Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z Metra nie bylo ani jednego telefonu, ale dziś Juryś, dzięki hop!, jest w Dzienniku Polskim. Dzwoniła Pani, która myślała,że Juryś jest w krakowskim schronie i chciała go zobaczyć, bo wybiera się tam w weekend (jest umówiona z wolontariuszką). Generalnie pani szuka niedużej suczki, ale zaraz wyslę jej na maila dużo zdjęć Jurysia, może się zakocha. Jeżeli w schronisku znajdzie jakiegoś psiaka łapiącego za serce, to porozsyła Jurysia swoim znajomym.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Całusy w południe dla najbardziej uśmiechniętego psa na ziemi.
Dziewczyny po 14.04 przyszły pieniązki od
Iwljan 50,00
Eski 20,00
Ajula 15,00
Funia 20,00
Poker 20,00
dzięki

Posted

Stonka, możesz mi podać link do albumu ze zdjęciami Jurysia - nie mogę znaleźć
jest zainteresowana pani - zaczęła budowę domu, liczy, że ukończy ją w październiku (oby jej się udało, bo budowy nigdy nie kończą się wg planów) i zaczęła rozglądać się za psem

Posted

proszę bardzo
[URL]http://picasaweb.google.pl/stonka1125/Jurand#[/URL]
zaraz dorzucę najnowsze

jeszcze z dorką jak do Was jechał
[url]http://picasaweb.google.pl/stonka1125/DORAIJURYSPODROZDOHOTELU#[/url]

Posted

[quote name='ronja']Stonka, możesz mi podać link do albumu ze zdjęciami Jurysia - nie mogę znaleźć
jest zainteresowana pani - zaczęła budowę domu, liczy, że ukończy ją w październiku (oby jej się udało, bo budowy nigdy nie kończą się wg planów) i zaczęła rozglądać się za psem[/QUOTE]
Dopiero w październiku? Mam nadzieję, że Jurand wcześniej znajdzie inny dom.

Posted

LuGosiak i Lidian wasze dyszki doszły ale Izabela124 , przykro ale nie ma ,sprawdziłam dziś ostatnie dwa tygodnie (bo coś ta wbk-owska strona szwankuje) i nic może zrobiło ci sie tak jak mnie ostatnio ,że podczas przelewu przestał działać portal i powtarzałam operację po paru dniach , kiedy sprawdziłam,że nie ma zlecenia przelewu w poniedziałek dziesiaty to rozliczenie zrobię i prześlę pieniążki

Posted

GochaT napisał(a):
Całusy w południe dla najbardziej uśmiechniętego psa na ziemi.
Dziewczyny po 14.04 przyszły pieniązki od
Iwljan 50,00
Eski 20,00
Ajula 15,00
Funia 20,00
Poker 20,00
dzięki

27.04. wpłaciłam 30 zł , a nie 20 .