Jump to content
Dogomania

Psy i koty w potrzebie - PALUCH: bezpodstawny atak czy okrutna rzeczywistość???

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='groosia']No wlasnie, z tego co zauwazylam, pani dyrektor ma nosa do adopcji, zazwyczaj wie kiedy warto psa wydac a kiedy nie...ale to chyba kwestia lat w tym zawodzie sprawia, czy mozemy poznac czlowieka, ktory zapragnie adoptowac psa?prawdA?[/quote]

Myślę że tego do końca nigdy nie można być pewnym, nawet po wielu latach doświadczenia... Ludzie bywają naprawdę zaskakujący, niestety...

Posted

[quote name='ciborka']Myślę że tego do końca nigdy nie można być pewnym, nawet po wielu latach doświadczenia... Ludzie bywają naprawdę zaskakujący, niestety...[/quote]

ale fakt faktem, wyczuwa czy czlowiek jest niepewny, oczywiscie zdarza sie tez jej zawodzic, ale sadze, ze i my sie wycwiczymy w koncu w tym,komu warto wydac psa a komu nie.

glowa do gory

Posted

[B]jutro o godz 13 w schronisku ma się odbyć konferencja prasowa p dyrektor Dejnarowicz[/B], z udziałem ;

p Szwonder z UM
P Nowickiej z TOZ
p Szwabczyńskiej z Vivy

oficjalnie konferencja ma dotyczyć akcji zapobiegającej wyrzucaniu psów przed wakacjami, nieoficjalnie p dyrektor zamierza "rozprawić" się z bezpodstawnymi i kłamliwymi atakami na schronisko i jej osobę. Wg p dyrektor na przykład, [B]od początku roku w schronisku zdarzyły się tylko 4 pogryzienia [/B]( rozumiem, że sunia z ogryzioną łapą też mieści się w tej statystyce ), dlatego też trzeba napiętnować tych, którzy kłamią, że w schronisku pogryzienia są na porządku dziennym. To tylko jeden z przykładów...

zapowiada się bardzo ciekawa konferencja, może ktoś ma ochotę się wybrać ?

Posted

[quote name='lavinia'][B]jutro o godz 13 w schronisku ma się odbyć konferencja prasowa p dyrektor Dejnarowicz[/B],

zapowiada się bardzo ciekawa konferencja, może ktoś ma ochotę się wybrać ?[/quote]

a czy będzie można zobaczyć to w jakiejś tv?

Posted

[quote name='lavinia'][B]jutro o godz 13 w schronisku ma się odbyć konferencja prasowa p dyrektor Dejnarowicz[/B], z udziałem ;

p Szwonder z UM
P Nowickiej z TOZ
p Szwabczyńskiej z Vivy

oficjalnie konferencja ma dotyczyć akcji zapobiegającej wyrzucaniu psów przed wakacjami, nieoficjalnie p dyrektor zamierza "rozprawić" się z bezpodstawnymi i kłamliwymi atakami na schronisko i jej osobę. Wg p dyrektor na przykład, [B]od początku roku w schronisku zdarzyły się tylko 4 pogryzienia [/B]( rozumiem, że sunia z ogryzioną łapą też mieści się w tej statystyce ), dlatego też trzeba napiętnować tych, którzy kłamią, że w schronisku pogryzienia są na porządku dziennym. To tylko jeden z przykładów...

[B]zapowiada się bardzo ciekawa konferencja, może ktoś ma ochotę się wybrać ?[/[/B]quote]

wstęp wolny?

Posted

[quote name='malagos']ciekawe, czy będzie ktoś z dogomaniaków i czy dowiemy się, jak się odbyła ta konferencja...[/quote]
Ja bardzo chcę sie tego dowiedzieć....
lavinia, czy możesz ty iść na tę konferencję albo Leni bo wy obie się tu tym wątkiem opiekujecie...
I czy będzie to w TV?

Posted

W jakiej tv? To nie obrady Sejmu!

Czy ktoś pojawi się na tym spotkaniu? Ktos z osób zaangażowanych w ten wątek? Ktos kto ma wiele pytań pozostawionych bez odpowiedzi? Może jest szansa uzyskać te odpowiedzi...

Posted

[quote name='A&S']Madallena najlepiej byłoby gdybvy poszły i uczestniczył tam lavinia lub Leni...[/quote]

Ja też tak uważam. Mam tylko nadzieje, że jednak ktoś się pojawi i zda relację.

Posted

w naszym imieniu była Agata - air

gdy wróci wszystko napisze

jutro jest spotkanie w UM w sprawie lokalizacji i finansowania nowego schroniska. Gdy tylko będę miała szczegóły napiszę.

proszę wszystkie zainteresowane osoby o uzbrojenie się w cierpliwość i częste zaglądanie na wątek - nie o wszystkim piszemy, ale z pewnością [B]o istotnych sprawach będziemy informowały na bieżąco [/B]

Posted

[quote name='groosia']byla telewizja, krecili filmiki znow...byly wywiady z tego co widzialam..
i jak zwykle odmowienie adopcji, kolejny pies stracil mozliwosc na nowy dom ;/[/quote]

A czy odmowę adopcji też państwo ze schroniska pozwolili nakręcić?