Izuuus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kisses']uu Dobrze mamo :diabloti:[/QUOTE] mamo? z którego małżeństwa? :razz: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no to zobaczymy xD:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] zobaczymy :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Izuuus']mamo? z którego małżeństwa? :razz: zobaczymy :diabloti:[/QUOTE] z tego setnego xD a zobaczymy !!xD:diabloti::p tylko w wieku tych 70 lat bądz na dgm bo jak sprawdze ze sie z tego cieszysz :p Quote
Izuuus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']z tego setnego xD a zobaczymy !!xD:diabloti::p[/QUOTE] A ty to skąd wiesz? :cool3: Może szuka nowej rodziny :diabloti: pss. jak przeżyje to spoko :D Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Paulina, nie z setnego! z 54, Izuuuś, pamiętasz? :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kisses']Paulina, nie z setnego! z 54, Izuuuś, pamiętasz? :evil_lol:[/QUOTE] a mnie sie wydawało że z 91 gdyż z tą setką mi sie pomyliło xD a do izuus a no ja wiem xD pogladam cie od zawsze :p Quote
Izuuus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 54 i 91 napewno nie, nawet wesela nie było! :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Izuuus']54 i 91 napewno nie, nawet wesela nie było! :D[/QUOTE] a to peszek to może 63 ??:roll::cool3: Quote
Izuuus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a to peszek to może 63 ??:roll::cool3:[/QUOTE] raczej nie :siara: Quote
Bewarka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Grupowe zdziwienie widze :evil_lol: Ja też myślałam, że jesteś dużo starsza a tu prosze...tylko o jeden roczek ode mnie xD Quote
katik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kisses, przeważnie na wystawach międzynarodowych jest kilkanaście cairnow, ale szczeniakow jest malo. zresztą nikt nie traktuje tej klasy bardzo powaznie - to raczej przyzwyczajenie psa do wystaw. My tez zaczynalismy od miedzynarodowej. A pytaj o co tylko chcesz, ale ja eksoertem nie jestem. :) Quote
ewelinka_m Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kisses'] Taak :multi: Planujemy oswajać się z wystawami w Przemyślu, a jak sobie teraz rozmawiam z rodzicami, to chyba debiucik będzie w Kielcach :multi: [/quote] kielce dobry wybór :diabloti: a widziałam też wszystkie fotki, świetny jest mały :loveu: Quote
McDzik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Też mam nadzieję, że zobaczę Simbę debiutujęcego w Kielcach w klasie szczeniąt :loveu: weź go, weź, do tej pory chłopak będzie tutaj już nieźle zsocjalizowany a w szczeniakach chyba nie powinno byc specjalnego tłumu? :lol: Nie ma co się bać, klasa szczeniąt to tylko zabawa :lol: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='katik']Kisses, przeważnie na wystawach międzynarodowych jest kilkanaście cairnow, ale szczeniakow jest malo. zresztą nikt nie traktuje tej klasy bardzo powaznie - to raczej przyzwyczajenie psa do wystaw. My tez zaczynalismy od miedzynarodowej. A pytaj o co tylko chcesz, ale ja eksoertem nie jestem. :)[/quote] Kilkanaście ogólnie? Wow :-o No właśnie wiem, ze szczeniaki nie są tak poważnie traktowane a sędziowie nie oceniają tak surowo zachowania na ringu jak np. w pozostałych klasach. Dlatego chce tam zacząć, bo i dla mnie to nowe przeżycie i dla Simby. No ale na pewno wiesz więcej ode mnie i jesteś w tym obczajona, a ja tam przyjdę i jak to zobaczę to albo ucieknę albo się schowam :evil_lol: No i oczywiście mam zamiar podpatrzeć Magię i kilka innych znajomych mi psów :loveu: [quote name='ewelinka_m']kielce dobry wybór :diabloti: a widziałam też wszystkie fotki, świetny jest mały :loveu:[/quote] Rozumiem, że się wybierasz? :razz: Dzieki :loveu: [quote name='McDzik']Też mam nadzieję, że zobaczę Simbę debiutujęcego w Kielcach w klasie szczeniąt :loveu: weź go, weź, do tej pory chłopak będzie tutaj już nieźle zsocjalizowany a w szczeniakach chyba nie powinno byc specjalnego tłumu? :lol: Nie ma co się bać, klasa szczeniąt to tylko zabawa :lol:[/quote] Dzieki za pocieszenie, ew mnie będziesz reanimować miedzy wystawianiem Arniego :evil_lol: Bo Ty będziesz, prawdaż? :razz: No i mamy zamiar poogladać Arniego w Przemyśli, ale to swoją drogą :cool3: Jestem bardzo ciekawa jak nam to wyjdzie, ale i tak i tak mam najładniejszego, najmądrzejszego i najwspanialszego psa na swiecie i żaden sedzia tego nie zmieni... No chyba, że się zgodzi ze mną :evil_lol: [B] Bewarka[/B], a ile Ty mi dawałaś lat? :razz: Quote
ewelinka_m Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kisses'] Rozumiem, że się wybierasz? :razz: [/quote] jak bym mogła niebyć w swoim mieście :evil_lol::evil_lol: obowiązkowo jestem na każdej kieleckiej wystawie od lat :diabloti: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='ewelinka_m']jak bym mogła niebyć w swoim mieście :evil_lol::evil_lol: obowiązkowo jestem na każdej kieleckiej wystawie od lat :diabloti:[/quote] O ja, to może Ty nas wypatrzysz? :razz: Dam Ci psa pogłaskać, co Ty na to? :razz: Quote
Moniek193 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Gadulki:loveu: Ja ma rocznikowo 16lat:diabloti:Haha:evil_lol: Ooo tak wystawa, ja sie czuje zawsze zaproszona taaak:cool3::loveu::evil_lol: Quote
Molli Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Tak z ciekawości wypełniłam ankietę na pies.pl i na pedigree jaka rasa do mnie pasuje. Oczywiście na jednej i drugiej stronie były inne wyniki :cool3: Na pedigree wyszedł mi między innymi Cairn Terrier :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Molli']Tak z ciekawości wypełniłam ankietę na pies.pl i na pedigree jaka rasa do mnie pasuje. Oczywiście na jednej i drugiej stronie były inne wyniki :cool3: Na pedigree wyszedł mi między innymi Cairn Terrier :evil_lol:[/quote] Te ankiety są dziwne :evil_lol: Ale w sumie fajna zabawa :D [quote name='ewelinka_m']no jasne że Was napadnę :evil_lol: chyba, że Ty mnie pierwsza zobaczysz to możesz podbiegać bo ja jestem ślepa :diabloti:..ale mamy jeszcze czasu trochę ;)[/quote] Czasu mamy troche, jak się jeszcze okaże, ze Simba mi nie ustoi to nie pojade :D Ustalimy znak szczególny :diabloti: A mnie kolana bolą od jakiegoś czasu :placz: coś mi się stało kurde :placz: Quote
ewelinka_m Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kisses']O ja, to może Ty nas wypatrzysz? :razz: Dam Ci psa pogłaskać, co Ty na to? :razz:[/quote] no jasne że Was napadnę :evil_lol: chyba, że Ty mnie pierwsza zobaczysz to możesz podbiegać bo ja jestem ślepa :diabloti:..ale mamy jeszcze czasu trochę ;) Quote
Pestka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Hej, wpadlam się przywitac i zapraszam do nas na fotki ;) Quote
Bewarka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kisses'][B] Bewarka[/B], a ile Ty mi dawałaś lat? :razz:[/quote] Gdzieś tak 16-17, niedużo się pomyliłam :lol: Ja za to wyglądam...młodo :cool3: Quote
McDzik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Kisses'] Dzieki za pocieszenie, ew mnie będziesz reanimować miedzy wystawianiem Arniego :evil_lol: Bo Ty będziesz, prawdaż? :razz: No i mamy zamiar poogladać Arniego w Przemyśli, ale to swoją drogą :cool3: [/QUOTE] Będę i tu i tu :lol: Szkoda, ze w Kielcach juz nie będę mogła wziąść udziału w MP - stara krowa ze mnie :placz: W Przemyślu on będzie łysy no i pierwsza wystawa po 2-miesięcznej przerwie jaką mu teraz funduję :lol: nie wiem jak to wyjdzie, ale zgłosiłam już brzydala :lol: w tamtym roku ucieklismy z finałów a szkoda, bo tyle osob ucieklo (upał byl koszmarny) ze pusto było i 'łatwe pudło' :lol: łee :evil_lol: A w Kielcach juz bylam rok temu i 2 lata temu jako widz -moze wreszcie czas zglosic :lol: więc będzie i Arni i może Barry -leonberger-to poznasz :lol: Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='McDzik']Będę i tu i tu :lol: Szkoda, ze w Kielcach juz nie będę mogła wziąść udziału w MP - stara krowa ze mnie :placz: W Przemyślu on będzie łysy no i pierwsza wystawa po 2-miesięcznej przerwie jaką mu teraz funduję :lol: nie wiem jak to wyjdzie, ale zgłosiłam już brzydala :lol: w tamtym roku ucieklismy z finałów a szkoda, bo tyle osob ucieklo (upał byl koszmarny) ze pusto było i 'łatwe pudło' :lol: łee :evil_lol: A w Kielcach juz bylam rok temu i 2 lata temu jako widz -moze wreszcie czas zglosic :lol: więc będzie i Arni i może Barry -leonberger-to poznasz :lol:[/quote] To dobsz, że będziesz, w końcu kto mnie na Przemyśl namawiał? :evil_lol: Gdzie tam stara krowa :diabloti: Zgłoś się zgłoś :multi: Popatrzymy o ile będziemy w tym samym dniu... Poznam z przyjemnością :loveu: Quote
Recommended Posts