Kisses Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Mam sie bać? :razz: Zobaczymy, jak to z naszą agilitową edukacją pod kątem zawodow będzie :diabloti: A jak nie w Białym , to sobie dojedziesz gdzieś :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 RCookie napisał(a):Ja Wombata chętnie poznam w Wawie :cool3:. Może się nam uda, jak narazie musze zobaczyć jak sobie poradzi w Kielcach... A jak dzisiaj byłam w ZK, to luknęłam sobie do katalogu z CACIBku'09 u nas na konkurencje CT... szczeniąt psów było z 2-3 [przynajmniej tak mi się wydawalo] :-o Ogólnie mało było CT, liczę, że konkurencja w Kielcach też nie będzie duża :evil_lol: Hmm.... nam by się chyba przydalo umówić na poierwsze trymowako :hmmmm: Quote
katik Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kisses napisał(a): Hmm.... nam by się chyba przydalo umówić na poierwsze trymowako :hmmmm: Już nie mogę sie doczekac relacji z tego "wydarzenia" :evil_lol: Ciekawe jak to przeżyjecie i kto będzie bardziej zestresowany - Ty czy Simba. :lol: Quote
Bzikowa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Na razie to chyba możesz go sama lekko przeskubywać, przyzwyczai się ;) A u ct chyba nie ma aż takiego zagrożenia jak u westów , że coś spartolisz, bo nie będzie na nim tego tak widać ;) Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mam dla Was foteczki z wizyty Simby i Kiss u mnie:loveu: cdn... Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Proś:lol: A mogę się poturlać :evil_lol: Prosimy:loveu: Siad:multi: I znów prosimy:evil_lol::loveu: cdn... Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Bardzo ładnie prosimy:loveu:(Jak można mu odmówić) I odpoczynek:loveu: Zjem wszytskie macedy-bez proszenia:diabloti: Najladniejsze proszenie (takie jakie chciałyśmy osiągnąć) :bigcool: Leżymy... cdn... Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 :loveu: Ćwiczymy postawę:evil_lol:Coś Simba weny i ochoty nie miał:evil_lol: :D:D cdn... Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Coś tu ładnie pachnie:evil_lol: Jak mu ogonek łądnie stoi:loveu: I dalej zwiedzanie ogródka:loveu: Znowu siad:roll: Ahhh..nareszcie to co lubię:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 I dalej odpoczywamy na ciotkowym tarasie, jest taki chłodny:evil_lol: Misiaczek MÓJ:diabloti: cdn... Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 I u mnie w pokoju:eviltong: Oto seryjny morderca pluszaków:evil_lol: cdn... Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Padł:loveu: Koniec:loveu: Może fotek nie jest dużo, nie ujęłam wszytkiego co się działo (czyt. wszytskich genialnych pomysłów Bombka), ale lepszy rydz niż nic:evil_lol: Mam nadzieję to kiedyś powtórzyć, może wpadnie więcej ciotek:multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 o nie kocham miśki a tu prosze :mad: misiek zagryza miśka http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/Sl-I_xcC0CI/AAAAAAAABsU/fyfjQxGDZMs/s512/P1130016.JPG lece na ratunek :evil_lol: chociaż to było dawno więc już za późno :placz: mam nadzieje że cały i zdrowy wyszedł ??:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o nie kocham miśki a tu prosze :mad: misiek zagryza miśka http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/Sl-I_xcC0CI/AAAAAAAABsU/fyfjQxGDZMs/s512/P1130016.JPG lece na ratunek :evil_lol: chociaż to było dawno więc już za późno :placz: mam nadzieje że cały i zdrowy wyszedł ??:evil_lol::evil_lol::loveu: Misiek żyje:loveu:Jego "fortepian" co miał do rąk przyszyte już nie:diabloti::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Misiek żyje:loveu:Jego "fortepian" co miał do rąk przyszyte już nie:diabloti::evil_lol: no i na czym on teraz będzie grał :-(?? :diabloti: Quote
Kisses Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Pestka napisał(a):Hej :loveu: hej :multi: katik napisał(a):Już nie mogę sie doczekac relacji z tego "wydarzenia" :evil_lol: Ciekawe jak to przeżyjecie i kto będzie bardziej zestresowany - Ty czy Simba. :lol: Oj nie wiem, nie wiem... :shake::evil_lol: Mam taki misterny planik... a mianowicie skorzystać z propozycji hodowczyni i wpaść do Aleksandrowa na pobieranie nauk z Wombatem :diabloti: Bzikowa napisał(a):Na razie to chyba możesz go sama lekko przeskubywać, przyzwyczai się ;) A u ct chyba nie ma aż takiego zagrożenia jak u westów , że coś spartolisz, bo nie będzie na nim tego tak widać ;) Przeskubuje, w tych miejscach troszeczkę zjaśniał :loveu: Ogólnie mu to nie przeszkadza :evil_lol: Moniek193 napisał(a):Misiek żyje:loveu:Jego "fortepian" co miał do rąk przyszyte już nie:diabloti::evil_lol: Simba umarł fortepian? :placz: Ja tu się chcialam pochwalić, ze Simbek jest edukowany, a tu ciotka mnie uprzedziła :mad: Pracowaliśmy nad 'proś' i jest bardziej 'siedzące' :lol: Zaczynam go uczyc łapa, ale jak narazie coś nie czai chyba :evil_lol: Quote
C&B Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/Sl9-dzqw-3I/AAAAAAAABos/WQ2GjP-8NWU/s400/P1120957.JPG Kiss, powiedz AAAAA:diabloti: http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/Sl-Gb-cGi_I/AAAAAAAABrI/4J0D8CE8eQU/s400/P1120991.JPG Moja kochana pupulka :loveu: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/Sl-D6vFdoNI/AAAAAAAABp8/7UZk51VX7nU/s400/P1120972.JPG Zdolniach z niego:loveu: http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/Sl9_jDfJZiI/AAAAAAAABpQ/it3ThkHJwGU/s400/P1120968.JPG Ta wersja jest bardziej śmieszna:diabloti: Quote
Avaloth Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja się fochne xDDD Kup mi dom we Wrocławiu. Wombat:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: z wujkiem Arnim się fajnie bawił :D a czemu od Monka nie ma żadnego zdjęcia z Ciamajdą ?:razz: Quote
Czasowa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Bombek jest kochany! Taki śliczny. :loveu::loveu::loveu: Quote
Kisses Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ja się fochne xDDD Kup mi dom we Wrocławiu. Wombat:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: z wujkiem Arnim się fajnie bawił :D a czemu od Monka nie ma żadnego zdjęcia z Ciamajdą ?:razz: Iś Iś Iś. Do Kielc mam ok. 3h. Do Krk też. A w Kielcach rodziny nie mam, więc... :razz: Bombek. :loveu: Bo Sara chciała utopić Tromba i mnie w swej ślinie :placz: Quote
Foxowa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Heej. :loveu::loveu: Widzę, jesteście cały czas na spotkaniach i w sobotę jakieś macie, widziałam w wątku Rzeszowskim :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts