Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za P&M na zywo. Te smutne psy, to przede wszystkim łakomczuchy. Aż pyski im się smieją do smakołyków. Peggi wachluje się ogonem z boku na bok, az miło spojrzeć, a Meggi ma zwinięty ogon w precelek i tez wyraża nim uciechę.:multi::multi:
Tylko musiałam przyjąć jakąś dziwną pozycję- położyć się na podłodze???- by spojrzeć im twarz w twarz, ale to nic. Ćwiczenie czyni mistrza i następne filmiki będą już mogły być oglądane bez akrobatyki...:evil_lol:

Posted

do mnie na konto dotarło 40 zł od roland_de.
wpłace po niedzieli :)

dojdą wpłaty:
388 zł - bazarek
60 zł - dekl. markofix1 ( 2 mies )
40 zł - dekl. Roland-De ( 4 mies )
30 zł- sprzedane ciuszki od danki

Posted

Dzieki Angel za informację. Musimy uporządkowć finanse, bo darczyńcom jesteśmy winni wyjaśnienie, czy doszły deklarowane pieniążki.
Przez zmiane skarbnika zrobiło się nam trochę bałaganu np. czy Roland-De miał jeszcze stare konto do wpłat? Margaret posyłała wszystkim zawiadomenia o zmianie..
Angel, szykujesz się juz do uroczystości? Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich Twoich marzen i planów.:loveu::loveu:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dzieki Angel za informację. Musimy uporządkowć finanse, bo darczyńcom jesteśmy winni wyjaśnienie, czy doszły deklarowane pieniążki.
Przez zmiane skarbnika zrobiło się nam trochę bałaganu np. czy Roland-De miał jeszcze stare konto do wpłat? Margaret posyłała wszystkim zawiadomenia o zmianie..
Angel, szykujesz się juz do uroczystości? Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich Twoich marzen i planów.

dziękuje :loveu:

jaka tam uroczystość.. chciałabym żeby spełniły się marzenia nam wszystkim. KOńczę 18 lat.. wkońcu bedą brali mnie za dojrzałego człowieka :)

Posted

[quote name='Angel']za listopad i grudzień też wpisz po 20 zł Rolandowi napewno są na koncie mojej mamy. Wpłace jeszcze to 40 zł :)
To wpisze skarbnik Olena.

[quote name='Angel']dziękuje :loveu:

jaka tam uroczystość.. chciałabym żeby spełniły się marzenia nam wszystkim. KOńczę 18 lat.. wkońcu bedą brali mnie za dojrzałego człowieka :)
Jestes dojrzałym człowiekiem od dawna. To, co robisz, świadczy o tym.

Posted

danka4u1 napisał(a):

Jestes dojrzałym człowiekiem od dawna. To, co robisz, świadczy o tym.

dziękuje za miłe słowa :) jak tam twój Oskar ze zdrowiem?

Posted

Hej:) Odwiedzam dziewczyny i zapraszam na bazarek z książkami i ciuszkami dziecięcymi- na psiaki ogromnie drogie mojemu serduchu- podrzucanie baaardzo mile widziane:) Link w mojej sygnaturce...

Posted

Witajcie:loveu: pusto tutaji głucho...dziś piękny, słonecznydzień. M&P pewnie zadowolone jak zawsze zresztą. Dzięki Ula za opiekę nad naszymi dziewczynami. Odezwijcie się. Jak kleszcze w tym roku?:angryy: Ja juz polowałam na Oskarze mimo odkleszczaczy

Posted

Diora napisał(a):
Gdzie się podziała nasza Ola?

.

Mnie tez to niepokoi...mam nadzieje, ze u Oli wszystko w porządku i tylko czas jej sie sfilcował, ale my tutaj czekamy z utesknieniem

Posted

Jakto?? Przeciez ja wszystko ladnie uzupelnilam!!! Chyba sie zalamie, bylam na urlopie i nie mialam kompa, a tu takie cos, juz od nowa trzeci raz uzupelniam... chyba sie zplacze...

Posted

Olena podaj mi jak najszybciej to konto.
Wpłacę 558 zł.

388 zł-- za mój książkowy bazarek
30 zł -- dodatkowo za fanty Danki
60 zł-- deklaracja markofix ( 2 miesiące )
80 zł-- dekl. Roland-De ( listopad, grudzień, styczeń po 20 zł i luty, marzec po 10 zł )

odnotuj to proszę :) a jak tylko dostanę od ciebie nr konta to od razu pójdzie przelew :)

Posted

Danusiu dziekuje, to czekam na wplywy i pouzupelniam.

Piove to pewnie mozliwe, napisane bylo Jola ale to pewnie siebie mialas na mysli. Tyle ze to by oznaczalo ze dosłałaś 10zł za marzec i 10zł za co?;)