Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iś & Chester']Posty Ci latają troszeczkę.. jak Atomówki :evil_lol::evil_lol:
pienkny :loveu: tego z papierem też jakoś nie widziałam na stronce ^^ chyba przegapiłam jedną sesje.. idę zobaczyć xD

e tam pakiet :eviltong: ja mam unikatową wszystkożrąca krowę, która ten pakiet zje(pakiet, nie Wombata xD), a wtedy go ukradnę o xD cudowne mam pomysły wiem :evil_lol::evil_lol: poza tym mogę przylecieć, w końcu umiem latać :D:D[/quote]

masz coś do Atomówek atomówko? :diabloti:
Którą, którą?

Ej no :nonono2: Nie pozwolę, o! Bo jak mi go ukradniesz to Ci go nie pokaże! I.. i... wywalę ze znajomych na NK! No wiem, brutalna jestem :diabloti:
Tyż umiem :razz:

[B]Karolina&Lucky[/B], witaj u Simby :loveu: Dzięki ;)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisses']Bzikowa! Cóż Ty tu robisz? :evil_lol:
No to aa ee, dzięki? :diabloti::loveu:
Ja zawsze wiedziałam, że umiesz się wysławiać :lol:

Witaj u wombata :razz:

[SIZE=1]jeszcze raz mi post skoczy, a zabije...[/SIZE][/quote]

Tak wiem, powinnam się obrazić i tu nie przychodzić bo Simba nie jest biały :shake: :hmmmm:
Ale tak jakoś po drodze miałam :diabloti:

Ej! Cicho o moich zdolnościach do wysławiania się, po maturze zresetowałam mózg to mam :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Kisses']masz coś do Atomówek atomówko? :diabloti:
Którą, którą?

Ej no :nonono2: Nie pozwolę, o! Bo jak mi go ukradniesz to Ci go nie pokaże! I.. i... wywalę ze znajomych na NK! No wiem, brutalna jestem :diabloti:
Tyż umiem :razz:[/quote]
nie no nic xD ja kocham Atomówki ( w tym siebie najbardziej:evil_lol::evil_lol: nie no żarcik xDD)
tą z papierem :D
o ej oj, ej nie groź mi od takich rzeczy, bo nie będę mogła spać po nocach ! ej no już się boje przez Ciebie.. idę do mamy :diabloti:

Posted

[quote name='Iś & Chester']nie no nic xD ja kocham Atomówki ( w tym siebie najbardziej:evil_lol::evil_lol: nie no żarcik xDD)
tą z papierem :D
o ej oj, ej nie groź mi od takich rzeczy, bo nie będę mogła spać po nocach ! ej no już się boje przez Ciebie.. idę do mamy :diabloti:[/quote]
:evilbat:

[quote name='Bzikowa']Tak wiem, powinnam się obrazić i tu nie przychodzić bo Simba nie jest biały :shake: :hmmmm:
Ale tak jakoś po drodze miałam :diabloti:

Ej! Cicho o moich zdolnościach do wysławiania się, po maturze zresetowałam mózg to mam :shake::evil_lol:[/quote]
Cieszy mnie ten fakt, że po drodze miałaś :diabloti: Przychodź ile chcesz.
A to moja wina? Mam go sobie przefarbować? :evil_lol:

No przepraszam no :razz:

[quote name='katik']Bardzo się cieszę, ze już założyłać galerię :multi:
Mały jest przeuroczym słodziakiem. :loveu:[/quote]
heej :loveu:
Dzięki, dzięki :lol:

Posted

Jesteś straszna.. ja się boje przez ciebie, mam koszmary przed oczami jak tylko zamknę oczy, a Ty się śmiejesz. Zobaczysz, przyjadę do Ciebie po 20 czerwca i powiem Twojemu psu jaka jesteś to Cię przestanie kochać.. albo nawet nie zacznie:diabloti: a potemnie będę musiała go kraść bo sam do mnie przyjdzie. O.

Posted

[quote name='Iś & Chester']Jesteś straszna.. ja się boje przez ciebie, mam koszmary przed oczami jak tylko zamknę oczy, a Ty się śmiejesz. Zobaczysz, przyjadę do Ciebie po 20 czerwca i powiem Twojemu psu jaka jesteś to Cię przestanie kochać.. albo nawet nie zacznie:diabloti: a potemnie będę musiała go kraść bo sam do mnie przyjdzie. O.[/quote]

Nie, nie nie. Jestem uosobieniem ZUA :diabloti:
Przyjedziesz? :loveu:
Jak zrobisz mi krzywdę, to nie pojadę na zlot w przyszłym roku :razz:
Będę pakać! :placz:

[B]Magda[/B], no widzisz :diabloti:
[B]Onomato-Peja[/B], zapraszam :loveu:
i witam w galerii wombata :razz:

Posted

Hejaski:multi:
O kurka:crazyeye: ile to male cudo ma już fanów :evil_lol:

Boooziu on jest, jest.... ach sie zakochałam:loveu::loveu:

PS Czytałam tu gdzieś, na początku o jakimś spcerku :cool3: :siara:
Czuje sie wproszona :evil_lol: :eviltong:

Posted

Kisses, ten [prawie] Twój "Wombat" jak go wcześniej określiłaś, jest super! Taki słodziak! Zajrzyj do nas w wolnej chwili i czekamy na więcej fotek słodziaka w nowym domku (i nie tylko). Pozdrawiamy! :)

Posted

[quote name='Kaya93']PS Czytałam tu gdzieś, na początku o jakimś spcerku :cool3: :siara:
Czuje sie wproszona :evil_lol: :eviltong:[/quote]

Heej :loveu:

Czuj, czuj :razz: Im więcej tym lepiej dla malucha :loveu:

Dziekujemy :lol:
[B]
Luziek[/B]! :loveu: Witaj u wombatowego :multi: Zaraz biegne do galerii :loveu:

Posted

[quote name='gosiulaa']niezła ekipa się zbiera na ten spacer hehe xD:loveu::loveu: no kto jeszcze kto ??:cool3::loveu:[/quote]

Będzie się z kim socjalizować :loveu: Zaprośmy cały Rzeszów :diabloti:

Posted

[quote name='gosiulaa']Jasne:evil_lol::evil_lol: ten twój piecho pewnie oczopląsu dostanie przez tak wielką ilość psiaków :diabloti: Będzie miał tylu znajomych że żaden pies mu już nie podskoczy xD :diabloti: Niezły ziomek będzie jak wyrośnie haha :loveu::loveu:[/QUOTE]

Baster go raczej na grzbiecie bedzie nosic :P:D jaka maliznota :crazyeye::loveu:

Posted

[quote name='Kisses']Będzie się z kim socjalizować :loveu: Zaprośmy cały Rzeszów :diabloti:[/QUOTE]

Jasne:evil_lol::evil_lol: ten twój piecho pewnie oczopląsu dostanie przez tak wielką ilość psiaków :diabloti: Będzie miał tylu znajomych że żaden pies mu już nie podskoczy xD :diabloti: Niezły ziomek będzie jak wyrośnie haha :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Olusia']Wow, jaki słodki maluszek :loveu: Ale będziesz mieć wesoło już niedługo w domu! :D[/quote]

Witam u Simby! :multi:
No mam nadzieję :loveu:

[quote name='gosiulaa']Jasne:evil_lol::evil_lol: ten twój piecho pewnie oczopląsu dostanie przez tak wielką ilość psiaków :diabloti: Będzie miał tylu znajomych że żaden pies mu już nie podskoczy xD :diabloti: Niezły ziomek będzie jak wyrośnie haha :loveu::loveu:[/quote]
Taa :lol: Będzie miał obstawe :evil_lol:

Posted

[B]saba98, [/B]dzięki[B] :loveu:
[/B]Tak, jasne. Oto rodzice:Mama, [B]Hjohoo`s HJO MAKE THE RIGHT STUF[/B], czyli Adela
[IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/mama.png[/IMG]

Tata, [B]Cairn Bries FCI CUTE WILLY[/B],czyli Willy
[IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/tata.png[/IMG]
Mały wdał się w tatusia :loveu:

[quote name='Bewarka']Jaka dzidzia :loveu: Słodkiiii...:p[/quote]
Dzięki :loveu: Witaj u Simby :razz: