C&B Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Kisses napisał(a):Kiss nie była by Kiss, gdyby tak paplała naokoło co Wombat ma w poszewce :razz: Tak, to o Nim ostatnio w gazecie pisali :multi: Masz psa co go do gazety dają, a go w poszewce chowasz i innego kochasz:placz: Oś ty:shake: Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 C&B napisał(a):Masz psa co go do gazety dają, a go w poszewce chowasz i innego kochasz:placz: Oś ty:shake: Czy Ty przedawkowałaś haszysz? :diabloti: Quote
C&B Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Kisses napisał(a):Czy Ty przedawkowałaś haszysz? :diabloti: Nie, ale mi szkoda Bombka:-( Quote
madeleine Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sm2XXagPzwI/AAAAAAAAHDg/7iCqFsunSwg/s512/Obraz%20039.jpg :turn-l: jaki groźny pies!:diabloti: Quote
kaskaSz Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A mi się taki rudy Simba i jego tata podobają. :loveu: Mają fajne czarne pyszczki. Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 kaskaSz napisał(a):A mi się taki rudy Simba i jego tata podobają. :loveu: Mają fajne czarne pyszczki. No i wreszcie :multi: Quote
Katie Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Hej Wam :multi: Nareszcie jakieś fotki Wombacika :loveu: Mnie to on pod taki blond pomieszany troszeczkę z rudym podchodzi bardziej, niż pod sam rudy, ale może ja ślepa jestem :eviltong: Tak ostatnio patrzyłam, to on mieszkał całkiem niedaleko mnie, jak był maleńki :lol: Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Katie napisał(a): Tak ostatnio patrzyłam, to on mieszkał całkiem niedaleko mnie, jak był maleńki :lol: Właśnie mieszkał bardzo niedaleko :razz: Trzeba było kraść jak był pod nosem :evil_lol: Quote
Tala505 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Katie napisał(a):Hej Wam :multi: Nareszcie jakieś fotki Wombacika :loveu: Mnie to on pod taki blond pomieszany troszeczkę z rudym podchodzi bardziej, niż pod sam rudy, ale może ja ślepa jestem :eviltong: Tak ostatnio patrzyłam, to on mieszkał całkiem niedaleko mnie, jak był maleńki :lol: Ale i tak mieszkał bliżej mnie :eviltong: Bo ode mnie to dwie długie ulice i już jestem :lol: Quote
Moniek193 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No więc na początek wstawiam 10 najfajniejszych Bombkowych zdjęć:loveu: Resztę, czyli ok 70 trzeba zmniejszyć :siara: i nie wiem kiedy to zrobię, może mi Kiss pomoże:diabloti: A teraz proszę, streszczenie naszego dzionka:evil_lol: Bombuś w domku:loveu:: Bombuś się bawi Macedem:loveu:: Mmmm...mniamu:evil_lol:: Bombuś szaleje na spacerku: Moja ulubione:evil_lol:: cdn... Quote
Moniek193 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Patataj:evil_lol:: Taplamy się:loveu: I tak potem wyglądamy:evil_lol:: Ahh...pożrę Cię:diabloti:Ty siano zue:evil_lol:: I Bombuś w kąpieli:evil_lol: Haha jego mina:D: Koniec na dziś:multi: Quote
Tala505 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 C&B napisał(a):Ja nie widzę zdjęć:shake: Ja też :-( Quote
C&B Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Moniek przyznaj się, że spacji nastawiałaś, a nie zdjęcia:evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ja też nie widziałam na początku zdjęć, już widzę także u Was też zaraz powinno być ok. ;) Moniś boskie fotki, wiesZ? :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No ja np. nie widzę bannerów:-o Więc dogo się wali:angryy: Mam nadzieję, że foty się pokażą, a jak nie to macie link do picasy i oglądajcie:evil_lol: Picasa Web Albums - monika_sc - 10D- U Bombka Quote
Foxowa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Śliczny Bombek :loveu: Ja fotki dopiero w picasie zobaczyłam :roll: Quote
C&B Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No ja też dopiero w picassie http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnHxZFoo7kI/AAAAAAAACE4/7nZnPaAjKFM/DSC_8728E_D.jpg Moje pycho, moje pycho poszewkowe :loveu: http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnHxbW4GW9I/AAAAAAAACE8/7tJzG_NCXdw/DSC_8734_D.JPG Ja latam, latam http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnHxjDcZoCI/AAAAAAAACFI/s_a7QP1eT_8/DSC_8772_D.JPG Dopiero to zdjęcie przekonało mnie, że Bombek nie stracił swego uroku jako blondyn:loveu: Quote
Cavy Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Bombosław! :loveu: matko, jak on rośnie w oczach! Koniecznie musi byc jakieś spotkanie niedługo :evil_lol: :mad: Mi się tylko 3 fotki wyświetlają i to z poprzedniej strony! :angryy: http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnHxbW4GW9I/AAAAAAAACE8/7tJzG_NCXdw/DSC_8734_D.JPG Cudo! :loveu: Quote
Karolina. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Mi się ani jedno nie wyświetla, buuu :placz: Quote
Katie Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Mnie na początku też się nie wyświetlały, ale jak otworzyłam linka do picassy to się otwierać zaczęły :lol: i podoba mi się Simbek blondas :lol: Kiss, jakie Wombacik ma legowisko, bo ja 'muszę' kupić jeszcze jedno :cool3: Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Katie']Mnie na początku też się nie wyświetlały, ale jak otworzyłam linka do picassy to się otwierać zaczęły :lol: i podoba mi się Simbek blondas :lol: Kiss, jakie Wombacik ma legowisko, bo ja 'muszę' kupić jeszcze jedno :cool3: Mi się wszystko wyświetla. My mamy takie jak na zdjęciach tu: O Tu Mamy z Monika taki szatański pomysł, aby wysłać Wombacie foty do MP, bo nie kumam tematu PP 'Pies jak z plakatu' :niedowia: I musimy wybrać :evil_lol: MP ma zdja eisę nadal 'Jak Wam się podobam' i myślę sobie, może... To lub To :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Kisses']Mi się wszystko wyświetla. My mamy takie jak na zdjęciach tu: O Tu Mamy z Monika taki szatański pomysł, aby wysłać Wombacie foty do MP, bo nie kumam tematu PP 'Pies jak z plakatu' :niedowia: I musimy wybrać :evil_lol: MP ma zdja eisę nadal 'Jak Wam się podobam' i myślę sobie, może... To lub To :diabloti: a mi to "TO" i "To" nie wyswietla xD :evil_lol::evil_lol: Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Bo masz ZUY komputer :cool1: To macie inaczej, ale te same. TO RO Quote
Recommended Posts