Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']U mnie jest noc :):) i ciemno, wlasnie wrocilam z palenia ogniska :):)

Chce Was zaprosic na watek suni, gdzie nikogo nie ma procz mnie i zalozycielki watku:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206929-Kama-z-Orzechowic-ma-szanse-na-DT.-Bardzo-potrzebne-wsparcie-finansowe.?p=16788263#post16788263[/URL]

Mamy dt. i jednego deklarujacego. Ja sie pewnie tez dorzuce, ale potrzebujemy wiecej osob. Danusia Ty jestes specjalistka od rozkrecania watkow. :):)[/QUOTE]
U mnie tez zaczyna być jasno. Wrócę, jak zrobi się ciemnie, -----jak to na duchy ciemności przystało.
Szarotko, wejdę na wątek, ale nie dziś, bo czuję się już [B]rozkręcona jak ten wątek[/B], a co do specjalistek- to sądzę, ze obie powinnyśmy tam być.
Szczerze- zaczynają mnie przerastać wątki, rozkręcanie, nie ogarniam...ale wejdę. specjalnie dla Ciebie , mój Ty górski kwiatuszku ( z moich stron) i dla psiaka.
Trochę się boję...

Posted

[quote name='danka4u1']Byłam. Tam są DWIE przyjaciółki. Czyżbyśmy miały być specjalistkami od dwupaków ???[/QUOTE]

Nie wiem czy jest miejsce w dt., dowiemy sie jutro.

Posted

Witam Was wszystkie i dwupaczka...przy okazji też:loveu:
U nas dziś 2 stopnie- maj!!- i leje, jakby miał być potop boblijny. U dwupaczka pewnie też, bo to niedaleko.
[quote name='chi23']Ja cosik naskrobię o dziewuszkach;)[/QUOTE]
Dzięki chi za pomoc. Zaczynają mnie przerastać te wszystkie " dwupaki" i tercety, a doba nie chce się wydłużyc:shake:
Zdjecia mają piękne. Moze ktoś je przygarnie i da dach nad głową na zawsze i na zawsze swoje serce.
Chociaż wydaje się, że juz pokochały Ulę i..wzajemnie;);) nie mylę się, Ula. Kochany ten radosny, obornicki dwupak:loveu:

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=mediumturquoise][B]Meggi i Peggi - nierozłączne przyjaciółki.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=black]Całe swoje życie spędziły za schroniskowymi kratami.[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black][B]Obydwie suczki mają po okóło 7 lat. Są wysterylizowane. Są raczej średniego wzrostu, ich stan zdrowia jest dobry. W stosunku do innych zwierząt i dzieci są łągodne. Nie mają specjalnych wymagań, mogą mieszkać zarówno z rodziną z dziećmi jak i osobą samotną, preferowany jest dom z ogrodem. Peggy potrzebuje trochę czasu na oswojenie się z nowym miejscem. Obecnie znajdują się w domu tymczasowym w okolicach Częstochowy. Szukają domu stałego na dobre i na złe. Możliwa pomoc w transporcie do nowego domu. Numer kontaktowy:[COLOR=mediumturquoise] 607099681 [/COLOR][/B][B]Link: [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści"][COLOR=#000000]http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2][B][COLOR=mediumturquoise]Meggi i Peggi czekają na swojego człowieka![/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#48d1cc]Albo:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE=2][COLOR=black][B]Jesteśmy nierozłącznymi przyjaciółkami, w schronisku spędziłyśmy całe swoje 7-letnie życie. Jesteśmy zdrowe i przyjaźnie nastawione do dzieci i innych zwierząt. Możemy mieszkać zarówno z rodziną z dziećmi jak i z osobą samotną. Zdecydowanie lepiej czujemy się jednak w domu z ogrodem niż w bloku. Jedna z nas - Peggy potrzebuje trochę czasu na zaaklimatyzowanie się w nowym miejscu. Obecnie mieszkamy w domu tymczasowym w okolicach Częstochowy, dobrze nam tutaj ale bardzo chcemy mieć swojego człowieka... Jeśli chciałbyś pokochać nas na dobre i na złe, dzwoń pod numer: [/B][COLOR=mediumturquoise][B]607099681[COLOR=black], my czekamy. Możliwa jest pomoc w transporcie do nowego domu.[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][COLOR=mediumturquoise][B][COLOR=#000000]Nasza strona:[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][COLOR=mediumturquoise][URL="http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści"][COLOR=#000000]http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści[/COLOR][/URL][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[SIZE=2][COLOR=black][COLOR=mediumturquoise][COLOR=black]Teraz mówić co źle to poprawię:lol:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

na Dolnym Sląsku snieg i mróz, hehe ale się porobiło w sobotę było 24 na plusie i rozpływałam się w upale, wczoraj wyniosłam zimowa kurtkę do piwniy, a dziś musiałam z powrotem pobieżyć po nią:) zastanawiam sie nad kozaczkami,
no to doniosłam meteo a teraz idę was czytać:)

Posted

Z tego co wiem do P&M są wysterylizowane. Nie pisała bym też, że przebywają w Żarkach może wystarczy okolice Częstochowy lub na Śląsku. Warto też by dopisać, że pomożemy w transporcie gdyby DS był bardzo daleko. No i nowy dom musi wiedzieć, że Pegy potrzebuje trochę czasu aby się zaaklimatyzować.

U nas biało i nadal sypie, zaraz się będą drzewa łamać, co to za maj, chyba o tym końcu świata to jednak prawda.

Posted

Przeczytałam. Tak jak Ula- myslę, ze wystarczy podać miejsce pobytu okolice Częstochowy, ewentualna pomoc w transporcie,Peggi potrzebuje czasu no i obie są wysterylizowane.
Nie wiem, czy Meggi dobrze czułaby się w bloku...nic nie mogę powiedzieć na ten temat,ale z mojego blokowego punktu widzenia trochę jest za GIGANTYCZNA i przyzwyczajona do wolności. Nie wiem, niech wypowiedzą się na ten temat Ula i Angel, bo one znają M&P.

Posted

Dzięki chi. Do mnie bardziej przemawia ta druga, bezpośrednia wersja - od samych zainteresowanych domkiem, ale to moje zdanie.
Dzięki Tobie chi udało sie ugotować obiad dla wygłodniałej rodziny i zadbać o zaniedbane zwierzaki...

Posted

a jakbyście potrzebowały gdzieś dłuższą i bardzo rzewną wersję ogłoszenia to ułozyłam:)
w sumie moga pójść dwie wersje w świat?
czy portale ogłoszeniowe dają jakiś limit znaków, długości tekstu?
mi wyszło długie bo raz że zawsze za dużo piszę, taka natura :)
a dwa że lubię dużo czytać i sama po takiej długiej rzewnej opowieści dałam się złapać na psa:)