Moniek193 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 BAĆ, BAĆ, BAĆ, ja się BAĆ :D Ok już kończę i uwaga, uwaga dla wszystkich stresujących się przygotowałam terapię:D Bierzemy oddech i wyobrażamy sobie, że się nie boimy, jutro wstaniemy, pojedziemy, wrócimy, nie boimy się :D I znów wdech, wszystko będzie dobrze :D Quote
Luzia15 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 don't worry Kiss ;) easy, easy. żebyś nie musiała na prochach uspokajających być :D :D Quote
mimi_91 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Świetnie Ci pójdzie ;) Skoro Wy wyjadacze konkursów MP sie denerwujecie to co ja mam powiedzieć:roll: pierwszy raz na wystawie dla mnie i Gajki:oops::roll: Quote
Darianna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nie kokietuj Kiss, tak naprawdę nie masz stresa tylko robisz sztuczny tłok w galerii Quote
Kashdog Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No to ja jutro będę kciuki trzymać! Tobie i Simbie pójdzie rewelacyjnie znając życie :diabloti: I czekamy na foty z wystawy ! Quote
Kisses Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 mimi_91 napisał(a):Świetnie Ci pójdzie ;) Skoro Wy wyjadacze konkursów MP sie denerwujecie to co ja mam powiedzieć:roll: pierwszy raz na wystawie dla mnie i Gajki:oops::roll: Mam nadzieję, że nie tragicznie :evil_lol: 'wyjadacze' :lol: Kiś była tylko 2 razy xd Bartiśkowa_ napisał(a):Powodzenia jutro :loveu: Bzikowa napisał(a):Powodzenia!:) (nie)dziękuje :loveu: Darianna napisał(a):Nie kokietuj Kiss, tak naprawdę nie masz stresa tylko robisz sztuczny tłok w galerii :diabloti::diabloti::diabloti: Kiś jest grzeczna. I się stresia ciut, a to wszystko przez nieodpowiednie otoczenie :diabloti: Kashdog napisał(a):No to ja jutro będę kciuki trzymać! Tobie i Simbie pójdzie rewelacyjnie znając życie :diabloti: I czekamy na foty z wystawy ! Znając życie, to przewrócę się na prostej, zrzucę Wombata ze stołu, a pies na MP urwie mi ringówkę rękę. Cudnie będzie! :loveu: Kciuki trzymaj, nie puszczaj ;) Cium, ciu rum, my już odstawieni, szczerze, to nie wiem, jak to teraz wszystko wygląda, a to wina Wasza! Zestesiliście Kiś. Teraz idę pakować wszystkie pierdoły i wsio :D A właśnie Wombat miał ostaną próbę i nie było źle :multi: Idzie ładnie, stoi ładnie, na stoliku raczej też, oby an ringu było tak samo, jak dzisiaj ;) Quote
C&B Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Kiś się stresnęła :D A to wszystko przez to, że mnie tam nie będzie. Nic dziwnego! Quote
Kisses Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 W sobote Sznaucerke miniaturową, w niedzielę Ghandiego :loveu: Quote
cockermaister Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Hejka :bye: co u was słychać ?? Quote
niunka04 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 O o o koniecznie prosze o zdjęcia sznaucerki PLISSSSS;) Quote
katik Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kiss, jak tylko wrócisz do domu to od razu napisz jak było. Liczę na mnóstwo fot simby i innych cairnów. Quote
Sallcia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 hej hej :hand: kiedy będziecie i gdzie na jakiej wystawie? :D Quote
Pieseczkowo Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dzień dobry w galerii Wombata :P No i gdzie te wyniki z Rzeszowa;> Cały czas trzymam kciuki!! Quote
Kisses Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 No więc jesteśmy. Akcji było sporo, chyba przez to, ze przy ringu było ciasno, Womb spanikował, nie chciał się ruszyć... ale jestem golnie zadowolona, ponieważ pani Viva widziała, że Bimbo się boi, zgodziła się go ocenić poza rasą, w ramach spóźnienia. I tak oto skończyliśmy z oceną doskonałą, z opisem: Pies doskonale się porusza. Bardzo ładna głowa. Grzbiet jest prosty. Doskonała górna linia. Dobrze stawia kończyny tylne i przednie. Jeszcze coś, czego nie mogę doczytać, ale też 'jest doskonały' Było lepiej niż myślałam, wygrał pies, na którego stawiałam, a jakbyśmy byli na ringu z młodzieżą, to bylibyśmy 3/3, ew. 2/3. Na MP było super, Figa (sznaucerka min.) była świetna, jestem baardzo dumna. 5/5, niestety, bez finału, ale jeszcze mamy jutro :D Co do fot, to nie miałam głowy, żeby pstrykać... Ale Ilona (psiulka) ma nasze foto z ringu. Quote
Darianna Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No to gratki dla słodkiego Bombika! :) Niedobra Kiś, wybrała MP zamiast Wombaciej kariery ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Chociaż tyle dobrze że ładny opis macie :) Kto trzymał wąbaciątko podczas Mp ? ;p Quote
Kisses Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Darianna napisał(a):No to gratki dla słodkiego Bombika! :) Niedobra Kiś, wybrała MP zamiast Wombaciej kariery ;) W cale niet :diabloti: A Wam jak poszło? Bartiśkowa_ napisał(a):Chociaż tyle dobrze że ładny opis macie :) Kto trzymał wąbaciątko podczas Mp ? ;p Mama :razz: mimi_91 napisał(a):No to gratulacje:multi: Dzięki :loveu: Quote
Darianna Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 My na drugim miejscu, i jeden i drugi rudy. Drugie lokaty na dwa psy w klasie Quote
Kisses Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Ja się zastanawiam, czy zaliczać Katowice i Jarosław z młodym, jak on ma takie podejście do hal. Może zrezygnujemy z Katowic, pojadę na samo MP, bo kasy nie chce tyle dawać, jak się potem okaże to i owo... Chyba, ze w Jarosławiu będzie ok. Quote
katik Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Gratulacje, szkoda, że Simbek się zestresował. A jakie wyniki innych cairnów? Quote
Recommended Posts