Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

Mam sie bać? :razz:

Zobaczymy, jak to z naszą agilitową edukacją pod kątem zawodow będzie :diabloti:

A jak nie w Białym , to sobie dojedziesz gdzieś :evil_lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RCookie napisał(a):
Ja Wombata chętnie poznam w Wawie :cool3:.

Może się nam uda, jak narazie musze zobaczyć jak sobie poradzi w Kielcach...

A jak dzisiaj byłam w ZK, to luknęłam sobie do katalogu z CACIBku'09 u nas na konkurencje CT... szczeniąt psów było z 2-3 [przynajmniej tak mi się wydawalo] :-o Ogólnie mało było CT, liczę, że konkurencja w Kielcach też nie będzie duża :evil_lol:

Hmm.... nam by się chyba przydalo umówić na poierwsze trymowako :hmmmm:

Posted

Kisses napisał(a):

Hmm.... nam by się chyba przydalo umówić na poierwsze trymowako :hmmmm:

Już nie mogę sie doczekac relacji z tego "wydarzenia" :evil_lol: Ciekawe jak to przeżyjecie i kto będzie bardziej zestresowany - Ty czy Simba. :lol:

Posted

Na razie to chyba możesz go sama lekko przeskubywać, przyzwyczai się ;)
A u ct chyba nie ma aż takiego zagrożenia jak u westów , że coś spartolisz, bo nie będzie na nim tego tak widać ;)

Posted

Bardzo ładnie prosimy:loveu:(Jak można mu odmówić)

I odpoczynek:loveu:

Zjem wszytskie macedy-bez proszenia:diabloti:

Najladniejsze proszenie (takie jakie chciałyśmy osiągnąć) :bigcool:

Leżymy...

cdn...

Posted

Padł:loveu:

Koniec:loveu: Może fotek nie jest dużo, nie ujęłam wszytkiego co się działo (czyt. wszytskich genialnych pomysłów Bombka), ale lepszy rydz niż nic:evil_lol:
Mam nadzieję to kiedyś powtórzyć, może wpadnie więcej ciotek:multi:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o nie kocham miśki a tu prosze :mad:
misiek zagryza miśka
http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/Sl-I_xcC0CI/AAAAAAAABsU/fyfjQxGDZMs/s512/P1130016.JPG
lece na ratunek :evil_lol: chociaż to było dawno więc już za późno :placz: mam nadzieje że cały i zdrowy wyszedł ??:evil_lol::evil_lol::loveu:
Misiek żyje:loveu:Jego "fortepian" co miał do rąk przyszyte już nie:diabloti::evil_lol:

Posted

Pestka napisał(a):
Hej :loveu:

hej :multi:

katik napisał(a):
Już nie mogę sie doczekac relacji z tego "wydarzenia" :evil_lol: Ciekawe jak to przeżyjecie i kto będzie bardziej zestresowany - Ty czy Simba. :lol:

Oj nie wiem, nie wiem... :shake::evil_lol:

Mam taki misterny planik... a mianowicie skorzystać z propozycji hodowczyni i wpaść do Aleksandrowa na pobieranie nauk z Wombatem :diabloti:

Bzikowa napisał(a):
Na razie to chyba możesz go sama lekko przeskubywać, przyzwyczai się ;)
A u ct chyba nie ma aż takiego zagrożenia jak u westów , że coś spartolisz, bo nie będzie na nim tego tak widać ;)

Przeskubuje, w tych miejscach troszeczkę zjaśniał :loveu: Ogólnie mu to nie przeszkadza :evil_lol:
Moniek193 napisał(a):
Misiek żyje:loveu:Jego "fortepian" co miał do rąk przyszyte już nie:diabloti::evil_lol:

Simba umarł fortepian? :placz:

Ja tu się chcialam pochwalić, ze Simbek jest edukowany, a tu ciotka mnie uprzedziła :mad: Pracowaliśmy nad 'proś' i jest bardziej 'siedzące' :lol:
Zaczynam go uczyc łapa, ale jak narazie coś nie czai chyba :evil_lol:

Posted

Ja się fochne xDDD
Kup mi dom we Wrocławiu.

Wombat:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: z wujkiem Arnim się fajnie bawił :D a czemu od Monka nie ma żadnego zdjęcia z Ciamajdą ?:razz:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ja się fochne xDDD
Kup mi dom we Wrocławiu.

Wombat:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: z wujkiem Arnim się fajnie bawił :D a czemu od Monka nie ma żadnego zdjęcia z Ciamajdą ?:razz:

Iś Iś Iś. Do Kielc mam ok. 3h. Do Krk też. A w Kielcach rodziny nie mam, więc... :razz:

Bombek. :loveu: Bo Sara chciała utopić Tromba i mnie w swej ślinie :placz: