Szarotka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No moze jednak ktos przyjdzie na ten watek, bo inaczaj ja zaczne straszyc i to w dzien :):) Quote
delfy2000 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Szarotka']No moze jednak ktos przyjdzie na ten watek, bo inaczaj ja zaczne straszyc i to w dzien :):)[/QUOTE] No nie strasz Szarotka - już lecę... Quote
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Szarotka']U mnie jest noc :):) i ciemno, wlasnie wrocilam z palenia ogniska :):) Chce Was zaprosic na watek suni, gdzie nikogo nie ma procz mnie i zalozycielki watku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206929-Kama-z-Orzechowic-ma-szanse-na-DT.-Bardzo-potrzebne-wsparcie-finansowe.?p=16788263#post16788263[/URL] Mamy dt. i jednego deklarujacego. Ja sie pewnie tez dorzuce, ale potrzebujemy wiecej osob. Danusia Ty jestes specjalistka od rozkrecania watkow. :):)[/QUOTE] U mnie tez zaczyna być jasno. Wrócę, jak zrobi się ciemnie, -----jak to na duchy ciemności przystało. Szarotko, wejdę na wątek, ale nie dziś, bo czuję się już [B]rozkręcona jak ten wątek[/B], a co do specjalistek- to sądzę, ze obie powinnyśmy tam być. Szczerze- zaczynają mnie przerastać wątki, rozkręcanie, nie ogarniam...ale wejdę. specjalnie dla Ciebie , mój Ty górski kwiatuszku ( z moich stron) i dla psiaka. Trochę się boję... Quote
Szarotka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Nic sie takiego nie dzieje ( i to czasami jest problem), ciotki chca wyciagnac wycofana sunie ze schronu. Wiadomo jak nie ma dramatu, to trudniej. Quote
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Byłam. Tam są DWIE przyjaciółki. Czyżbyśmy miały być specjalistkami od dwupaków ??? Quote
Szarotka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='danka4u1']Byłam. Tam są DWIE przyjaciółki. Czyżbyśmy miały być specjalistkami od dwupaków ???[/QUOTE] Nie wiem czy jest miejsce w dt., dowiemy sie jutro. Quote
Angel Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 pomózcie napisać mi jakiś tekst o dziewczynach bo jutro chce zacząć je ogłaszać na różnych portalach :) Quote
gabi2 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [url]http://psiegranemarzenia.pl/pokaz-MeggiiPeggi-1131.html[/url] Quote
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Witam Was wszystkie i dwupaczka...przy okazji też:loveu: U nas dziś 2 stopnie- maj!!- i leje, jakby miał być potop boblijny. U dwupaczka pewnie też, bo to niedaleko. [quote name='chi23']Ja cosik naskrobię o dziewuszkach;)[/QUOTE] Dzięki chi za pomoc. Zaczynają mnie przerastać te wszystkie " dwupaki" i tercety, a doba nie chce się wydłużyc:shake: Zdjecia mają piękne. Moze ktoś je przygarnie i da dach nad głową na zawsze i na zawsze swoje serce. Chociaż wydaje się, że juz pokochały Ulę i..wzajemnie;);) nie mylę się, Ula. Kochany ten radosny, obornicki dwupak:loveu: Quote
ULKA12 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 U nas pada teraz śnieg z deszczem, a momentami to nawet śnieg. A ja jeszcze nie zmieniłam opon i jestem wygrana :-) Quote
chi23 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [CENTER][SIZE=4][COLOR=mediumturquoise][B]Meggi i Peggi - nierozłączne przyjaciółki.[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=2][COLOR=black]Całe swoje życie spędziły za schroniskowymi kratami.[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=2][COLOR=black][B]Obydwie suczki mają po okóło 7 lat. Są wysterylizowane. Są raczej średniego wzrostu, ich stan zdrowia jest dobry. W stosunku do innych zwierząt i dzieci są łągodne. Nie mają specjalnych wymagań, mogą mieszkać zarówno z rodziną z dziećmi jak i osobą samotną, preferowany jest dom z ogrodem. Peggy potrzebuje trochę czasu na oswojenie się z nowym miejscem. Obecnie znajdują się w domu tymczasowym w okolicach Częstochowy. Szukają domu stałego na dobre i na złe. Możliwa pomoc w transporcie do nowego domu. Numer kontaktowy:[COLOR=mediumturquoise] 607099681 [/COLOR][/B][B]Link: [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści"][COLOR=#000000]http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][SIZE=2][B][COLOR=mediumturquoise]Meggi i Peggi czekają na swojego człowieka![/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#48d1cc]Albo:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][SIZE=2][COLOR=black][B]Jesteśmy nierozłącznymi przyjaciółkami, w schronisku spędziłyśmy całe swoje 7-letnie życie. Jesteśmy zdrowe i przyjaźnie nastawione do dzieci i innych zwierząt. Możemy mieszkać zarówno z rodziną z dziećmi jak i z osobą samotną. Zdecydowanie lepiej czujemy się jednak w domu z ogrodem niż w bloku. Jedna z nas - Peggy potrzebuje trochę czasu na zaaklimatyzowanie się w nowym miejscu. Obecnie mieszkamy w domu tymczasowym w okolicach Częstochowy, dobrze nam tutaj ale bardzo chcemy mieć swojego człowieka... Jeśli chciałbyś pokochać nas na dobre i na złe, dzwoń pod numer: [/B][COLOR=mediumturquoise][B]607099681[COLOR=black], my czekamy. Możliwa jest pomoc w transporcie do nowego domu.[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black][COLOR=mediumturquoise][B][COLOR=#000000]Nasza strona:[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black][COLOR=mediumturquoise][URL="http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści"][COLOR=#000000]http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści[/COLOR][/URL][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [SIZE=2][COLOR=black][COLOR=mediumturquoise][COLOR=black]Teraz mówić co źle to poprawię:lol:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 U nas też teraz śnieg.................... Chi, razem pisałysmy Quote
chi23 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='danka4u1']U nas też teraz śnieg.................... Chi, razem pisałysmy[/QUOTE] U nas deszcz:roll: Quote
margaret Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 na Dolnym Sląsku snieg i mróz, hehe ale się porobiło w sobotę było 24 na plusie i rozpływałam się w upale, wczoraj wyniosłam zimowa kurtkę do piwniy, a dziś musiałam z powrotem pobieżyć po nią:) zastanawiam sie nad kozaczkami, no to doniosłam meteo a teraz idę was czytać:) Quote
ULKA12 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Z tego co wiem do P&M są wysterylizowane. Nie pisała bym też, że przebywają w Żarkach może wystarczy okolice Częstochowy lub na Śląsku. Warto też by dopisać, że pomożemy w transporcie gdyby DS był bardzo daleko. No i nowy dom musi wiedzieć, że Pegy potrzebuje trochę czasu aby się zaaklimatyzować. U nas biało i nadal sypie, zaraz się będą drzewa łamać, co to za maj, chyba o tym końcu świata to jednak prawda. Quote
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Przeczytałam. Tak jak Ula- myslę, ze wystarczy podać miejsce pobytu okolice Częstochowy, ewentualna pomoc w transporcie,Peggi potrzebuje czasu no i obie są wysterylizowane. Nie wiem, czy Meggi dobrze czułaby się w bloku...nic nie mogę powiedzieć na ten temat,ale z mojego blokowego punktu widzenia trochę jest za GIGANTYCZNA i przyzwyczajona do wolności. Nie wiem, niech wypowiedzą się na ten temat Ula i Angel, bo one znają M&P. Quote
chi23 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Poprawione;) Aktualnie padają gigantyczne płatki śniegu z deszczem:roll: Quote
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Dzięki chi. Do mnie bardziej przemawia ta druga, bezpośrednia wersja - od samych zainteresowanych domkiem, ale to moje zdanie. Dzięki Tobie chi udało sie ugotować obiad dla wygłodniałej rodziny i zadbać o zaniedbane zwierzaki... Quote
margaret Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 a jakbyście potrzebowały gdzieś dłuższą i bardzo rzewną wersję ogłoszenia to ułozyłam:) w sumie moga pójść dwie wersje w świat? czy portale ogłoszeniowe dają jakiś limit znaków, długości tekstu? mi wyszło długie bo raz że zawsze za dużo piszę, taka natura :) a dwa że lubię dużo czytać i sama po takiej długiej rzewnej opowieści dałam się złapać na psa:) Quote
Szarotka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 To jest wlasnie dylemat czy tekst ma byc dlugi czy krotki ........... Quote
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No to może trzeba zrobić mix -[I] urzewniony[/I] i wypośrodkowany pod względem długości. Quote
Recommended Posts