Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Metudio, o ile sprawa z Anną dojdzie do skutku, Twoja [B]rekomendacja jest dla nas w zupełności wystarczająca i to chyba wszystkim wiadomo, tak że o sprawdzaniu nie ma mowy[/B]; zalezy nam raczej na kontakcie z domem, gdy pieski będa już poza schronem.
Ewuś, nie wiem, co przeżywasz teraz po odejściu Lisia z biedną Pieguską...i to tez jest jasne, ze nie ma mowy o dodatkowych dwóch psach i ich nieprzewidywalnych reakcjach po schronie.
Trzymajcie się.[/QUOTE]

Ano Danusiu, Krówka nie rozumie. A zrozumieć musi.
Tu nie chodzi o dodatkowe dwa psy tylko o miejsce dla nich w domu. Musiałyby teraz być w domu na przemian z kojcem. A tu nie o to chodzi.

Posted

Mestudio - ten pomysł z Anną jest naprawdę bardzo dobry...może się zgodzi... Współczuję z powodu Lisia :-(

Danusiu - już Ci napisałam na PW, ale może powinnam jeszcze tutaj - ja też nie chciałam Ciebie urazić, tylko podzielam Twoja frustrację sytuacją dwupaka... Przepraszam :oops:.... Ale z nadzieją czekam na odpowiedź Anny :evil_lol:

Posted

Dziewczyny dobrze, że się pogodziłyście bo jak rano poczytałam to mnie trochę zmroziło, a i nerwa dostałam, że i tu coś się psuje.
Czasami potrzeba czasu aby dobrze wybrać miejsce i aby je w ogóle znaleźć.

Posted

Olena napisała do AnnyA. Moze będzie pozytywna odpowiedź. Poczytałam wątek jej psiaków i podoba mi się. [B]Wazne, ze poleca nam ją mestudio. To dla mnie gwarancja profesjonalizmu i solidności.[/B]
Przegladałam tez linki do wszystkich DT, które podsyłałyście tutaj...nie pisałam nigdzie, bo z reguły były to kojce czyli podobieństwo schronu, a zwłaszcza nie wiadomo, jak wyglada tam kontakt z człowiekiem. A i my nie wiemy,jakie sa M&P w warunkach prawie domowych i jakich czynnosci socjalizacyjnych wymagaja, bo że potrzebują takich- to pewne...i podstawa, by szukać im DS

Posted

Teraz moja droga nic nie jestem niestety...wpadłam na chwilkę..jakiś tam dusz brakuje.....nie mogę, nie chce tu pisac na ogóle, ale zaraz Ci pw wyślę..Danusiu buziaczki dla Ciebie..fajnie, że jesteś...

Posted

[quote name='mestudio']Dziewczyny dobrze, że się pogodziłyście bo jak rano poczytałam to mnie trochę zmroziło, a i nerwa dostałam, że i tu coś się psuje.
Czasami potrzeba czasu aby dobrze wybrać miejsce i aby je w ogóle znaleźć.[/QUOTE]

Mestudio - myśmy się nie gniewały - tylko frustracjami wymieniały ;-)

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Mestudio - myśmy się nie gniewały - tylko frustracjami wymieniały ;-)[/QUOTE]
A że [B]swój swojego zrozumie[/B], spotkałyśmy się znowu ponad morzami i oceaniami - na wątku Dwupaku :multi:
Dzień dobry rannej zmianie z mojej strefy czasowej :multi:

Posted

Wspaniale, że w tak krótkim czasie tak imponująco wzrosła decyzyjność i poszukiwalność DT;-)!
Trzymam kciuki, żeby propozycja Mestudio wypaliła, a P&M zrobiły długo oczekiwany krok we właściwym kierunku :-)!

Posted

Niestety AnnaA odmowila, nie da sobie rady z dwupakiem, bo jest sama z duza iloscia psow:(. mariamc tez bedzie miala za chwile chyba 3 psy + 2 psy. Wiec tutaj niestety ale brak szans:(

Posted

No to niedobrze. Ja jak napisałam muszę mieć chwilkę czasu na pewne sprawy. Ale jestem w pogotowiu jak już będzie masakra i zero nadziei na cokolwiek. Zapytajcie u Murki, tam są kojce, ale Murka zabiera pieski do domu aby je poobserwować pod wskazanym kątem. Byłam u Murki i tam jest bardzo sympatycznie i naprawdę pracuje się z pieskami, poświęca im czas, tylko finansowo może być drogo.
Pytajcie. Tak długo czekają to poczekają jeszcze troszkę:-).

Posted

[quote name='mestudio']Wydaje mi się że dziś kończy się Allegro. Czy robimy coś dalej?

TZmestudio[/QUOTE]
Dziękujemy za pomoc i pamięć. Myslę, ze powinniśmy prosić o nastepne Allegro, skooro to nie dało odzewu. Pieniądze na to wszystko ma Angel- wiele postów powyżej była o tym mowa- i prosimy o informację, ile należy przesłać.

[quote name='mestudio'] Zapytajcie u Murki, tam są kojce, ale Murka zabiera pieski do domu aby je poobserwować pod wskazanym kątem. Byłam u Murki i tam jest bardzo sympatycznie i naprawdę pracuje się z pieskami, poświęca im czas, tylko finansowo może być drogo.
Pytajcie. Tak długo czekają to poczekają jeszcze troszkę:-).[/QUOTE]
[B]Olu, proszę, napisz jeszcze do Murki. Bardzo proszę.
[/B]Szukałam wczoraj cały wieczór jakichś sensownych DT, ale albo nie umiem szukać, albo nie ma nic, co odpowiadało by naszym oczekiwaniom i...finansom.

Posted

witam. Przepraszam za dość długa nieobecnośc ale byłam strasnie zalatana i nie miałam czasu :( obiecuje to nadrobic.. wszystko aktualizuje na pierwsej więc wpłaty i wszystko jest ;)

Posted

Dobrze, ze jesteś. Powinna dojść wpłata od Hanny 20 zł- moja koleżanka- ale ta Magdalena to chyba nie to. Zaraz zadzwonię.
Angel, pisałam już tutaj, że megi_winters ma płyty z ćwiczeniami i do ćwiczeń pilatesu na bazarek. Pisze do mnie, czy przysłać. Zrobisz bazarek, bo nikogo innego tutaj nie znam od bazarków.
Co jej mam napisać.
Prosiła o nr konta, bo chce wpłacić na M&P. Poślę jej.
Odpisz mi szybciutko, bo muszę dziewczynie dać znać, co i jak , jak jest taka dobra i chce nam pomóc.