McDzik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kisses napisał(a):To dobsz, że będziesz, w końcu kto mnie na Przemyśl namawiał? :evil_lol: Gdzie tam stara krowa :diabloti: Zgłoś się zgłoś :multi: Popatrzymy o ile będziemy w tym samym dniu... Poznam z przyjemnością :loveu: No stara, bo październik to już nowy sezon się zaczyna na MP i ja w nim nie mogę brac udziału, bo jestem z marca i dla mnie przygoda z MP się już kończy, choć tak naprawdę zaczęła się też dopiero w tym sezonie :evil_lol: A buuuuuu :placz: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 McDzik napisał(a):No stara, bo październik to już nowy sezon się zaczyna na MP i ja w nim nie mogę brac udziału, bo jestem z marca i dla mnie przygoda z MP się już kończy, choć tak naprawdę zaczęła się też dopiero w tym sezonie :evil_lol: A buuuuuu :placz: Stara :diabloti: Tak mi się skojarzyło :siara: Rozumiem Twój ból i łączę się w cierpieniu :placz: Pare operacji plastycznych, trochę farby i oddam Ci maja legitymacje, to sobie poszalejesz na MP :evil_lol: Quote
McDzik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kisses napisał(a):Stara :diabloti: Tak mi się skojarzyło :siara: Rozumiem Twój ból i łączę się w cierpieniu :placz: Pare operacji plastycznych, trochę farby i oddam Ci maja legitymacje, to sobie poszalejesz na MP :evil_lol: A po co kombinować z zamianą legitymacji, może poprostu Ciebie z Simba tam wyślemy????? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Jak szaleć to na całego :diabloti: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 McDzik napisał(a):A po co kombinować z zamianą legitymacji, może poprostu Ciebie z Simba tam wyślemy????? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Jak szaleć to na całego :diabloti: Że ja w MP? Pozwól, że się zaśmieje. Ha ha :D I tak jestem zestresowana faktem, że go wystawiać będę, a Ty mnie jeszcze MP straszysz :mad: Quote
McDzik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kisses napisał(a):Że ja w MP? Pozwól, że się zaśmieje. Ha ha :D I tak jestem zestresowana faktem, że go wystawiać będę, a Ty mnie jeszcze MP straszysz :mad: Take it easy :evil_lol: stara krowa Mc podrzuci Ci wzory figur, mam gdzieś rozrysowane plansze :evil_lol: jeszcze będziesz śmigać z Simbą :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 spać idzcie a nie tylko wam dogomania w głowie !!:mad::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Kisses Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 McDzik napisał(a):Take it easy :evil_lol: stara krowa Mc podrzuci Ci wzory figur, mam gdzieś rozrysowane plansze :evil_lol: jeszcze będziesz śmigać z Simbą :evil_lol: A wiec mam rozumieć iż mi pomożesz? :evil_lol: Po tym, co mi wczoraj na gg napisałaś przemyśle to 'śmiganie' :D w pozytywnym znaczeniu Of Kors :diabloti: Jak go zgłoszę we wrześniu, to nie będzie z wcześnie, nie? :hmmmm: Quote
saba98 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Wystawa, wystawą, ale zdjęcia by się przydały... Quote
Kisses Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 saba98 napisał(a):Wystawa, wystawą, ale zdjęcia by się przydały... Wystawa w tym momencie jest dla mnie b. ważna :mad::evil_lol: Zdjęcia będą dzisiaj może, bo jadę na nockę do Fox z Bombkiem :multi: Nie wiem, czy wezmę aparat, bo ładowarka do baterii mnie nie lubi, bu :placz: Quote
McDzik Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 To ja widzę, że ja mam jakiś dar motywujący :evil_lol: Powinnam to gdzieś wykorzystać w przyszłości, może będę reklamować chińskie zupki? :siara: Quote
Kisses Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 deer_1987 napisał(a):Dawaj foty i jz :D Niet. Jestem u Fox i nie mam aparatu :diabloti: McDzik napisał(a):To ja widzę, że ja mam jakiś dar motywujący :evil_lol: Powinnam to gdzieś wykorzystać w przyszłości, może będę reklamować chińskie zupki? :siara: Masz i mnie zmotywowalaś :multi: Tak, to na pewno dobry cel w życiu, chińskie zupki produkowane w Radomiuu :multi: Quote
Olusia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kisses napisał(a): Tak, to na pewno dobry cel w życiu, chińskie zupki produkowane w Radomiuu :multi: :evil_lol::lol::cool3: Noo, ale się ten Twój chłopak socjalizuje ;):cool3: Quote
jmw Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 jesteś u foxowej, ooo, wymiziaj fuksia :loveu: :diabloti: i proszę o paczkę piorytetową, a w niej wombat, możesz ewentualnie dorzucić smycz i zabawki jak chcesz, ale po co mi, ja mam :evil_lol: :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kaya93, super fotki :loveu: kradnę te z rudą do naszej galerii :oops: Quote
Recommended Posts