psiulka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Darianna']Psiulka, ale byłaś w Krośnie z seterką, tak? Kurcze, coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele... :diabloti:[/quote] Z seterką kolegi. :cool3: [URL]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/20.png[/URL] - Co za ambitna mina :evil_lol: Jeszcze tylko niecałe 2 tyg :loveu: Quote
Darianna Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='psiulka']Z seterką kolegi. :cool3: [URL]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/20.png[/URL] - Co za ambitna mina :evil_lol: Jeszcze tylko niecałe 2 tyg :loveu:[/quote] No to wszystko tłumaczy :) mój seterek sierota ma tylko jedną obróżkę od czasu rzeszowskiej wystawy. Ale już się naprawiam i zamówiłam mu dwie nowe :diabloti: Quote
Kisses Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Darianna']mój seterek sierota ma tylko jedną obróżkę od czasu rzeszowskiej wystawy. Ale już się naprawiam i zamówiłam mu dwie nowe :diabloti:[/quote] Faajny ma kolorek :razz: Jakie zamówiłaś, jakie? I jeszcze jedna :diabloti: [IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/22.png[/IMG] [SIZE=1]inne na poprzedniej stronie xd[/SIZE] Quote
Feigned Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ale to to malutkie :loveu::loveu: ale i tak będzie dwa razy większy od mojej kluchy :diabloti: Quote
Kisses Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='RCookie']Rozkoszny maluszek :loveu:.[/quote] RCookie, witaj u nas :loveu: Dziękujemy ;) Quote
Darianna Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 jam mi obroże przyjdą to obfocę :D Nawet na modelu :diabloti: Quote
Illusion Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Kisses']RCookie, witaj u nas :loveu: Dziękujemy ;)[/quote] To już wiesz skąd wiedziałam o Twoim szkrabie :evil_lol:. Quote
Kisses Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='RCookie']To już wiesz skąd wiedziałam o Twoim szkrabie :evil_lol:.[/quote] Domyślam się :razz: Quote
katik Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Słodki ten twój malec :loveu: Już niedługo uszka mu staną. ;) Quote
Kisses Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Iś & Chester']Wiesz co Ci powiem? ze ja się cieszę, że Ci został ten żółty a nie granatowy ani czerwony bo bym ich nie odróżniła :D a ten się wyróżnia xD pikny jest :loveu: teraz Ty bedziesz mieć Wombata ja Krowe xD Tinka ma jak widzę po podpisie Szczura xD ktoś jeszcze ma jakieś dziwne zwierzęta w typie pa w domu ? :evil_lol: [SIZE=1]tak apropo ktoś wcześniej napisał 'heeejka !' czy coś takiego. Kiss zgadnij z kim/czym mi się to skojarzyło[/SIZE]:mad::evil_lol:[/quote] Ej! Ty spać miałaś :mad: Ha! No widzisz :razz: A ja sie dowiedziałam,że Simba o godzinie 22 szaleje i ma impreze z rodzinką innych wombatów :diabloti: [SIZE=1]zupełnie nie wiem o czym i o kim mówisz xd[/SIZE] A. Powiem Wam coś :loveu: Rozmawiałam z hodowczynią, a ona, ze dzisiaj byli właściciele Tytusa, którzy trenują swoje psy do agility. I stwierdzili, że Simba ma zadatki :razz: Bo jest taki.. no taki fajny :loveu: A hodowczyni nazwała go 'jajcarzem'. Dzisiaj wszedł do tunelu i biegał jak chomik :shiny: Czyli mój pies jest nie tlyko Wombatem [Bobrem też :evil_lol:], ale i Chomikiem! 3w1 :-D Quote
Avaloth Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Wiesz co Ci powiem? ze ja się cieszę, że Ci został ten żółty a nie granatowy ani czerwony bo bym ich nie odróżniła :D a ten się wyróżnia xD pikny jest :loveu: teraz Ty bedziesz mieć Wombata ja Krowe xD Tinka ma jak widzę po podpisie Szczura xD ktoś jeszcze ma jakieś dziwne zwierzęta w typie pa w domu ? :evil_lol: [SIZE=1]tak apropo ktoś wcześniej napisał 'heeejka !' czy coś takiego. Kiss zgadnij z kim/czym mi się to skojarzyło[/SIZE]:mad::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Kisses'] A przy Simbie pisze tak: [B]Alta Carya FCI TYMON[/B][I] aka Simba[/I] :cool3: [/QUOTE] Timon, Simba, może jeszcze ktoś z króla lwa? :evil_lol: Quote
saba98 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Tinka:)']Timon, Simba, może jeszcze ktoś z króla lwa? :evil_lol:[/quote] Jest jeszcze Nala: [URL="http://www.goldenek.pl/"]Golden Retriever, wzorzec rasy, wymagania, choroby, tapety, filmy[/URL] Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Tinka:)']Timon, Simba, może jeszcze ktoś z króla lwa? :evil_lol:[/quote] Bo on lwi taki :diabloti::loveu: Ej, powie mi ktoś, czemu moje dogo nie ma znaku dogo i po bokach reklam wszystkich? :question: Quote
gops Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Kisses']Bo on lwi taki :diabloti::loveu: Ej, powie mi ktoś, czemu moje dogo nie ma znaku dogo i po bokach reklam wszystkich? :question:[/quote] nie tylko twoje dogo, moje tez sie zmienilo rozciagnelo mi sie na caly ekran i wogole jest ladniejsze :razz: Quote
Bewarka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Jeszcze tej foci nie wstawiłaś...:grins: :siara: [url]http://www.altacarya.com/adela-puppies-2009/7-weeks/tymon-7weeks-03.jpg[/url] Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Bewarka']Jeszcze tej foci nie wstawiłaś...:grins: :siara: [URL]http://www.altacarya.com/adela-puppies-2009/7-weeks/tymon-7weeks-03.jpg[/URL][/quote] Ej no :diabloti: Ona miała być dzisiaj z innymi! Nie lubię Cię :razz: Quote
Bzikowa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Moje dogo też się nareszcie rozciągnęło. Wydaje mi się, że takie już było kiedyś, potem się 'popsuło i' teraz 'wróciło', ale mogę się mylić...;) Kisses a powiesz kto dokładniej tak powiedział o Twoim Wombacie? :cool3::loveu: Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Bzikowa']Kisses a powiesz kto dokładniej tak powiedział o Twoim Wombacie? :cool3::loveu:[/quote] Chcesz nazwisko właścicieli Tytusa? :razz: Takich informacji to ja nie posiadam, ale przy najbliższej okazji się zapytam. Quote
Bewarka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Kisses']Ej no :diabloti: Ona miała być dzisiaj z innymi! Nie lubię Cię :razz:[/quote] :loveu: To w takim razie musisz dać o jedną więcej, żeby nie było luki :lol: Quote
Bzikowa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Kisses']Chcesz nazwisko właścicieli Tytusa? :razz: Takich informacji to ja nie posiadam, ale przy najbliższej okazji się zapytam.[/quote] Nie, chodzi mi o tych ludzi którzy się zajmują agility i oglądali cairny ;) Agilitowy światek w Polsce duży nie jest,to może kojarzę;) Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Bzikowa']Nie, chodzi mi o tych ludzi którzy się zajmują agility i oglądali cairny ;) Agilitowy światek w Polsce duży nie jest,to może kojarzę;)[/quote] Ale to właśnie właściciele Tytuska są :razz: Zapytam się i Ci powiem. Oni zdaje się mają jakiegoś już carina chyba... kojarzysz jakiegoś z zawodów może? Bewarka :diabloti: Dobra no... poszukam :eviltong: Quote
Recommended Posts