Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

BAĆ, BAĆ, BAĆ, ja się BAĆ :D
Ok już kończę i uwaga, uwaga dla wszystkich stresujących się przygotowałam terapię:D

Bierzemy oddech i wyobrażamy sobie, że się nie boimy, jutro wstaniemy, pojedziemy, wrócimy, nie boimy się :D
I znów wdech, wszystko będzie dobrze :D

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mimi_91 napisał(a):
Świetnie Ci pójdzie ;)

Skoro Wy wyjadacze konkursów MP sie denerwujecie to co ja mam powiedzieć:roll: pierwszy raz na wystawie dla mnie i Gajki:oops::roll:

Mam nadzieję, że nie tragicznie :evil_lol:

'wyjadacze' :lol: Kiś była tylko 2 razy xd

Bartiśkowa_ napisał(a):
Powodzenia jutro :loveu:

Bzikowa napisał(a):
Powodzenia!:)

(nie)dziękuje :loveu:

Darianna napisał(a):
Nie kokietuj Kiss, tak naprawdę nie masz stresa tylko robisz sztuczny tłok w galerii :diabloti::diabloti::diabloti:

Kiś jest grzeczna. I się stresia ciut, a to wszystko przez nieodpowiednie otoczenie :diabloti:

Kashdog napisał(a):
No to ja jutro będę kciuki trzymać! Tobie i Simbie pójdzie rewelacyjnie znając życie :diabloti:
I czekamy na foty z wystawy !

Znając życie, to przewrócę się na prostej, zrzucę Wombata ze stołu, a pies na MP urwie mi ringówkę rękę. Cudnie będzie! :loveu:
Kciuki trzymaj, nie puszczaj ;)

Cium, ciu rum, my już odstawieni, szczerze, to nie wiem, jak to teraz wszystko wygląda, a to wina Wasza! Zestesiliście Kiś. Teraz idę pakować wszystkie pierdoły i wsio :D

A właśnie Wombat miał ostaną próbę i nie było źle :multi:
Idzie ładnie, stoi ładnie, na stoliku raczej też, oby an ringu było tak samo, jak dzisiaj ;)

Posted

No więc jesteśmy.

Akcji było sporo, chyba przez to, ze przy ringu było ciasno, Womb spanikował, nie chciał się ruszyć... ale jestem golnie zadowolona, ponieważ pani Viva widziała, że Bimbo się boi, zgodziła się go ocenić poza rasą, w ramach spóźnienia.

I tak oto skończyliśmy z oceną doskonałą, z opisem:
Pies doskonale się porusza. Bardzo ładna głowa. Grzbiet jest prosty. Doskonała górna linia. Dobrze stawia kończyny tylne i przednie.
Jeszcze coś, czego nie mogę doczytać, ale też 'jest doskonały'
Było lepiej niż myślałam, wygrał pies, na którego stawiałam, a jakbyśmy byli na ringu z młodzieżą, to bylibyśmy 3/3, ew. 2/3.

Na MP było super, Figa (sznaucerka min.) była świetna, jestem baardzo dumna. 5/5, niestety, bez finału, ale jeszcze mamy jutro :D

Co do fot, to nie miałam głowy, żeby pstrykać... Ale Ilona (psiulka) ma nasze foto z ringu.

Posted

Darianna napisał(a):
No to gratki dla słodkiego Bombika! :) Niedobra Kiś, wybrała MP zamiast Wombaciej kariery ;)

W cale niet :diabloti:
A Wam jak poszło?

Bartiśkowa_ napisał(a):
Chociaż tyle dobrze że ładny opis macie :) Kto trzymał wąbaciątko podczas Mp ? ;p

Mama :razz:

mimi_91 napisał(a):
No to gratulacje:multi:

Dzięki :loveu:

Posted

Ja się zastanawiam, czy zaliczać Katowice i Jarosław z młodym, jak on ma takie podejście do hal.
Może zrezygnujemy z Katowic, pojadę na samo MP, bo kasy nie chce tyle dawać, jak się potem okaże to i owo... Chyba, ze w Jarosławiu będzie ok.