Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kisses']uu
Dobrze mamo :diabloti:[/QUOTE]

mamo? z którego małżeństwa? :razz:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no to zobaczymy xD:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

zobaczymy :diabloti:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']z tego setnego xD

a zobaczymy !!xD:diabloti::p[/QUOTE]

A ty to skąd wiesz? :cool3:
Może szuka nowej rodziny :diabloti:

pss. jak przeżyje to spoko :D

Posted

Kisses, przeważnie na wystawach międzynarodowych jest kilkanaście cairnow, ale szczeniakow jest malo. zresztą nikt nie traktuje tej klasy bardzo powaznie - to raczej przyzwyczajenie psa do wystaw. My tez zaczynalismy od miedzynarodowej. A pytaj o co tylko chcesz, ale ja eksoertem nie jestem. :)

Posted

[quote name='Kisses']

Taak :multi:
Planujemy oswajać się z wystawami w Przemyślu, a jak sobie teraz rozmawiam z rodzicami, to chyba debiucik będzie w Kielcach :multi:
[/quote]

kielce dobry wybór :diabloti:

a widziałam też wszystkie fotki, świetny jest mały :loveu:

Posted

Też mam nadzieję, że zobaczę Simbę debiutujęcego w Kielcach w klasie szczeniąt :loveu: weź go, weź, do tej pory chłopak będzie tutaj już nieźle zsocjalizowany a w szczeniakach chyba nie powinno byc specjalnego tłumu? :lol: Nie ma co się bać, klasa szczeniąt to tylko zabawa :lol:

Posted

[quote name='katik']Kisses, przeważnie na wystawach międzynarodowych jest kilkanaście cairnow, ale szczeniakow jest malo. zresztą nikt nie traktuje tej klasy bardzo powaznie - to raczej przyzwyczajenie psa do wystaw. My tez zaczynalismy od miedzynarodowej. A pytaj o co tylko chcesz, ale ja eksoertem nie jestem. :)[/quote]
Kilkanaście ogólnie? Wow :-o
No właśnie wiem, ze szczeniaki nie są tak poważnie traktowane a sędziowie nie oceniają tak surowo zachowania na ringu jak np. w pozostałych klasach. Dlatego chce tam zacząć, bo i dla mnie to nowe przeżycie i dla Simby.
No ale na pewno wiesz więcej ode mnie i jesteś w tym obczajona, a ja tam przyjdę i jak to zobaczę to albo ucieknę albo się schowam :evil_lol:
No i oczywiście mam zamiar podpatrzeć Magię i kilka innych znajomych mi psów :loveu:

[quote name='ewelinka_m']kielce dobry wybór :diabloti:

a widziałam też wszystkie fotki, świetny jest mały :loveu:[/quote]
Rozumiem, że się wybierasz? :razz:

Dzieki :loveu:

[quote name='McDzik']Też mam nadzieję, że zobaczę Simbę debiutujęcego w Kielcach w klasie szczeniąt :loveu: weź go, weź, do tej pory chłopak będzie tutaj już nieźle zsocjalizowany a w szczeniakach chyba nie powinno byc specjalnego tłumu? :lol: Nie ma co się bać, klasa szczeniąt to tylko zabawa :lol:[/quote]
Dzieki za pocieszenie, ew mnie będziesz reanimować miedzy wystawianiem Arniego :evil_lol: Bo Ty będziesz, prawdaż? :razz:
No i mamy zamiar poogladać Arniego w Przemyśli, ale to swoją drogą :cool3:

Jestem bardzo ciekawa jak nam to wyjdzie, ale i tak i tak mam najładniejszego, najmądrzejszego i najwspanialszego psa na swiecie i żaden sedzia tego nie zmieni... No chyba, że się zgodzi ze mną :evil_lol:

[B]
Bewarka[/B], a ile Ty mi dawałaś lat? :razz:

Posted

[quote name='Kisses']
Rozumiem, że się wybierasz? :razz:
[/quote]

jak bym mogła niebyć w swoim mieście :evil_lol::evil_lol:
obowiązkowo jestem na każdej kieleckiej wystawie od lat :diabloti:

Posted

[quote name='ewelinka_m']jak bym mogła niebyć w swoim mieście :evil_lol::evil_lol:
obowiązkowo jestem na każdej kieleckiej wystawie od lat :diabloti:[/quote]
O ja, to może Ty nas wypatrzysz? :razz:
Dam Ci psa pogłaskać, co Ty na to? :razz:

Posted

Tak z ciekawości wypełniłam ankietę na pies.pl i na pedigree jaka rasa do mnie pasuje. Oczywiście na jednej i drugiej stronie były inne wyniki :cool3:
Na pedigree wyszedł mi między innymi Cairn Terrier :evil_lol:

Posted

[quote name='Molli']Tak z ciekawości wypełniłam ankietę na pies.pl i na pedigree jaka rasa do mnie pasuje. Oczywiście na jednej i drugiej stronie były inne wyniki :cool3:
Na pedigree wyszedł mi między innymi Cairn Terrier :evil_lol:[/quote]
Te ankiety są dziwne :evil_lol:
Ale w sumie fajna zabawa :D

[quote name='ewelinka_m']no jasne że Was napadnę :evil_lol: chyba, że Ty mnie pierwsza zobaczysz to możesz podbiegać bo ja jestem ślepa :diabloti:..ale mamy jeszcze czasu trochę ;)[/quote]
Czasu mamy troche, jak się jeszcze okaże, ze Simba mi nie ustoi to nie pojade :D Ustalimy znak szczególny :diabloti:

A mnie kolana bolą od jakiegoś czasu :placz: coś mi się stało kurde :placz:

Posted

[quote name='Kisses']O ja, to może Ty nas wypatrzysz? :razz:
Dam Ci psa pogłaskać, co Ty na to? :razz:[/quote]
no jasne że Was napadnę :evil_lol: chyba, że Ty mnie pierwsza zobaczysz to możesz podbiegać bo ja jestem ślepa :diabloti:..ale mamy jeszcze czasu trochę ;)

Posted

[quote name='Kisses'][B]
Bewarka[/B], a ile Ty mi dawałaś lat? :razz:[/quote]
Gdzieś tak 16-17, niedużo się pomyliłam :lol: Ja za to wyglądam...młodo :cool3:

Posted

[quote name='Kisses']

Dzieki za pocieszenie, ew mnie będziesz reanimować miedzy wystawianiem Arniego :evil_lol: Bo Ty będziesz, prawdaż? :razz:
No i mamy zamiar poogladać Arniego w Przemyśli, ale to swoją drogą :cool3:

[/QUOTE]

Będę i tu i tu :lol: Szkoda, ze w Kielcach juz nie będę mogła wziąść udziału w MP - stara krowa ze mnie :placz:
W Przemyślu on będzie łysy no i pierwsza wystawa po 2-miesięcznej przerwie jaką mu teraz funduję :lol: nie wiem jak to wyjdzie, ale zgłosiłam już brzydala :lol: w tamtym roku ucieklismy z finałów a szkoda, bo tyle osob ucieklo (upał byl koszmarny) ze pusto było i 'łatwe pudło' :lol: łee :evil_lol:
A w Kielcach juz bylam rok temu i 2 lata temu jako widz -moze wreszcie czas zglosic :lol: więc będzie i Arni i może Barry -leonberger-to poznasz :lol:

Posted

[quote name='McDzik']Będę i tu i tu :lol: Szkoda, ze w Kielcach juz nie będę mogła wziąść udziału w MP - stara krowa ze mnie :placz:
W Przemyślu on będzie łysy no i pierwsza wystawa po 2-miesięcznej przerwie jaką mu teraz funduję :lol: nie wiem jak to wyjdzie, ale zgłosiłam już brzydala :lol: w tamtym roku ucieklismy z finałów a szkoda, bo tyle osob ucieklo (upał byl koszmarny) ze pusto było i 'łatwe pudło' :lol: łee :evil_lol:
A w Kielcach juz bylam rok temu i 2 lata temu jako widz -moze wreszcie czas zglosic :lol: więc będzie i Arni i może Barry -leonberger-to poznasz :lol:[/quote]
To dobsz, że będziesz, w końcu kto mnie na Przemyśl namawiał? :evil_lol:
Gdzie tam stara krowa :diabloti:

Zgłoś się zgłoś :multi: Popatrzymy o ile będziemy w tym samym dniu...
Poznam z przyjemnością :loveu: