Posted

[quote name='margaret']zrobię jak zapowiedziałam, nie ciągnąć mnie tu za język:)[/QUOTE]
Za język nie da rady i może nawet szkodiwe byłoby, skoro...dolegliwość dotyczy języka...a poza tym wszystko inne w porządku???:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='margaret']znaczy o główkę pytasz? :evil_lol:[/QUOTE]
Wiedziałam, ze rozmawiam z inteligentną osobą. O główkę - też, bo u mnie jakoś nietęgo z tym organem, ale pocieszam się, ze to...siątki albo upał, albo jeszcze coś...

Posted

[quote name='margaret']"siątki" - o co kaman?:)[/QUOTE]
Ja Ci- dziecino wytłumaczę pierwszą część: ...siątki czyli w Twoim wydaniu ...dziestki, a Ty mi wyjaśnij " młodzieżowy" slang drugiej części postu. Mam pewne podejrzenia z racji notorycznego przebywania w nastoletnim towarzystwie, ale wolę bardziej wiarygodne wyjasnienie.

Posted

Danusia - cieszę się,że podobują Ci sie niektóre moje wpisy i dlatego robie tutaj jeden, specjalnie dla Ciebie... Jesteś niezwykła w opiece nad dwupakiem! Dlatego, chociaż wpadam na wątek prawie codziennie, z reguły nic nie piszę, bo wychodzę z założenia, że nie trzeba "japą" ruszać bez powodu...

A tutaj wszystko pod absolutnie doskonałą kontrolą Twoją i Margaret, to siedzę cicho w krzaczorach i "się cieszę"... Że jesteście i że "trzymacie ręce na pulsie"... W razie czego wiecie gdzie mnie znaleźć (moja skrzynka na dogo jest pusta ;-)... Dzięki dziewczyny :) (to nie tak przebojowe jak dramaty kreowane przez niekórych na dogo, ale mnie zadowala w zupełności)...

Idę "pieścić " roślinki na balkonie (ogródkowe już dostały swoją porcję miłości, hihihihi) - pozdrowiska z dzisiaj słonecznego (zazwyczaj deszczowego) obozowiska ;-)

Posted

Dzięki za specjalny wpis dla fanek Dwupaku. Wpadaj, wpisuj, a nawet ruszaj japą - dramatów tutaj nie będziemy układać, bo jest ich pełne zycie i nie jest nam potrzebny dodatkowy..
My tutaj pielęgnujemy sobie Meggi i Peggi, cieszymy się, ze nie są w schronisku, w swoich domowych zaciszach też pewnie kazda dopieszcza jakieś roślinki,a że porcja miłości zamiast jadu przyda się kazdej z nas, więc taki Dwupakowy azyl niech będzie na tym wątku.:loveu::loveu:

Posted

Pozwólcie, ze trochę po spamuje.

Dziewczyny, macie tu swoje psy i swoje problemy, ale spojrzcie chociaz, podniescie, rozpropagujcie ten watek...
Kaja majac u siebie 21psow w kilku watkach pomaga innym. To kolejne bidy, ktorym chce pomoc...
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/203504-Psy-w-Zakrzewku-potrzebuj%C4%85-pomocy%21-Bez-naszej-pomocy-nie-prze%C5%BCyj%C4%85%21?p=17083938#post17083938"]http://www.dogomania.pl/threads/203504-Psy-w-Zakrzewku-potrzebuj%C4%85-pomocy!-Bez-naszej-pomocy-nie-prze%C5%BCyj%C4%85!?p=17083938#post17083938[/URL]