Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

No :O Za miesiąc rok będzie. Kiedy mi to tak urosło? Dopiero to się rodziło, dopiero co przeżywałam rezerwacje i odliczałam dni do pierwszych odwiedzin...
Dopiero to takie było :loveu:

Tak, chciałabym :D Poproszę rodziców o taki prezent urodzinowy (bo w dzień urodzin, czyli 4 lipca, pokazujemy się w Olsztynie)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biały niestety nam trochę daleko :( Chciałabym, nawet bardzo, bo w sierpniu tylko jedna wystawa u nas w kalendarzu, ale nie spodziewam się tego, że pojade, raczej byłoby to dla mnie coś niespodziewanego, ale nie mówię, żebym się nie cieszyła. Może jakoś... Kombinować będę, bo w Białym mam kilka koleżanek, które by chciały i wreszcie poznać na żywo mnie, jak i Wombaciego.

A ja dzisiaj znowu wyciągnęłam dysk. Moje małe terriery nakręcone :loveu: ciekawe, czy będzie skakał do niego...

Posted

Na pewno się zobaczymy :D A gdzie teraz ringi jedziecie podbijać?

A ja razem z mą zdolną krawiecko babcią uszyłam Simbie pierwszą naszą obroże :loveu:
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, Womb wyszalał się z seterem i goldem :D

Posted

[quote name='Kisses']Na pewno się zobaczymy :D A gdzie teraz ringi jedziecie podbijać?
wcześniej przed Lublinem nigdzie nie jedziemy, przerwę robimy ;(

A ja razem z mą zdolną krawiecko babcią uszyłam Simbie pierwszą naszą obroże :loveu:
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, Womb wyszalał się z seterem i goldem :D

no to fotki dawaj ;) i obroży i szaleństw :lol:

Posted

mimi_91 napisał(a):
wcześniej przed Lublinem nigdzie nie jedziemy, przerwę robimy ;(

A bu ;c

mimi_91 napisał(a):
no to fotki dawaj ;) i obroży i szaleństw :lol:

Obroży dam na pewno :D Szaleństw nie mam, tata ma lustro w pracy... Ale jakoś niedługo wracają sąsiedzi ze swoim Yorkiem z wakacji, tak więc, bo pogoda ładna, na pewno będziemy wpadać do nich, bo psy się uwielbiają :D Wtedy zwinie się lustro i może coś się uda złapać, chociaż to dwie torpedki :D

Posted

Wcześniej ja nigdzie raczej nie pojadę, możliwe że uda mi się zostać dwa dni dłużej na zlocie to wpadnę z Ronkiem [:evil_lol:] na warszawską.Mi bardziej zależy pozwiedzać jakieś agilitowe imprezy - uda mi się może wpaść do Kozienic i chyba to wszystko ;)

A obróżka urocza,super wyszła - ja się nawet nie zabieram chociaż chęci mam ale długo by z pewnością nie wytrzymała :evil_lol: